Medium Reading

Overleden dierbaren zijn mensen en dieren die ons hebben bijgestaan in dit leven of vorige levens. De zielen van deze mensen en dieren zijn inmiddels overgegaan, maar waar we alsnog contact mee kunnen maken.
In dit consult doen we dat met behulp van kaarten en een gechannelde boodschap. Deze zielen hebben nog veel informatie voor ons en zullen het fijn vinden dit met ons te kunnen delen.

Na het opzetten van een veilige omgeving met de engelen, gaan we contact maken met de overleden dierbaren. Vragen die er zijn kunnen dan gesteld worden. Het antwoord zal komen door middel van het lezen van de kaarten die op tafel liggen, aangevuld met een gechannelde boodschap. Naast het beantwoorden van jouw vragen, kan er ook gekeken worden naar de zielsband tussen jou en je overleden dierbare. Een bepaalde gebeurtenis kan bijvoorbeeld opgehelderd worden. Of er kan gekeken worden naar de functie die jullie hadden met elkaar als mens. Het kan inzichten geven die voor verheldering zorgen. Deze inzichten en boodschappen kunnen leiden tot rust en vrede, waar eerst verwarring en onbegrip was. Dit kan weer zorgen voor heling en groei van de ziel.

Dit consult kan zowel voor 30 als voor 60 minuten.

Kijk hier voor de prijzen