Email Consulten

Er zijn 3 mogelijkheden om jou of jouw dier via email te helpen of te ondersteunen:

  • Reading
  • Healing 
  • Kaart Reading

Een foto van jou of je dier is wenselijk. Op die manier kan er nog beter contact gemaakt worden met de energie.

READING
Hierbij wordt er contact gemaakt met jouw energie of dat van jouw dier. Via die energie wordt er informatie doorgegeven die voor jou of je dier op dat moment van toepassing zijn, waardoor je meer inzicht of bewustwording krijgt in jezelf of jouw dier. Het is mogelijk om vragen te stellen. Dan zal de energie zich richten op die informatie. 

HEALING
Energie is een trilling en kan elke afstand overbruggen. In gezamenlijk overleg spreken we een dag en tijdstip af om de healing te geven. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je rustig kan zitten of liggen (net wat gewenst is) op het afgesproken tijdstip. Naderhand krijg je een email met wat er waargenomen is bij jou of jouw dier en een advies waar eventueel aan gewerkt kan worden.  Lees hier meer over healing

KAART READING
Via een kaart reading kunnen er inzichten verkregen worden over vragen of situaties waar jij je in bevindt. Van te voren kan een vraag of vragen gesteld worden. Met een kaart reading zonder vragen zal er op tafel komen te liggen wat voor jou op dit moment belangrijk is. Na de legging krijg je een mail met een foto en uitgebreide uitleg van de kaart reading. Er zijn twee type reading mogelijk. Klik hier om meer informatie te krijgen over kaart reading.

Hier kan je de prijzen vinden