Gelukkig Nieuw Jaar!

Als eerste wil ik jullie een heel gelukkig nieuw jaar wensen. De reden waarom ik specifiek het woord gelukkig gebruik, vindt je verderop in de nieuwsbrief.
De rare, drukke maand december is voorbij en we mogen weer beginnen met een nieuwe cyclus. Het was een rumoerige maand, die voor mij heel ontspannen begon. Vervolgens werden er wat punten geraakt maar was ik inmiddels te druk om daarmee wat te doen. Uiteindelijk viel het voor mij allemaal samen met het vieren van Yule. Persoonlijk heb ik niet zoveel met kerst en oud&nieuw en heb vorig jaar voor het eerst Yule gevierd, wat voelde als een nieuw jaar viering. Yule valt samen met de winterzonnewende. Dit jaar wilde ik daar wat meer mee gaan doen. Met Yule vier je de terugkeer van de zon, dat de dagen langer licht gaan worden, en daarmee begint ook een nieuwe cyclus. Voor deze nieuwe cyclus begint mocht er nog het één en ander opgeruimd worden. We zijn daarom ook nog punten tegengekomen, waar we nog aan mogen werken, of die we nog voor het nieuwe jaar mogen transformeren. 2018 is beweeglijk geweest en daar hoort de maand december ook bij. We zijn erg gegroeid en meer trouw aan onszelf geworden in 2018, wat we in 2019 meer mogen gaan uitdragen.
Heb jij nog wat op te ruimen maar blijft het aan je kleven? Wellicht is hier sprake van karma. Dan kunnen de engelen dat via mij helen, zodat jij weer vrij kunt leven. Klik hier voor verdere informatie.

  2019

2019 is een ‘3’ jaar en daarbij horen bepaalde energieën. Het gaat dit jaar voornamelijk om jouw eigen geluksgevoel en is het dus belangrijk de dingen te gaan doen die bij jou een geluksgevoel naar boven laten komen. Waar word jij gelukkig van? Hoe kun je iets transformeren zodat je er gelukkig van wordt? Zoek dit jaar naar dat gevoel wat jou vanbinnen gelukkig maakt. Het is jouw leven en daarmee is het belangrijk dat jij er gelukkig van wordt……vandaar een Gelukkig Nieuw Jaar!
De ‘3’ heeft nog meer betekenissen. Je kunt er veel over vinden op internet. Ik zal in het kort even wat omschrijven. De ‘3’ staat onder andere voor creativiteit. Je mag meer creatief gaan doen en creatiever met de dingen omgaan, Hiermee verbreed je ook je ‘gezichtsveld’, waardoor er meer zichtbaar wordt voor jezelf en je betere beslissingen kunt maken. Dit jaar is ook verbinding belangrijk. Verbind je vooral met dat wat jou gelukkig maakt. Verbind je met creativiteit, om jezelf gelukkiger te maken. De ‘3’ gaat ook over groei en ontwikkeling en is actief, onderhoudend, heeft scheppingskracht en is een levensgenieter. Het is belangrijk onze natuur te volgen en onze intuïtie te vertrouwen. We hebben daar al enige voorbeelden van gehad in 2018.
2019 is ook het jaar van manifesteren. We borduren voort op wat we opgezet hebben in 2018 en dat mag nu meer gemanifesteerd worden. Ga de plannen die jou gelukkig maken maar manifesteren en wees creatief met de manifestatie die je afgelopen jaar al hebt neergezet. Blijf vooral voelen of het je een geluksgevoel geeft.
Dit jaar zijn de Opgestegen Meesters meer actief. Zij kunnen ons erg helpen met de creativiteit en manifestatie. Je kunt ze in het algemeen aanroepen met wat je wilt doen, dan zal komen wie er het meest bij het onderwerp is aangesloten. Of je kan de specifieke meester aanroepen per onderwerp. Hoe je het ook doet, op wat voor manier het voor jou ook prettig voelt, doe het vanuit je hart met een zuivere intentie. Enkele Opgestegen Meesters die aanwezig zullen zijn, zijn Lakshmi, zij kan je helpen met financiën, Saint-Germain, hem kun je vragen om bescherming en gerechtigheid, Melchizedek, hem mag je aanroepen voor manifestatie en wijsheid.
Dat de wensen die jullie gelukkig maken, geleefd mogen worden in 2019!
Heb je nog een blokkade om goed te kunnen manifesteren? Laat de Aquarius Angels je hierbij helpen. Klik hier voor meer informatie.


 Engelen Jaar Reading Aanbieding

De Engelen Jaar Reading is nog tot 26 januari in de aanbieding met 10 % korting! De engelen geven je hierin persoonlijke adviezen en inzichten hoe jij optimaal gebruik kan maken van het nieuwe jaar. Er wordt advies gegeven over het jaar in het algemeen en er wordt per maand persoonlijk advies en inzicht gegeven. Je kunt optimaal gebruikmaken van jouw energie en krijgt advies hoe die te gebruiken door het jaar heen. Zo kun je goed voorbereid het jaar doorlopen!
Lees hier verder voor meer informatie.

 De energie van januari

Het jaar begint intens. We mogen weer gaan kijken wat nog meer losgelaten mag worden. Wat past bij je en wat niet meer. Januari geeft je de energie om de balans op te maken van jouw leven. Aan welke aspecten mag nog gewerkt worden? Waar mag jij nog meer in je kracht gaan staan? Je kunt dus ook uitgedaagd worden, om jou nog meer te laten zien waar je nog iets mee mag doen. Kijk nog eens goed naar je leven en wat je daar nog op wilt aanpassen. Welke relaties passen nog bij je en welke niet meer? Een nieuwe cyclus is begonnen en alle kansen liggen nog open. Je hebt de mogelijkheid om elke kant op te kunnen gaan die jij wilt. Jij bent de stuurman van jouw leven, maak er een prettige reis van. Dromen kunnen waarheid worden, als er goed aan gewerkt wordt. Levensvreugde is van levensbelang, vergeet dus vooral niet te genieten van alles! Kun je dat niet? Wellicht ben je dan met het verkeerde bezig of mag er nog naar wat details gekeken worden. Laat jouw licht stralen vanuit jouw innerlijke zelf. Je hebt de kracht om de balans te herstellen en de controle over je leven te pakken. Geef impuls aan je intuïtieve inzichten. Je zult daardoor sneller beslissingen kunnen maken. Het is een intense maand waarin veel kan gebeuren en dingen ook snel kunnen gaan. Vertrouw altijd op je eigen kracht en intuïtie en de ondersteuning vanuit het universum.
Wil jij weten waar je nog aan mag werken in 2019? De Aquarius Angeles, opgestegen meesters, leraren en dierbaren staan voor je klaar in de Akasha. Klik hier voor meer informatie. 

 Engelenpoort Januari

Vrijdag 11-1-2019 van 7:11 tot 11:17

Deze poort geeft je extra de gelegenheid om een balans op te maken van jouw leven, en eventuele aanpassingen te doen. Zorg dat je even niet gestoord wordt en vraag je beschermengelen bij je te zijn. Vraag de engelen en beschermengelen om die dingen naar voren te brengen die je zelf over het hoofd ziet, of die jouw blinde vlekken zijn. Schrijf dat op en vraag gelijk waarom jou dat niet happy maakt. Vraag dan wat je eraan kunt veranderen en hoe dat mogelijk is. Zorg voor balans en stilte binnenin jezelf, zodat de antwoorden goed door kunnen komen.
Hulp nodig met het ontvangen van de antwoorden van de engelen? Met een Engelen Kaart Reading krijg je zeker meer duidelijkheid! Klik hier verder.

De engelenpoort is gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus


  Energieoefening - Aarding/Gronding

Om goed te kunnen manifesteren, is een goede aarding van groot belang. Laten we het jaar dan eens beginnen met een goede aardingsoefening.
Voor deze oefening is het goed als de voeten plat op de grond zijn. Je kunt gaan zitten of erbij staan als je wilt. Als je op je gemak zit of staat, visualiseer dan eens dat je met blote voeten op een mooi groen grasveld staat. Kijk dan eens naar beneden, naar je voeten en beweeg je tenen maar door het zachte gras. Als je zo kijkt naar je voeten, maak ze dan eens groter. Zie je voeten maar groter worden. Zo groot, dat ze ook zwaar worden en wat wegzakken in het gras. Ze zakken weg in de grond en worden één met de aarde. Voel die energiestroom maar naar beneden gaan. Nu de energiestroom naar beneden gaat en jij één bent met de aarde. Kan je de energie ook weer omhoog laten komen en jou laten voeden met aarde energie. Voel de energiestroom maar omhoog komen. Via je voeten door je benen heen, naar je bovenlichaam en armen. Voel hoe je gevuld wordt met deze heerlijke energie van Moeder Aarde. Wanneer je helemaal gevuld bent, mag je de energie weer naar beneden laten gaan. Je mag daarbij de handen op je knieën leggen. Dit om alle overtollige energie af te voeren.
Zo, nu we lekker geaard zijn, zou ik zeggen…manifesteerze!
Wil je persoonlijk begeleid worden met energieoefeningen? Klik dan hier voor meer informatie, of stuur een mailtje.

Wees vrij om je ervaringen te delen met mij.

Wens jullie een stralende maand toe!
Angelhug, Frank