De Energiebol wordt 3 jaar in mei 2017! 

Na jaren diversen workshops en cursussen te hebben gevolgd en de nodige ervaringen opgedaan te hebben, vond ik mezelf capabel genoeg om mensen te helpen, ondersteunen en te begeleiden. Ik ben mij 3 jaar geleden gaan inschrijven bij de kamer van koophandel met de intentie dit naast mijn regulieren baan te gaan doen. Dit wilde ik wel officieel doen om zo gezeur met de belasting te voorkomen.

Vorig jaar is er een verandering geweest bij vele mensen, zo ook bij mij. Er kwam een einde aan mijn regulieren werk en heb de gelegenheid gekregen om volledig voor de spirituele praktijk te gaan. De mensen die in het begin kwamen komen nu nog steeds als zij daar behoefde aan hebben. Dit geeft mij een erg goed gevoel en doet me deugt. Inmiddels al een aantal maanden verder en voel me dolgelukkig dat ik dit full time aan het doen ben! Het is prachtig om te zien hoe mensen kunnen groeien of klachten mag verhelpen waar men mee zit. Dat laat mij zien en voelen waarom ik dit doe!

Wie jarig is trakteert dus houdt mijn Facebookpagina in de gaten! Klik hier op De Energiebol voor de Facebookpagina. 


De Spirituele Kei

Een nieuw project van De Energiebol is De Spirituele Kei.
Samen met 2 vaste mensen wilde ik iets gaan neerzetten in Amersfoort wat met enige regelmaat terugkomt. Met een helderziende waarneemster, een tarotiste en mezelf als healer heb ik De Spirituele Kei opgezet. Een terugkomend project om mensen te helpen, begeleiden en ondersteunen.
We willen mensen de gelegenheid geven om hun klachten, of waar men ook mee zit, op een spirituele manier te benaderen. Zo zullen we elke keer ook “gastoptreden(s)” hebben, om zo mensen kennis te laten maken met diversen spirituele manieren van hulp.
Meer weten over De Spirituele Kei? Klik dan op De Spirituele Kei voor meer informatie.


light-seedsjpg   Engelenpoort

Op 5 mei is er een engelenpoort van 5:55 tot 17:55 Op deze dag en tussen deze tijden zal de sluier tussen de engelen en de aarde dunner zijn, waardoor het nog makkelijker is om contact te maken of iets te vragen aan de engelen.
Deze engelenpoort is gericht op positieve veranderingen en dankbaarheid. Maak bijvoorbeeld een lijst waar je dankbaar voor bent en voel die dankbaarheid ook bewust. Breng deze dag dan ook door in dankbaarheid. Dit is een engelenpoort dus denk groot! Vraag breed! Niet overleven, maar overvloed! Vraag jezelf eens af wat overvloed voor je betekent. Vraag Aartsengel Michaël om alle angstkoorden die in de weg staan voor overvloed door te snijden. Vraag daarna Aartsengel Rafaël om helend licht te sturen in alle richtingen van tijd en de restanten van de koorden. Vraag Aartsengel Raziël alle karmische overeenkomsten te helen en te balanceren.


    Dieren Energie Workshop

Op 21 mei 2017 geef ik een erg leuke workshop met betrekking tot dieren en hun energie. Er zal veel informatie gegeven worden hoe dieren kijken naar het leven en de dood. Daar kunnen wij mensen nog heel veel van leren! We gaan kijken welk dier voor jou adviezen heeft. En van welk dier jij energie mag ontvangen. Kortom een heerlijke workshop met informatie en heling!
Voor meer informatie over de workshop, klik dan hier op 
Dieren Workshop.


      Aarden/Gronden

Bij vele van mijn cliënten merk ik dat het ontbreekt aan de aarding/gronding. Dit is heel erg belangrijk voor de mens. De aarden en mensheid gaan in trilling omhoog waardoor aarding nog belangrijker wordt. Ik zal een kleine simpele omschrijving met uitleg geven.
Ga rustig zitten met beide voeten uit elkaar en op de grond. Zorg dat je handen gescheiden zijn en geen armen, benen, voeten of handen gekruist. Doe nu vanuit de onderkant van je voeten 2 buizen de grond in tot in de KERN van de aarden en zet ze daar in vast. Doe dan 1 buis vanuit je perineum ook tot in de kern van de aarde. En blijf zo even zitten tot je wat meer rust van binnen voelt. Als het aan voelt alsof je de aarde in wordt getrokken, dan kan je ook vragen om energie van aarde te mogen ontvangen en voel dan de energie omhoog komen om jou te vullen. Het is aan te raden dit elke dag even te doen. Je kunt van die buizen ook wat anders maken wat makkelijker te visualiseren is voor jou. Afhankelijk van je element kan je het volgende proberen;

  • Element Water - buis als Waterstralen
  • Element Lucht - buis als Luchtbuizen
  • Element Vuur - buis als Vuur/Vlammen of Lava
  • Element Aarde - buis als Wortels, zoals van bomen