Aquarius Heling Activaties®

Deze vorm van heling is geschikt voor mens en dier!

Lichaamssysteem

Deze nieuwe vorm van heling wordt pas sinds 2022 aangeboden door de Aquarius Angels. Het is een vorm van heling die zich richt op de lichaamssystemen. Elk mechanisme in het fysieke, mentale en spirituele lichaam. Staat in verbinding met een lichaamssysteem. Door bewustwording te brengen en daarna heling erop toe te passen. Kan het lichaamssysteem geheeld worden.

Een lichaamssysteem is een aantal functies binnenin het lichaam dat met elkaar verbonden is. Deze verbondenheid met elkaar. Zorgen ervoor dat het lichaamssysteem functioneert. Een voorbeeld is het ademhalingssysteem. Daar zijn de longen, luchtwegen en longblaasjes bij betrokken. Alle drie zorgen zij dat het gehele systeem goed functioneert. Door bewustwording en heling te bieden aan dat systeem. Zal het ervoor zorgen dat het systeem weer optimaal functioneert.

Bewustwording 

De bewustwording en de healing bestaan uit een serie gelaagde symbolen. Door deze symbolen aan te raken, of er naar te kijken. Zorgt dit ervoor dat het lichaamssysteem de bewustwording en healing krijgt die het nodig heeft. Samen zullen zij het lichaamssysteem weer optimaliseren.

Heling

Door eerst bewustwording te brengen. Kan de ziel zich openstellen voor de heling die erachter aan komt. Het herstructureert de fysieke en energetische DNA strengen. Wat ervoor zorgt dat de eventuele weerstand die er is, opgelost wordt. Zodat de heling zijn werk optimaal kan vervullen.
 
Om te zorgen dat alle lichaamssystemen goed met elkaar blijven functioneren. Krijgt men na de bewustwording en heling ook een spirituele nazorg mee. Dit is een oplaadstation, waar men elke dag de energie van de bewustwording en heling tot zich toeneemt. Dit voor een periode van 4 weken. Wat ervoor zorgt dat de bewustwording en heling optimaal de kans krijgt van slagen!

Klik hier voor de prijs van dit consult
De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort