De Spirituele Kei
Dit project is opgezet om mensen op een spirituele wijze te kunnen helpen. Er zal een helderziende waarneemster, healer en tarotiste voor u klaar staan om u te mogen helpen, ondersteunen of te begeleiden.
Voor boodschappen aan de hand van foto's of voorwerpen, kunt u terecht bij onze helderziende waarneemster, dan kan Ria iets voor u betekenen. Zou u inzichten in uw levenspad of situatie willen hebben, dan zal onze tarotiste, Gerda, u daarbij kunnen helpen. Heeft u een mentale, emotionele of spirituele klacht, dan zal de healer, Frank, u daarvan kunnen verlossen.
Daarnaast nodigen wij elke keer een gast uit. Die op haar of zijn wijze u op een spirituele manier zou kunnen helpen, ondersteunen of ergens in te begeleiden.
U kunt binnen lopen zonder een afspraak te maken. Het consult duurt maximaal een half uur. U kunt de vraag, klacht of het inzicht aan ons voorleggen. Wij zullen deze maximaal een half uur voor u in behandeling nemen.
Een consult kost €15,00
Elke 2 maanden zullen wij voor u klaar staan. Wij hopen zo op deze manier een heleboel mensen te mogen ondersteunen, helpen of te begeleiden op een integere, zuivere en liefdevolle manier.
Wil u helderziende waarnemingen of een boodschap aan de hand van een foto of voorwerp? Zou u inzichten willen hebben over een bepaalde situatie waar u zich bevindt? Of heeft u een emotionele, mentale of spirituele klacht? Waardoor u niet goed in uw vel zit. Alles is energie, zo ook uw vraag, klacht of inzicht waar u naar opzoek bent!
Probeer het daarom eens op een spirituele manier!

Waar?
De locatie is in de binnenstad van Amersfoort.
Het is een mooie bovenverdieping in een oud pand op het lieve vrouweplein.
Deze nostalgische plek geeft een uitzonderlijke sfeer weer.
Links naast restaurant De Vier Broers is een deur waar de trap naar boven zich bevindt. Daar zullen wij voor u klaar staan.
De Vier Broers
Lieve Vrouwekerkhof 8-10
3811 BS
Amersfoort

Wanneer? (LET OP GEWIJZIGD! OP DE ZATERDAG IPV VRIJDAG!)
Vrijdag 7 Juli 2017
Vrijdag 8 September 2017
Zaterdag 4 November 2017 Geannuleerd!
Zaterdag 13 Januari 2018
Wij zijn aanwezig van 11:30 tot 16:00  
Kosten voor een consult €15,00
Voor meer informatie kunt u mailen naar; info@energiebol.nl


Wie zijn er?

Mijn naam is Dineke Banus,in mijn praktijk voor energetische therapie in Nijkerk help ik mensen met zeer uiteenlopende klachten. Eén van de therapieën die ik toepas is S.R.T. Met Spiritual Response Therapy, kan ik kijken waardoor een bepaalde klacht is ontstaan, of waardoor het niet lukt om een bepaald patroon te doorbreken. Hiervoor maak ik contact met je Hoger Zelf. Ik laat je op 4 november graag kennis maken met S.R.T. om zo te kunnen bijdragen aan je bewustzijnsverhoging en/of het opheffen of verminderen van blokkades en belemmeringen van je zielendoel. We kunnen aan één vraag samen beginnen met uitzoeken wat daar de blokkades en/of belemmeringen in zijn.
www.destralendevlinder.nl

                                                   

Hallo mijn naam is Diana van Houte. Ik ben van kleins af aan al verbonden met de Indiaanse energie, en ik werk hier dan ook graag mee vanuit mijn hart waar de aarde en kosmische energie samen komen, lekker met beide benen op de grond. Ik kan voor jou contact leggen met je gids om te kijken wat er voor jou voor een mooie boodschap mag komen, wat jij Nu nodig hebt en wat er Nu speelt. Dit doe ik door middel van schrijven. Jouw Gids stelt zich aan mijn voor en Ik schrijf dit voor jou op. Speciaal voor jou A letter from heaven!
In Licht en Liefde, Diana
www.sjamanca.nl
                                              
                                                   

De naam is Frank en ik ben gespecialiseerd in het geven van healings. Voornamelijk werk ik met engelen energie, dit is een krachtige en liefdevolle energie die voor vele klachten ingezet kan worden. Daarnaast kan er ook gebruikt worden gemaakt van andere energieën, dit omdat iedereen anders is en het hangt van de klacht af welke energie nodig zal zijn. Met een healing wordt je lichaam, geest en energieveld opgeschoond. Hierdoor ga jij je positiever, zelfverzekerder en krachtiger voelen. Energieën van buitenaf kunnen invloed hebben op jouw energiesysteem waardoor jij uit balans kan raken. Een healing zorgt ervoor dat je weer in balans gebracht wordt.
Frank Bol
06-50621741

info@energiebol.nl
www.energiebol.nl