Engelen Kaart Reading

Engelen

Met een Engelen Kaart Reading krijg je de adviezen en inzichten via de engelen. Ik zet mij als kanaal open en de engelen zullen met en door mij heen werken. Dit kan zijn dat je inzichten krijgt over hoe je de situatie kunt optimaliseren, waar je je in bevindt. Of dat je adviezen krijgt over hoe jouw persoonlijke ontwikkeling zich verder zal evolueren. Er zijn meerdere kaartendecks aanwezig. Afhankelijk van wat jouw vraag inhoudt zal er een kaartendeck gekozen worden die het beste bij je vraag past. Ook hierin word ik bijgestaan door de engelen. 

Inizchten

Door de inzichten en adviezen die je van de engelen krijgt kan je de situatie optimaliseren. Je kunt een liefdevolle kijk op jouw persoonlijke ontwikkeling krijgen en wat het potentieel is als die zich verder gaat ontplooien. Net wat nodig is om jouw vraag zo optimaal mogelijk te beantwoorden. Zij geven aan hoe jij met de vraag het beste om kan gaan. Het is aan jou en jouw vrije wil hoe het gaat gebeuren. 

Reading

In de Engelen Kaart Reading wordt aangegeven wat jij het beste kan doen met betrekking tot jouw vraag. Zij zullen aangeven wat er gaat gebeuren, wat ervoor nodig is om los te laten en/of hoe het zich verder zal ontwikkelen. De kaarten en hetgeen wat de Engelen vertellen. Zal laten zien wat het potentieel is en welke mogelijkheden daarbij horen. Er zal uitgebreid ingegaan worden op de vraag. Zodat jij begrijpt wat er gedaan mag worden.

Klik hier voor het consult duur en de prijs.

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort