In Jezelf

Dit consult kan op twee manieren vorm krijgen:

  • Je bent op zoek naar jouw eigen kern, eigen kracht en eigen wijsheid.
  • Je wilt je spiritueel verder ontwikkelen.

Je bent op zoek naar jouw eigen kern, eigen kracht en eigen wijsheid.

Een mens weet vaak intuïtief wat juist is om te doen. Een gebeurtenis of energieën van buitenaf kunnen jou uit balans halen. Dan is het vaak moeilijker om keuzes te maken vanuit jouw eigen kern. Jouw energie kan dan beïnvloed zijn door andere energieën, waardoor je niet meer goed in jouw eigen kracht of eigen energie staat en ook niet bij jouw eigen kern kan komen.
In dit consult gaan we kijken naar punten waaraan gewerkt mag worden, of waarom jij niet bij jouw eigen kern en kracht kunt komen. Ieder heeft zijn eigen ervaringen opgedaan op zijn levenspad. Zo is in ieder ook de ‘eigen wijsheid’ aanwezig, wat het juiste is om te doen voor zichzelf. In dit consult is het de bedoeling dat die ‘eigen wijsheid’ naar voren mag komen. Dit wordt gedaan door jou in je kern en kracht te zetten. Door de combinatie om te bespreken wat er veranderd mag worden, en de beïnvloedende energie daarvan te helen, komt jouw eigen kern en ‘eigen wijsheid’ weer terug. Daardoor kom jij weer in je kracht te staan, en word jijzelf sterker en zelfverzekerder zodat je weer je eigen beslissingen kunt nemen in het leven.

Je wilt je spiritueel verder ontwikkelen.

Heb jij de behoefte om je spiritueel verder te ontwikkelen? Heb jij jouw eigen wensen daarin? Dan kun je in dit consult, op jouw aangepaste wensen, begeleiding krijgen op spiritueel gebied. We bespreken eerst op welke vlakken jij je verder zou willen ontplooien. Aan de hand daarvan maken we samen een programma, dat jij geheel op eigen tempo mag uitvoeren. Gaandeweg ondersteun en help ik je zodat jij het gewenste programma kan af werken. Op die manier doe jij het zelf in jouw ritme en sta je er niet alleen voor. Na jarenlange ervaring, workshops en cursussen te hebben gevolgd, is er een groot arsenaal aan spirituele kennis in huis waarmee ik in staat ben jou op vele verschillende gebieden te begeleiden, steunen en te helpen.

Kijk hier voor de prijs
De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort