Telefonische Ondersteuning

Telefonische Ondersteuning kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Hieronder zullen enkele voorbeelden genoemd worden. 

Kanalen

Het kan voorkomen dat je in een situatie terecht bent gekomen, waar je zo graag anders mee om zou willen gaan, alleen lukt je dat niet. Je wordt overspoeld door emoties, of misschien word je wel beïnvloed van buitenaf, waardoor je op dat moment geen juiste beslissing kunt nemen voor jezelf. Terwijl het voor jou toch de tijd is om een stap te zetten. In dat geval kan ik via Telefonische Ondersteuning jou daarin adviseren en aanwijzingen geven.
 
Het kan zijn dat je iets van jezelf bent tegen gekomen en niet wist dat dat in jou zat. Je hebt geen idee hoe je ermee om moet gaan, of het doet zoveel met je, dat je daardoor uit je kracht gehaald wordt. Je zou dat stuk van jezelf dan graag willen begrijpen en weten hoe je daarmee het optimaalst kan omgaan. Dan is Telefonische Ondersteuning er om jou inzichten en praktische raad te geven.
 
Je zou graag verder willen met jezelf te ontwikkelen, alleen is er iets waar je niet uitkomt, of wat je niet goed begrijpt. Door één of andere reden loop je bij jezelf ergens tegenaan, alleen heb je geen idee waar dat vandaan komt. Of wordt er aangeraden om een bepaald stuk van jezelf meer te ontwikkelen, alleen wil het zo zijn dat je in dat stuk nog niet sterk genoeg bent. Via Telefonische Ondersteuning is het mogelijk jou deze stukken te laten begrijpen en aan te raden welke stappen mogelijk voor jou zijn. 

Afstemmen

Tijdens Telefonische Ondersteuning zet ik mijn kanalen open en maak gebruik van meerdere facetten die de praktijk in huis heeft. Afstemmend op hetgeen wat gevraagd wordt, kan er gebruik gemaakt worden van meerdere kwaliteiten. Zo kan er gebruik worden gemaakt van kaarten decks, vaak voor de praktische tips. Er kan gebruik gemaakt worden van Lichtwezens, die dan een boodschap doorgeven om jou het meest optimaal te steunen en te helpen. Er kan afgestemd worden op jouw eigen energieveld, waar ook veel informatie uit te halen is. Het kan gebeuren dat er een combinatie plaatsvindt van jouw eigen energieveld, de Lichtwezens om jou heen en/of kaarten decks. Net wat nodig is om jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen en te helpen. 

Kijk hier verder voor de prijs

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief