De Spirituele Kei
Dit concept is opgezet om mensen kennis te laten maken met de spirituele en alternatieve wijzen van genezing. Er zijn diverse manieren om aan een klacht te werken. Ieder mens is verschillend en zo heeft ieder ook zijn of haar voorkeur voor welke manier hem aanspreekt. Graag willen wij u kennis laten maken met de alternatieve en spirituele wijzen hieromtrent. Zo kunt u terecht voor mentale, fysieke, emotionele en spirituele klachten. Er zal een diversiteit aan spirituele en alternatieve geneeswijzen aanwezig zijn om uit te kiezen. Welke manieren dat zijn vindt u onderin dit stuk. Wij staan in liefde voor u klaar om u een zuiver consult te geven.

U kunt binnenkomen zonder een afspraak te maken; er zijn geen entreekosten. Het consult duurt maximaal een half uur. U kunt de vraag, klacht of het inzicht aan ons voorleggen. Wij zullen deze maximaal een half uur voor u in behandeling nemen. Het consult kost €15,-.

Zou u inzichten willen hebben over een bepaalde situatie waar u zich bevindt? Of heeft u een emotionele, mentale of spirituele klacht? Waardoor u niet goed in uw vel zit?
Alles is energie, zo ook de vraag, klacht of inzicht waar u naar opzoek bent.
Probeer het daarom eens op een spirituele of alternatieve manier!
Wij hopen op deze manier een heleboel mensen te mogen ondersteunen, helpen of te begeleiden op een integere, zuivere en liefdevolle manier.


Waar?

De locatie is in de binnenstad van Amersfoort.
Het is een mooie bovenverdieping in een oud pand op het lieve vrouweplein.
Deze nostalgische plek geeft een uitzonderlijke sfeer weer.
Er is een eigen ingang links naast restaurant De Vier Broers. Daar bevindt zich een deur met een trap omhoog. Boven zullen wij u in ontvangst nemen.
De Vier Broers
Lieve Vrouwekerkhof 8-10
3811 BS
Amersfoort


Wanneer?  
Zaterdag 13 Januari 2018
Wij zijn aanwezig van 11:00 tot 16:00  
Kosten voor een consult €15,00
Voor meer informatie kunt u mailen naar; info@energiebol.nl


Wie zijn er?

Mijn naam is Dineke Banus,in mijn praktijk voor energetische therapie in Nijkerk help ik mensen met zeer uiteenlopende klachten. Eén van de therapieën die ik toepas is S.R.T. Met Spiritual Response Therapy, kan ik kijken waardoor een bepaalde klacht is ontstaan, of waardoor het niet lukt om een bepaald patroon te doorbreken. Hiervoor maak ik contact met je Hoger Zelf. Ik laat je op 4 november graag kennis maken met S.R.T. om zo te kunnen bijdragen aan je bewustzijnsverhoging en/of het opheffen of verminderen van blokkades en belemmeringen van je zielendoel. We kunnen aan één vraag samen beginnen met uitzoeken wat daar de blokkades en/of belemmeringen in zijn.
www.destralendevlinder.nl

                                                   


Hallo mijn naam is Diana van Houte. Ik ben van kleins af aan al verbonden met de Indiaanse energie, en ik werk hier dan ook graag mee vanuit mijn hart waar de aarde en kosmische energie samen komen, lekker met beide benen op de grond. Ik kan voor jou contact leggen met je gids om te kijken wat er voor jou voor een mooie boodschap mag komen, wat jij Nu nodig hebt en wat er Nu speelt. Dit doe ik door middel van schrijven. Jouw Gids stelt zich aan mijn voor en Ik schrijf dit voor jou op. Speciaal voor jou A letter from heaven!
In Licht en Liefde, Diana
www.sjamanca.nl
                                              
                                                   


Mijn naam is Frank en ik mag de tarotkaarten voor je leggen. Laat je door de kaarten meenemen naar een wereld waarin je adviezen en inzichten gegeven zullen worden. Doordat jouw energie in de kaarten komt te zitten, zal er op tafel komen wat voor jou belangrijk is. Je kan een vraag stellen over een gebeurtenis, of over jouw persoonlijke ontwikkeling, of over een situatie waar je je in bevindt. De kaarten zullen een verhaal voor jou neerleggen, waar jij inzichten en advies in kan ontvangen. Zo kan je beter met de situatie omgaan, of begrijp je de gebeurtenis, of weet je wat je mag doen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Frank Bol
06-50621741

info@energiebol.nl
www.energiebol.nl