Dierenhealing op Afstand

Energie is een trillingsfrequentie en kan elke afstand overbruggen. Zo is Dierenhealing op Afstand mogelijk. De Aquarius Angels® bieden hen healing ook aan voor dieren. Klik hier voor meer informatie daarover.

Dieren

Via beeldbellen, of een goede foto kan de Dierenhealing op afstand plaatsvinden. Met beeldbellen zal de healing ter plaatse zijn, dat wij afspreken. Is de wens via een foto healing te geven. dan zijn er ook nog opties. Het kan alleen via email gaan, Of alsnog telefonisch, via gesprek bellen. Net waar een ieder zich prettig bij voelt.

Energie

Net als een mens beschikt een dier over een stoffelijk (fysiek) lichaam, over een persoonlijk energieveld (de Aura genoemd) en 7 hoofd-energiecentra (chakra’s). Met Dierenhealing op Afstand, wordt er op deze drie-eenheid ingewerkt. Een healing bij een dier werkt nagenoeg hetzelfde als bij een mens. De energie wordt door een dier alleen sneller en directer opgenomen. Dieren staan dichter bij de natuur dan de mens en zijn niet in staat hun gevoelens weg te redeneren. Ze staan open voor al hun indrukken en reageren primair.

Healing

Door een onbalans in het lichaam of in het energieveld van het dier, kan een dier anders reageren dan dat je van hem of haar gewend bent. Met een healing komt er weer balans in het lichaam, de geest en het energieveld van het dier. Als energetisch therapeut ben ik in staat om de blokkades in het systeem waar te nemen, te duiden en op te heffen. Hierdoor wordt het zelf-genezend mechanisme van het dier in werking gezet. Verdere genezing kan dan op een natuurlijke wijze plaatsvinden. Het ligt aan het probleem dat het dier heeft, maar meerdere behandelingen zijn vaak aan te raden. Al kan één behandeling al heel veel opleveren.
 
Juist bij vage klachten, waar andere behandelmethodes niet werken, kan een healing de oplossing zijn!
 
Enkele voorbeelden wat een healing kan doen bij jouw dier:

Blessures en wonden helen sneller;
Lichamelijke klachten verbeteren of verdwijnen;
Na een operatie herstelt het dier sneller;
Healing geeft ondersteuning bij verandering van huis, omgeving, eigenaar;
Healing ondersteunt het stervensproces.

Kijk hier voor de prijs
De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief