Gelukkig Nieuwjaar

De decembermaand was voor mij voorheen -over het algemeen- een vrij rustige maand. Meestal nam ik dan extra rust en werd soms ziek, en op die manier ook gedwongen tot rust. Dat was in 2019 anders. Het ging allemaal lekker door en de flow zat er goed in. Om mezelf in balans te houden en mee te gaan met de cyclus van de natuur, heb ik wel bewust meer momenten van sociaal contact en ontspanning genomen in de afgelopen decembermaand. Zo had ik voldoende energie op de momenten dat ik het nodig had. Afgelopen december was dan toch best een beweeglijke maand. Op tweede kerstdag was er een nieuwe maan met een zonsverduistering en er waren poorten open. Deze dag had ik vrij gehouden en heb in de middag een heerlijk ritueel gedaan om los te laten wat mij niet meer dient en de wensen voor 2020 aan het universum door te geven. Zo kreeg ik ook inzichten in situaties die zich de afgelopen maanden hebben voorgedaan, met name wat nog getransformeerd mag worden en wat met de energie van 2020 te maken heeft.
Op nieuwjaarsdag ben ik lekker bezig geweest met wat 2020 voor mij betekent. Dit heeft hele mooie inzichten gegeven en aan het einde van de dag heb ik mezelf een Aquarius Angels healing gegeven om de bron ergens van te helen en zo 2020 met een frisse start te beginnen. Uiteraard komt dit In grote lijnen overeen met de energie van dit jaar. Het is voor ons allen belangrijk liefdevol te zijn naar onszelf en liefdevollere keuzes te maken, en trouw te blijven aan ons gevoel en wat ons dit aangeeft. Dus je echte authentieke zelf te zijn en die ook daadwerkelijk te laten zien aan de buitenwereld. Kom maar tevoorschijn, het kan en het mag! Kom uit je comfortzone en wees de ster op jouw levenspodium. Gedachten en emoties zetten energie neer. Zorg er dan ook voor dat jouw gedachten en emoties gericht zijn op dat wat jij wenst. Houd je gedachten positief en vraag het universum je daarbij te helpen. Weet dat het universum jou alleen het goede wil brengen. Door hier bewust van te zijn kun je meevaren op de flow van het leven.
Wil je ook praktische inzichten? Klik dan hier om te zien hoe de Tarot kaarten je daarbij kunnen helpen.


Geen engelenpoorten meer

Dit jaar zullen er geen engelenpoorten in Het Energienieuws staan. Deze informatie was voorheen op voorhand bij mij bekend; dat is dit jaar niet het geval. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in de engelenpoorten van de maand, dan kun je terecht op www.englencursus.nl
Daar zullen ze maandelijks te lezen zijn.
Bij deze wil ik Annelies Hoornik, van Engelcursus, dan ook hartelijk danken voor het mogen uitgeven van de engelenpoorten. Ik deelde dit graag met mijn lezers, zodat zij ook optimaal gebruik kunnen maken van het contact met de engelen.
Wil je weten wat de engelen jou kunnen vertellen over 2020? Klik dan hier voor meer informatie.


De energie voor Januari

Dit jaar begint met een vrij frisse energie. Kansen bieden zich aan op persoonlijk en zakelijk vlak, of er kan een situatie ontstaan die verandering met zich meebrengt. Het is aan jou om het juiste moment te kiezen om in actie te komen. Blijf dus goed voelen wanneer en welke acties jij mag ondernemen. Blijf de juiste focus houden en geef je zorgen aan het universum. Gebruik je speelsheid, intelligentie en aanpassingsvermogen om je dromen verder te ontwikkelen. Onthoud dat vreugde je in een hogere trilling houdt. Zorg er dan ook voor dat naast het harde werken, je ook plezier en ontspanning hebt. Jij hebt de controle over jouw leven en de beslissingen die je nu kan maken kunnen van grote invloed zijn op je leven, als je in staat bent om je hart te volgen en te vertrouwen op jouw eigen wijsheid. Dan kun je ook opmerken wanneer een beslissing minder goed voor jou is. Wees vriendelijk, geduldig en vrijgevig om je taken uit te voeren. Dit, samen met de juiste focus en emotie, zal jou brengen wat jouw ziel nodig heeft op dit moment. Mochten er veel gedachten door je hoofd gaan en is het moeilijk er grip op te krijgen, zorg dan voor een goede aarding. Zoek de natuur op en laat je gedachten varen in de wind en vraag kracht aan Moeder Aarde. Vermijd mensen, situaties en gedachten die negatief, dramatisch of teleurstellend zijn. Wees je bewust dat je controle hebt over je eigen gedachten en dat je die zo om kan zetten naar positief en optimistisch. Heb je dan toch moeite met het omzetten van je gedachten en word je meegenomen in andermans energie, dan helpt de Energieoefening – Spirituele Reiniging jou daarin om los te laten wat jou niet meer dient. Heb je moeite met het visualiseren van deze oefening, ga dan lekker de natuur in, stamp met je voeten op het gras of zand. Druk je voeten iets in de aarde en buig je knieën iets om zo meer druk op je onderbenen te leggen. Dit zal je helpen te aarden.
Wil je het jaar goed energetisch schoon beginnen? Klik dan hier hoe ik je daarmee kan helpen.


Energieoefening - Spirituele Reiniging

Naast een fysiek schoon lichaam is het ook belangrijk dat je energetische lichaam schoon is. Vandaar hier een mooie reinigingsoefening. Het is best veel maar toch zeer de moeite waard. Het is een variatie op een oefening die ik dagelijks doe en iedereen kan aanbevelen.
Neem je tijd en zorg dat je niet gestoord wordt. Ga dan rustig en ontspannen zitten. Indien gewenst kun je een kaarsje of wierrook erbij aansteken. Nodig de lichtwezens uit, die jou het meest aanspreken, om je te beschermen en te begeleiden. Haal een paar keer diep adem en blaas op je uitademing alle spanning eruit. Als je dan zo lekker ontspannen zit, visualiseer dan een grote blauw/ witte wolk die ongeveer 3 meter boven je hangt en visualiseer dan ook een putje recht onder je. Laat nu uit die blauw/witte wolk een enorme regen naar beneden komen, zowel over je heen als door je heen. Zie die regen die door je heen is gegaan, dan ook verdwijnen in het putje. Probeer nu te visualiseren en/of te voelen dat alle negatieve energieën, lagere energieën en energieën die niet bij jou horen of jou niet meer dienen, weggespoeld worden uit je lichaam en aura. Blijf zolang mogelijk in deze regen zitten tot je ervaart dat alles weggespoeld is. Wanneer je klaar bent, laat je de blauw/ witte wolk stoppen met de regenval en ervaar je dat de laatste druppels door je heen gaan het putje in. Zie nu dan de wolk verdwijnen en laat de zon ervoor in de plaats komen. Laat die gouden zonnestralen schijnen op jouw lichaam en aura. Blijf dit visualiseren/voelen/ervaren tot je hele lichaam en aura gevuld is met dit gouden zonlicht. Zodra je helemaal klaar bent mag je je handen op je knieën leggen en overtollige energie afvoeren naar Moeder Aarde en weer terugkomen in het hier en nu.
Dat jullie energetisch het jaar schoon door mogen gaan!
Wil je meer begeleid worden met het werken met energie? Kijk dan hier hoe ik je daar verder mee kan helpen.


Wens jullie een optimistische maand toe.
Angelhug, Frank