Kaart Reading

Laat je meenemen op een ontdekkingsreis door kaartenland. Een legging met kaarten vertelt jou hoe je het beste met een situatie om kan gaan en het geeft je ook inzichten over hoe jouw persoonlijke ontwikkeling zich verder zal ontplooien. Je krijgt met kaarten een duidelijk beeld en uitleg. Daarnaast mag je ook praktische tips ontvangen van de kaarten.
De kaarten laten zien welk advies het meest geschikt is voor je en wat daar het potentieel van is. Een kaartlegging kan je inzichten geven; het is aan jou wat je ermee wilt doen. Ieder mens beschikt over een vrije wil. 

Voor een kaartlegging zijn er meerdere mogelijkheden:

  • Engelen Kaart Reading
  • Tarot Reading

Engelen Kaart Reading
Met een engelen kaart reading krijg je de adviezen en inzichten via de engelen. Ik zet mij als kanaal open en de engelen zullen met en door mij heen werken. Dit kan zijn dat je inzichten krijgt over hoe je de situatie kunt optimaliseren, waar je je in bevindt. Of dat je adviezen krijgt over hoe jouw persoonlijke ontwikkeling zich verder zal evolueren. Er zijn meerdere kaartendecks aanwezig. Afhankelijk van wat jouw vraag inhoudt zal er een kaartendeck gekozen worden die het beste bij je vraag past. Ook hierin word ik bijgestaan door de engelen. Door de inzichten en adviezen die je van de engelen krijgt kun je de situatie optimaliseren. Je kunt ook een liefdevolle kijk op jouw persoonlijke ontwikkeling krijgen. Wat het potentieel is als die zich verder gaat ontplooien.

Tarot Reading
In de tarot heeft iedere kaart zijn eigen betekenis. Met een legging komen er meerdere kaarten op tafel, waarmee de energieën en eigenschappen van de kaarten een heel verhaal laten zien. In dit verhaal wordt er uitleg gegeven hoe de situatie ervoor staat en wat op dat moment het juiste is om te doen om de situatie te verbeteren. Zo kun je met een tarot reading adviezen krijgen over verschillende facetten in je leven. Dit geeft je een krachtig inzicht in wat je helpt om dingen neer te kunnen zetten, of op een juiste manier met de situatie om te kunnen gaan, wat zorgt voor meer rust en balans in jezelf.


Kijk hier voor het consult duur en de prijs