Totemdieren Tarot

Aan de hand van een Totemdieren Tarot legging kun je meegenomen worden op een ontdekkingsreis, een reis die je kan vertellen hoe je het beste met een situatie om kan gaan. Een legging met deze bijzondere kaarten kan je een innerlijke tocht geven over je persoonlijke ontwikkeling.

De energie van de Totemdieren Tarot geeft op een fijne manier weer hoe je inzicht kunt krijgen in bepaalde kwesties die in je leven spelen of over je persoonlijke situatie.

Elke kaart geeft een totemdier weer. Dit dier laat daarmee bepaalde eigenschappen en energie├źn zien. Deze eigenschappen of energie├źn, kunnen je hele mooie adviezen geven hoe jij het beste met een bepaalde situatie om kan gaan. Ook kan het je inzicht geven hoe jouw persoonlijke ontwikkeling zich verder zal ontplooien. De verschillende dieren kunnen je helpen met verschillende facetten in jouw leven. Elk dier kan je laten herinneren wat jouw mogelijkheden zijn. Je kunt daarmee de eigenschappen van het dier in jezelf leren herkennen. Dit geeft je een krachtig inzicht. Het is een mooie manier om eerbied te tonen voor de aangeboren, heilige kracht die binnen in jou zit. Dit kan je helpen om dingen neer te zetten in jouw leven.

De mens beschikt over een vrije wil. Een kaartlegging kan je inzichten geven, het is aan jou wat je ermee wilt doen.