Aard gebonden Geesten & Entiteiten

Energie Lichaam

Naast een fysiek lichaam beschikt de mens ook over een energie lichaam. Dat energie lichaam kan beïnvloed worden door andere energieën. Het kan door onze omgeving, en de energieën die daar spelen, beïnvloed worden. Ook kan het door een externe energie beïnvloed worden. Je merkt dan vaak dat je dingen doet die niet echt bij jou passen, of dat je gedachten krijgt waarvan je eigenlijk weet dat die niet van jou zijn. Ergens zal je voelen, weten of merken dat jij beïnvloed wordt door iets van buiten jezelf.

Lagere Energieën

Wanneer ons energie lichaam minder sterk is, kunnen lagere energieën daar makkelijker op inspelen. Met als gevolg dat wij dus beïnvloed kunnen worden door deze lagere energieën en/of entiteit waardoor we dingen kunnen gaan doen of gedachten kunnen gaan krijgen, welke niet van onszelf zijn. Jouw ziel zal dan aangeven dat er een ongemak is waardoor jij je ongemakkelijk voelt, maar er alleen niet je vinger op kan leggen wat het daadwerkelijk is.

Invloed

In deze gevallen hebben we te maken met een lagere energie die ons beïnvloed. Dit kan een aard gebonden geest zijn, wat ook wel een dolende ziel wordt genoemd. Het kan eventueel ook nog een entiteit zijn. Dit is dan een energie zonder ziel, alleen wel met een vrije wil.
In alle gevallen is het een trillingsfrequentie die lager is dan de aardse mens. Een energie die ons zeker niet dient.

Weghalen

Wanneer je het idee hebt dat er een energie bij jou aanwezig is die niet van jou is, zou je het volgende kunnen proberen, door wat hieronder geschreven staat, hardop te zeggen. 

“Aartsengel Michael en aartsengelen ik roep jullie aan. Ik vraag Aartsengel Michael en alle andere aartsengelen, om alle lagere energieën, aard gebonden geesten, entiteiten en energieën die mij niet meer dienen, te verwijderen uit mijn lichaam, geest en aura. Zet ze in het licht en houdt ze in het licht.”
 

Mocht dit helaas niet werken, dan heb je te maken met een wat zwaardere vorm waar hulp van buitenaf voor nodig is om te verwijderen.

Door jarenlange ervaring en verdieping, heb ik verschillende technieken om jou te ontdoen van deze lagere energieën. Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je nog vragen hebt of wanneer je twijfelt of je wel of niet iets bij je hebt wat niet van jou is.  

De prijs vindt u hier

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort