Hoe het begon

Hoe het begon

De naam De Energiebol is al 13 jaar oud. Toch sta ik lang niet zo lang ingeschreven bij kamer van koophandel. De naam was er al jaren voordat ik mij liet inschrijven bij de kamer van koophandel. Hoe is dan die naam ontstaan? Waar komt dat vandaan? Het heeft allemaal te maken met het hele begin van mijn spirituele ontwaken.

Ik jullie graag hoe het allemaal tot stand is gekomen. Zo kunnen jullie lezen hoe de naam ontstaan is en hoe het begin van mijn spirituele reis was.  Ik wens jullie er veel plezier mee!

Onwetend

In 1999 op 26-jarige leeftijd, kreeg ik verkering met een meisje. Haar moeder vertelde mij toen al dat ik een gevoelig persoon was en de energy van andere op mij zou nemen. Ik zei dat ik dat wel wist, alleen niet wist wat ik daar verder mee kon doen. De vrouw wilde mij daar graag mee helpen en leerde mij een energy oefening. Het was een oefening die erg veel op de spirituele hygiëne leek. Ik begon dit te doen en merkte dat mij dat eigenlijk wel vrij goed afging. Ik had er plezier in en het was voor mij ook zo gebeurd. Verder nog totaal onbekend in de spirituele wereld. Ging ik trouw met deze oefening verder. Toen ik merkte dat ik de oefening goed onder controle had. Kreeg ik daar nog een oefening bij. Ik merk dat het me allemaal vrij gemakkelijk afging en het leek wel alsof ik er talent voor had. Het grote verschil, gek genoeg, merkte ik pas. Als ik de oefening eventjes niet meer deed. Ik kon niet goed bij mijzelf blijven en zat niet lekker in mijn vel.

Reiki

Enkele jaren later, in 2002, kreeg deze vrouw een vriend die reiki master was. Deze beste man heeft mij privé een reiki één en reiki twee inwijding gegeven. Waardoor ik meer over dit energiewerk te weten kwam. Ik ben toen nog in mijn eentje op vakantie geweest om juist meer diepgang in het reiki te krijgen. Ik merkte dat ik er veel plezier in had en dat het me allemaal vrij gemakkelijk afging. Geheel voor eigen zelfontwikkeling, wilde ik hier eigenlijk wel meer van weten. Ik had op dat moment eigenlijk alleen maar vrienden die nuchter waren en niets met spiritualiteit hadden. Zo kon ik dit stuk van mijzelf alleen maar delen met die ene vrouw en haar vriend. Dat is echt iets van mijzelf wat ik ook daadwerkelijk alleen maar voor mijzelf deed. Puur voor eigen zelfontwikkeling, met geen intentie dit ook bij anderen te gaan doen.

Massage

Vrij kort hierna kreeg ik een relatie met een andere vrouw. Die ook spiritueel was en vooral met astrologie bezig was. Tijdens dat ik haar een keer masseerde kwam er een enorme energy golf vrij. Die ons beiden deed verbazen. Ik dacht toen, goh masseren samen combineren met reiki. Dat vond ik wel een idee. Toen ben ik een cursus ontspanningsmassage gaan doen. Zodat ik reiki en masseren kon gaan combineren. Zo ontstond bij mij de ‘spirituele ontspanningsmassage’. Dit deed ik alleen voor mijn omgeving, vrienden en kennissen. Geheel gratis zonder enige bijbedoeling. Op dat moment had ik nog niet eens een naam of noemde ik het een praktijk. Ik was iets aan het doen wat ik leuk vond en vroeg mijn omgeving voor ondersteuning. Hiermee was ik vooral actief in 2006&2007. Daarna begon het te fluctueren hoe actief ik daarmee was, tot 2010.

88jpg

Magnetiseren

In 2010 zat ik rustig te eten en een krantje te lezen. Waar mijn oog viel op een spirituele beurs die bij mij om de hoek gehouden werd. Was in het verleden wat onzuivere mensen tegen gekomen op beurzen. Waardoor ik terughoudend tegen mezelf was. Toch zei iets in mij dat ik daar wel naartoe moest gaan. Eenmaal op de beurs kwam ik een bekende tegen waar ik mee stond te kletsen. Zij stelde mij voor aan een andere dame. Deze dame begon mij te vertellen dat de gidsen om mij heen zich aardig aan het vervelen waren. Wat nuchter en sceptisch vertelde ik haar dat ik dat wel wist en dat ik daarom hier was. Ze vertelde mij dat zij cursussen gaf en dat ik wel mee kon komen met de cursus “magnetiseren voor gevorderden”. Laatste 2 jaar had ik er weinig in gedaan dus de onzekerheid kwam omhoog. Of ik inderdaad wel mee kon komen. Al met al toch de stap gewaagd en zo ben ik begonnen met de cursus “magnetiseren voor gevorderden”.

De naam

Tijdens deze cursus werd er ook uitgelegd hoe je, op en goede manier, met klanten omgaat. Het was dus niet alleen praktijk. Er kwam ook een stukje theorie bij kijken. Eén van de theoretische stukken was dat je een soort van praktijk ging verzinnen. Het ging niet eens zo zeer om de naam. Het was meer dat er geoefend kon worden. Voor als je op een gegeven moment een vreemd iemand gaat behandelen, een cliënt dus. Energie neerzetten daar was ik al erg goed in dus daar wilde ik wel wat mee. vroeger werd ik ook wel een energie explosie genoemd. Vanwege mijn energieke kracht. Ik ben een bol van energie……jaaa De Energiebol! En zo is de naam ontstaan! Op dat moment ook totaal geen benul dat ik later onder die naam mensen zou behandelen voor een vergoeding. Ik volgde de cursussen puur omdat ik het leuk vond en er aanleg voor had. En met deze cursus moest ik toch iets verzinnen. De naam was toen ontstaan, de praktijk was er op dat moment nog niet.
 
Vanaf 2010 heb ik de ene cursus na de andere cursus gedaan. Gelukkig gingen steeds dezelfde mensen erin mee. Wat zorgde dat we op een gegeven moment een hecht groepje hadden die samen enorm aan het groeien waren op spiritueel gebied. Vanaf 2010 begon ik ook mondjesmaat vrienden te krijgen die wat met spiritualiteit hadden. Zo begon mijn spirituele pad zich meer en meer te ontplooien.Wat het meeste indruk op mij gemaakt heeft in deze spirituele reis. Dat zijn toch wel de Aquarius Angels. Deze uitzonderlijke groep engelen hebben al zeer veel voor mij mogen betekenen. Met nog steeds enorme groei in de technieken die ze aanbieden. Staan zij klaar om mens en dier te mogen helpen en ondersteunen. Ik kijk er nu al naar uit wat zij in 2024 voor ons in petto hebben.

Aquarius Angels Healing


Frank Groen4jpg


De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief