Email Consulten

Er zijn 3 mogelijkheden om jou of jouw dier via email te helpen of te ondersteunen. Een foto van jou of jouw dier is wenselijk. Op die manier kan er nog beter contact gemaakt worden met de energie.

READING
Hierbij wordt er contact gemaakt met jouw energie of dat van jouw dier. Via die energie wordt er informatie doorgegeven die op dat moment van toepassing zijn. Waardoor je meer inzicht of bewustwording krijgt in jezelf of jouw dier. Het is mogelijk om vragen te stellen. Dan zal de energie zich richten op die informatie.

HEALING
Energie is een trilling en kan elke afstand overbruggen. In gezamenlijk overleg spreken we een dag en tijdstip af om de healing te geven. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je rustig kan zitten of liggen (net wat gewenst is) op het afgesproken tijdstip. Naderhand krijg je een email met wat er waargenomen is bij jou of jouw dier en advies waar eventueel aan gewerkt mag worden. 

KAARTLEGGING
Via een kaart legging kunnen er inzichten gegeven worden over vragen of situaties waar jij je in bevindt. Er kan van tevoren een vraag of vragen gesteld worden. Met een legging zonder vragen, zal er op tafel komen te liggen wat voor jou op dit moment belangrijk is. Na de legging krijg je een mail met een foto en uitgebreide uitleg van de kaartlegging.