Praktisch Engelen Werk Basis

Cursus

In deze cursus gaan we ons richten op het praktisch werken met de Engelen. Het is vanuit onze basis een natuurlijk iets. Wat we door de tijd heen vergeten zijn. De kanalen waardoor de Engelen ons van alles toezeggen. Hebben we in de tijd ook vervuilt, waardoor de boodschappen niet goed aankomen.  Engelen staan elk moment van de dag klaar om ons te ondersteunen. Helaas zijn we vergeten hoe we met de Engelen kunnen communiceren en wat ervoor nodig is om de hulp van de Engelen te ontvangen. 

Engelen

In deze cursus leren we de basis van hoe we met de Engelen kunnen communiceren en werken.  We gaan weer leren hoe we de Engelen aan mogen spreken, waar we rekening mee mogen houden en hoe wij hun boodschappen kunnen ontvangen. Elk mens, dier en lichtwezen heeft zo zijn of haar manier van communiceren. Zo ook de Engelen. In deze cursus gaan we leren hoe we met deze lichtwezens kunnen communiceren. Daarnaast hoe we ook praktisch met hen kunnen gaan werken. Zodat wij optimaal gebruik kunnen maken van hun hulp en ondersteuning!
 
 
Wat er onder andere aan bod komt in deze cursus is:

  • Wat zijn engelen?
  • Wie zijn de Aartsengelen?
  • Wat zijn tekens van de Engelen en hoe te interpreteren?
  • Op wat voor manier kunnen wij iets aan de Engelen vragen?
  • Op wat voor manier ontvangen wij de hulp en ondersteuning van de Engelen?
  • Extra informatie om praktisch te kunnen werken met de Engelen

 
De cursus bied je de mogelijkheid om voor jezelf of voor anderen te kunnen werken met de Engelen. Om zo het zielenpad van jezelf of van de ander te optimaliseren. De cursus is voor iedereen beschikbaar.
 
Aanmelden voor Praktisch Engelen Werk Basis kan via het deze link naar het contact formulier, of stuur een email naar info@energiebol.nl
 
Datum: 26-05-2024  &  22-09-2024
Tijd: 10:30 tot 17:00
Toegang: €111,-
Locatie: De Energiebol
Verdiweg 575
3816 KT
Amersfoort
info@energiebol.nl
www.energiebol.nl
0650621741
 
Het is raadzaam voor deze workshop makkelijk zittende kleding te dragen. Eventueel in lagen, gezien het energiewerk tempartuurwisseling kan hebben.
Water, koffie en thee is aanwezig. Voor eten dient u zelf te zorgen.
Parkeergelegenheid is gratis voor de deur.

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief