Tarot Reading - The Infinite Tarot

Tarot

Laat je meenemen op een ontdekkingsreis door het land van de Tarot. Een reading met The Infinite Tarot vertelt jou hoe je het beste met een situatie om kan gaan. Daarnaast geeft het je inzichten en adviezen hoe jouw persoonlijke ontwikkeling zich verder zal ontplooien. Je krijgt met The Infinite Tarot een duidelijk beeld en uitleg over de gestelde vraag. Waarbij je ook praktische tips en adviezen mag ontvangen. De Tarot laat zien welk advies het meest geschikt is voor jou en wat daar het potentieel van is. Een kaartlegging kan je inzichten geven; het is aan jou wat je ermee wilt doen. Ieder mens beschikt over een vrije wil.

Reading

In de tarot heeft iedere kaart zijn eigen betekenis. Met een reading komen er meerdere kaarten op tafel, waarmee de energieën en eigenschappen van de kaarten een heel verhaal laten zien. In dit verhaal wordt er uitleg gegeven hoe de situatie ervoor staat en wat op dat moment het juiste is om te doen om de situatie te verbeteren. Zo kun je met een tarot reading het inzicht krijgen over verschillende facetten in je leven. Wat jou een krachtig inzicht geeft om dingen neer te kunnen zetten, of op een juiste manier met de situatie om te kunnen gaan. Een Tarot legging kan jou dus helpen, ondersteunen en praktische tips geven op diverse gebieden. Hetzij op persoonlijk vlak, op zakelijk vlak, in de privé sfeer, spirituele ontwikkeling, zelfontwikkeling of hoe met een situatie om te gaan.

The Infinite Tarot

Dit is het kaarten deck waarmee gewerkt wordt. Het is een uitzonderlijk deck dat bestaat uit meerdere delen. Naast de 78 ‘gewone’ tarot kaarten. Heeft dit deck zich uitgebreid met een extra set wat maakt dat ‘The Tarot of Hecate’ bestaat uit 100 kaarten. Naast de elementen Lucht, Water, Vuur en Aarde. Beschikt de The Tarot of Hecate ook over een element Spirit.

Naast deze 100 kaarten heeft het deck zich uitgestrekt, om zo nog duidelijkere antwoorden, adviezen en inzichten te creëren. Naast de 100 Tarot of Hecate, bevat het deck ook 22 kaarten van de Astrologie, 24 Rune kaarten, 12 kaarten gewijd aan de Numerologie, 9 Muse kaarten en een set van 15 Witch kaarten.

Door deze unieke combinatie. Kan er een heel specifiek en duidelijk gerichte legging gedaan worden. Door kaarten toe te voegen of er juist uit weg te laten. Kan The Infinite Tarot geheel gericht worden op jouw vraag aan de kaarten. Wat zorgt dat jij de adviezen, inzichten en praktische tips op een juiste manier kan opvolgen.

Juist door de grote combinatie van allerlei aspecten en de intense betekenissen van de kaarten. Kan er op een diepgaande manier ingegaan worden op de vraag of situatie. Zodat jij op een gezonde en gelukkige manier de situatie aan kan. Of de juiste keuzes voor jezelf kan maken.

Kijk hier voor het consult duur en de prijs
De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort