Kaart Reading op Afstand

Met een Kaart Reading op Afstand kun je je mee laten nemen op een ontwikkelingsreis door kaartenland. Via beeldbellen zullen we jouw vraag gaan voorleggen aan de kaarten, die je handvaten geven hoe nu verder.

Een legging met kaarten vertelt jou hoe de situatie ervoor staat en hoe jij daar het beste mee om kan gaan. Het kan je ook vertellen hoe jouw persoonlijke ontwikkeling zich het optimaalst kan ontwikkelen, en de kaarten zullen dan ook met adviezen komen hoe dat te doen.

Een Kaart Reading geeft een duidelijk beeld en uitleg, en het laat je zien welk advies het meest geschikt is voor jou en wat daar het potentieel van is. Het is aan jou wat je ermee wilt doen, ieder mens beschikt over een vrije wil.
 
Voor een kaartlegging zijn er meerdere mogelijkheden:
  • Engelen Kaart Reading
  • Tarot Reading
 
Engelen Kaart Reading
Met een engelen kaart reading krijg je de adviezen en inzichten via de engelen. Ik zet mij als kanaal open en de engelen zullen met en door mij heen werken. Het kan zijn dat je inzichten krijgt, over hoe je de situatie waar je je in bevindt, kunt optimaliseren. Of dat je adviezen krijgt over hoe jouw persoonlijke ontwikkeling zich verder zal evolueren. Er zijn meerdere kaartendecks aanwezig. Afhankelijk van wat jouw vraag inhoudt zal er een kaartendeck gekozen worden die het beste bij je vraag past. Ook hierin word ik bijgestaan door de engelen. Door de inzichten en adviezen die je van de engelen krijgt kun je de situatie optimaliseren of je krijgt een liefdevolle kijk op jouw persoonlijke ontwikkeling en wat het potentieel is als dat zich verder gaat ontplooien.

Tarot Reading
In de tarot heeft iedere kaart zijn eigen betekenis. Met een legging komen er meerdere kaarten op tafel, waarmee de energieën en eigenschappen van de kaarten een heel verhaal laten zien. In dit verhaal wordt er uitleg gegeven hoe de situatie ervoor staat en wat op dat moment het juiste is om te doen om de situatie te optimaliseren. Zo kun je met een tarot reading adviezen krijgen over verschillende facetten in je leven. Dit geeft je een krachtig inzicht in wat je helpt om dingen neer te kunnen zetten, of op een juiste manier met de situatie om te kunnen gaan, wat zorgt voor meer rust en balans in jezelf.