Aquarius Angels® healing op Afstand

Deze vorm van healing is voor mens en dier geschikt!

Afstand

De Aquarius Angels bieden hun heling ook aan op afstand.
Gezamenlijk spreken wij een datum en tijdstip af wanneer de heling zal plaatsvinden. Dan zullen we via beeldbellen de klacht bespreken, om vervolgens over te gaan op de healing. Tijdens de healing zal de verbinding in stand blijven. Wanneer de healing klaar is, geef ik een seintje en kan ik eventueel nog iets aanreiken wat de Aquarius Angels hebben aangegeven tijdens de healing.  
 

Heling

De Aquarius Angels® zijn een groep helende engelen die bij Aartsengel Rafaël aanwezig zijn; zij zullen het energiewerk verrichten. Hun energie is zeer krachtig en heel liefdevol.
De healing zelf is van korte duur, doch zeer doeltreffend! Naast de healing krijg je nog spirituele nazorg van ongeveer 4 weken in de vorm van een (energetische) Lastral®. De Lastral® zorgt ervoor dat de heling nog flink nawerkt zodat jij daar optimaal in begeleid wordt.
 
Door jou energetisch op het lichaam, op een aantal aandachtspunten aan te raken, zal lichaam, geest en aura gezuiverd en geheeld worden. Dit zal gebeuren met een verhoogde trillingsfrequentie, die aangeboden wordt door de Aquarius Angels® .
 

Verhelpen

Naast de verhoogde trillingsfrequentie welke jouw lichaam, geest en aura zuivert, zijn er nog een aantal andere technieken die de klacht extra kunnen ondersteunen. Zo is er een extra techniek die de Alta Major chakra behandelt. Dit is de chakra die jou en jouw ziel meer met elkaar in contact en in balans brengt. Het is de plek waar zuivere spiritualiteit omgezet wordt naar het lichaam voor zowel kennis als heling. Ook zijn er extra technieken om je in een slachtoffersituatie te ondersteunen en die te helen. Hierin kan je ziel beter begrepen worden en mag je ervaren om volledig te leven naar wat jouw ziel jou aanreikt. Dan is er ook nog een extra techniek die jou ondersteunt om niet in zelfsabotage te vervallen, zodat je ook de actie onderneemt die nodig is voor jouw klacht. Deze techniek zorgt er verder voor dat men het verwachtingspatroon kan loslaten, welke het werk van de Aquarius Angels® zouden kunnen blokkeren. Dit i.v.m. de vrije wil, waar ieder mens over beschikt. Om ervoor te zorgen dat de heling zijn volledige werking krijgt zonder invloed van buitenaf, kan er ook een Aquarius spiraal aangebracht worden. Deze energetische spiraal zorgt ervoor dat projecties en beperkte gedachten, van anderen, van jou afglijden.
 
Een zeer doeltreffende heling, aangeboden door een unieke groep engelen.
Kijk voor diepere uitleg over de Aquarius Angels® op www.aquariusangels.nl


Klik hier voor de prijs

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief