Een overvloedig 2018!

Allereerst wens ik jullie en geweldig, liefdevol en overvloedig 2018 toe! Daarnaast wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen in De Energiebol het afgelopen jaar! Dit geeft mij o.a. kracht om in 2018 verder te stappen.
We mogen weer een nieuw jaar beleven waarin we weer van alles tegen zullen komen. Een aantal dingen zijn erg duidelijk in de energie die om ons heen hangt. Hier zal ik straks iets meer over vertellen. Om het nieuwe te verwelkomen mogen we eerst nog wat oud is loslaten. Hoe sneller je het oude van 2017 -wat je los wilt laten- loslaat, des te beter je voorbereid bent op het nieuwe jaar.
De maand december was voor velen weer hectisch, waarbij ook de universele energie nog eens intens was. We zijn op veel vlakken in de laatste weken weer van alles tegengekomen waarbij toch alweer veel gebeurd is. Ben je, in die laatste weken, nog iets tegengekomen wat je los wilt laten? Ga daar nu dan mee aan de gang en geef het aan het universum en de engelen.
Wil je op de hoogte blijven van de universele energieën? 
Volg dan hier mijn facebook pagina.

  2018!

Er zijn vanuit verschillende hoeken een aantal dingen zeker met betrekking tot de energie van 2018.
Het is om te beginnen een 11-jaar. Dat wil zeggen 2+1+8=11. Dat geeft aan dat het een meesterjaar is. We zullen dit jaar onder ogen mogen zien wat bij je zielendoelen past of niet. Het is nu tijd om uit te zoeken wat jij nu wilt. Wees je authentieke zelf met al je potentieel. Het is dit jaar heel belangrijk je hart te volgen maar daarbij ook je hoofd te gebruiken. En wat we afgelopen jaar gedaan hebben mogen we verder uitbreiden en daarbij je authentieke zelf te zijn. Dit jaar mogen we dat “neerzetten”. Het is tijd om met rechte rug te gaan staan voor waar jij in gelooft. Ga gerust bij jezelf naar binnen en ga in dialoog met jezelf of jij jouw waarheid wel daadwerkelijk leeft. Zie je angsten onder ogen, omarm ze en geef het liefde. Om je er vervolgens niet door te laten leiden en over de angst heen te stappen om zo jouw authentieke zelf neer te kunnen zetten. Het kan een jaar worden waarin je heel goed je ziel kunt helpen, of juist waarin alles in de soep loopt. Als dat zo is, ben je niet eerlijk naar jezelf aan het luisteren en ook niet je hart aan het volgen. Merk je daar onrust in, zorg dan dat je alle zeilen bijzet om weer de goede kant op te gaan.
Dit jaar vraagt ook dat we voorzichtig omgaan met de informatie die we ontvangen. Wees er zeker van dat de informatie die je ontvangt, juist is. Ga onderzoeken of wat jij hoort, de waarheid is.
Wil jij weten wat voor jou ziel goed is in 2018? Laat mij de Aquarius Akasha voor je openen en laat je adviseren door de engelen, meesters, leraren en dierbaren. 
Kijk hier voor meer informatie!

 De Energiebol in 2018

In 2017 zijn er uiteraard goede en minder goede momenten geweest. Er is het één en ander geprobeerd wat niet allemaal tot succes heeft geleid. Hierdoor heb ik wel weer meer ervaringen in bepaalde dingen opgedaan, die in 2018 dus anders zullen gaan. Ook staan op dit moment nog weinig buitenactiviteiten gepland waardoor er voor 2018 nog een heleboel open staat! Uiteraard staat het creatieve brain van mij niet stil en heeft het alweer de nodige ideeën. Het zijn nog maar ideeën en deze dienen eerst goed uitgezocht te worden voor er mee naar buiten te komen. Dus nog niets gepland al zal er nog genoeg komen!
Dit concept ‘Boodschap van de Engelen’ is al leuk om te doen vanaf 4 mensen!

 December aanbieding nog paar dagen geldig

Maak nu nog gebruik van deze aanbieding. Voor 8 januari gebeld en ingepland is de prijs van de aanbieding!
Vanwege de drukke maand december waarin mensen hun eigen energie kunnen verliezen, heb ik besloten om ‘Healing voor de Mens’ in de aanbieding te doen!
In plaats van €50,- nu maar slechts €30,-! Verwen jezelf door je energie te zuiveren en je aura te verstevigen. Zo kom jij weer in jouw eigen kracht te staan!
Deze aanbieding is nog geldig tot en met 8-1-2018.
Lees hier wat ‘Healing voor Mens’ inhoud.


 De Spirituele Kei

Dit concept was bedacht om ‘Amersfoorters en omstreken’ blij te maken met in de 2-3 maanden een diversiteit aan spirituele consulten door ‘Amersfoorters en omstreken’. Helaas ben ik tegen het feit aangelopen dat mensen afzeggen op een vrij laat moment. Waardoor ik niet meer tijdig een vervanger/ster kan krijgen. Ik heb dan ook besloten dit concept los te laten. Grappig is dat op het moment dat ik het losgelaten had zich al weer iets nieuws aandiende. Hierover later in het jaar meer. 


Engelen Horoscoop voor 2018

Het stuk hieronder is geschreven door Annelies Hoornik van Engelencursus en is gechanneld met de Engelen en Aquarius Angels. Het geeft advies wat de Engelen ons kunnen vertellen over 2018.
De energie van 2018 valt op doordat de getallen van het jaar samen een 11 zijn en dat is een meestergetal. Opgeteld wordt dat weer een 2. De 11 is een significant spiritueel nummer dat verandering in gang zet, tegelijk heeft het twee 1-en en dat betekent tegenpolen. De 2 brengt de energie van vrede en emoties met zich mee.
Samen betekent dit dat we een jaar tegemoet gaan waarin alles mogelijk is, zowel goed als slecht. En dat er waarschijnlijk ook veel zal gebeuren op politiek, persoonlijk, en spiritueel gebied.
De polariteit die we het afgelopen jaar al gezien hebben in de Wereld, zet nog even door en zorgt voor meer onrust onder mensen. Maar omdat er zo’n polariteit is, zal dit aan de ene kant heel sterk gebeuren bij bepaalde mensen en anderen zullen er weinig van merken. Dit heeft te maken met het verschil van leven dat ze leiden. Het gaat hier om hart en hoofd. Ze moeten samenwerken, net als Yin en Yang kunnen ze niet zonder elkaar. Maar wanneer de balans verstoord is en men vanuit een perspectief leeft ga je uit balans.
Wanneer je vanuit je hart leeft en je hoofd je hart durft te volgen. Je gevoelens door durft te denken met een positieve instelling, en er dan actie op onderneemt… Dan heb je een goede tijd. Je kunt groeien, leren verbinden en dingen helen.
Wanneer je vanuit je hoofd leeft en je hart grotendeels negeert omdat je geest een negatieve draai geeft aan alles en je hartstaal onderdrukt, dan heb je een moeilijke tijd. Dit is niet alleen op persoonlijk vlak te merken, maar zal ook globaal duidelijk naar voren komen.
Dit betekent dus ook dat jouw persoonlijke keuzes erg belangrijk zijn want ze beïnvloeden je hele jaar en je omgeving. Wat dit negatief kan beïnvloeden is de totale overvloed aan (mis)informatie die we dagelijks via alle media en reclame ontvangen. Veel mensen lezen de krant niet meer maar kijken alleen nog titels en de 2 regels die de online kranten laten zien, maar vergeten daarbij dat die dit zo indrukwekkend mogelijk proberen te presenteren om je zo ver te krijgen dat je het hele artikel zal lezen.
Vaak tegen betaling en daar ligt bij veel mensen het probleem. Men wil daar geen geld aan uitgeven. Dit maakt dat je met halve waarheden je geest vormt en soms dus ook misvormt. Dit haalt je behoorlijk uit je hart. Wees dus selectief in het aannemen van informatie en wees je er ook van bewust dat je geest – gestuurd door je onvolmaakte en bang innerlijke kind – daar een vreemde draai aan kan geven. Je hart daarentegen is puur en zal je alleen geven wat echt is. Let dus goed op dit jaar, of je vanuit je hoofd of hart bezig bent.
Laat je dit jaar leiden door je passies gecombineerd met een beetje gezond verstand!!

 Engelen advies voor Januari

Begin januari rustig, het is een gevoelige maand. Het is aan te raden deze maand veel tijd alleen door te brengen om zo tot rust te komen en overzicht te houden over je emoties. Je mag wat nog van 2017 is loslaten. Neem minimaal een half uur voor jezelf elke dag deze maand. Kijk wat jij nog wilt loslaten. Je kunt hier St Germain voor aanroepen om je hiermee te helpen. Je kan St Germain ook vragen om je de juiste woorden te geven, wanneer je de ander wilt vertellen wat je grenzen zijn. Kijk wat je nog los wilt laten voor 8 januari. Bekijk je structuur, familieleden en mechanismes over jezelf. Neem hier in begin januari de tijd voor. Zo kan je met de engelenpoort van 8-1 alles wat je los wilt laten aan de engelen geven.
Ben je iets tegengekomen wat je niet kan duiden? Dan zou het misschien karma kunnen zijn. 
Klik hier om te kijken hoe je dat opgelost krijgt! 

  Engelenpoorten van Januari

Maandag 8-8-2018 van 8:18 tot 16:01 uur
De eerste engelenpoort van januari staat in het teken van structuur brengen in je ideeën. Deze ideeën komen tot je in je ‘alleen-tijd’, daar vindt je de inspiratie voor nieuwe ideeën.
Vraag de engelen en St Germain om je te helpen structuur te brengen in de inspiratie die je ontvangt.
Geef je wensen van 2018 aan de engelen en St Germain en vraag van hen manifestatie kracht ervoor terug.
Woensdag 17-01-2018 van 7:11 tot 17:17 uur
Deze engelenpoort triggert een energiegolf dat alles losmaakt. Bekijk bij jezelf wat er omhoog komt. Wat komt er naar de oppervlakte? Welke angsten krijg je te zien? Welke onzekerheden zie je? Geef ze aan de engelen zodat jij weer verder kan. Aartsengel Zadkiël staat voor je klaar om je te helpen met de structuur van je gezondheid. Welke ongezonde gewoontes heb je nog op gezondheid? Wat wil je daarin loslaten? Welke eetgedrag? Stoppen met roken of alcohol drinken? Vraag Aartsengel Zadkiël je hiermee te helpen dit om te zetten en je ongezonde gedachten hierover los te laten.
Laat de Aquarius Angels je hiermee helpen! 
Klik hier om te kijken hoe zij dat kunnen!