Transformerend Nieuw Jaar

Het nieuwe jaar is begonnen en we krijgen weer een heel jaar lang kansen die we mogen aangrijpen. Vorig jaar hebben we heel duidelijk gekregen waar we onszelf in mogen transformeren en/of veranderen. Er waren intense energieën het hele jaar door. Wat ons de mogelijkheid gaf om het oude nog eens goed in de ogen te kijken. Zodat we dat kunnen omzetten in transformatie of bloei dit jaar. 

Waardigheid

Het einde van 2020 liet mij nog even zien waar ik meer naar mag kijken. Het was een oud stuk waar een nieuwe laag van zichtbaar werd. Ik raakte in een situatie waar mijn hoofd en emoties de overhand namen, terwijl de situatie niet eens zoveel voorstelde. Het feit dat ik zag dat de situatie niet zoveel voorstelde. Maakte mij erg bewust dat het om een stuk van mezelf ging. Daarnaar kijkend, zag ik allerlei zijwegen en kwam ik maar niet tot de kern. Tot een lieve vriendin tegen mij zei; dus je voelde je niet gewaardeerd? Bam, dank u! Daar zat die dus. Ik weet nog dat ik zei, voor een ander kan ik het altijd mooi verwoorden, voor mezelf zie ik het soms niet. Mooi om te ervaren hoe menselijk men kan zijn!

Zijn er bij jou ook nog stukken waar je niet uit komt? Wellicht kan ik je daar met Telefonische Ondersteuning in helpen en/of adviseren. Klik hier verder voor meer informatie.


Een Vijf jaar

2021 bij elkaar opgeteld (2+0+2+1) is een 5 jaar. De vijf heeft meerder betekenissen. Het kan voor communicatie, beweging en snelheid staan. Daarnaast ook voor spirituele wijsheid en groei. Aan de andere kant kan het staan voor conflict, verwarring en opschudding. Vanuit het engelenrijk staat de vijf voor verandering, transmutatie en transformatie. Persoonlijk denk ik dat vooral de transformatie centraal staat dit jaar.
 

Transformatie

De energieën van vorig jaar hebben ons voorbereidt op de transformatie die mag plaatsvinden dit jaar. Ik zie het al een tijdje om me heen gebeuren. Sommige mensen zijn al jaren hard aan het werk voor hun dromen. Bij de één zie ik dat er al transformatie is geweest en bij anderen zie ik dat die nog mag komen. Iedere ziel heeft zijn of haar weg. Aangepast zal die transformatie komen wanneer de ziel daar klaar voor is en bepaalde zaken heeft afgehandeld. Je kunt pushen wat je wilt, maar als de ziel er nog niet klaar voor is, dan zal het nog niet zijn weg vinden.
 

Flow

Het is daarom belangrijk om zelf in je eigen flow te blijven. Dat kan je doen door je te focussen op het positieve. Kijk wat er mogelijk is met de mogelijkheden die je hebt. Kijk naar de kansen die op je pad komen. kijk naar de groei die jouw ziel maakt. kijk naar de zegeningen die je hebt, dat zullen er genoeg zijn. Houd je trilling hoog door zoveel mogelijk in de opwaartse en positieve spiraal te blijven. Jouw transformatie zal komen wanner je ziel er klaar voor is. Haal jezelf niet naar beneden en zie dat ook jij het waard bent om je heerlijk te voelen.

Is er nog een blokkade die jouw flow tegenhoudt? Dan zouden de Aquarius Angels daar goed bij kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie over een healing van de Aquarius Angels op Afstand.


Energie advies voor Januari

Januari begint met een heerlijke opwaartse energie. We mogen gelijk in actie komen met de plannen die we hebben. Begin en half januari is daar zeer geschikt voor. Eind januari gaat de planeet Mercurius retrograde lopen, dan wordt het een ander verhaal. Tot die tijd mag je oppakken waar je zo mee aan de slag wilde. Heb je al nagedacht over je plannen voor 2021 of ben je dat nog van plan. Heb je dat nog niet gedaan, ga er dan nu eens goed over nadenken wat jouw doelen zijn voor 2021. 

De positieve energie zal je steunen om knopen door te kunnen hakken en/of in actie te komen voor je doelen. Gebruik de energie om het jaar goed te beginnen. Diep uit waar je zo aan wilt werken. denk na over jouw toekomst. Zijn daar nog blokkades. Kijk er dan eens goed naar en werk eraan om die blokkades op te heffen. Pak de plannen die je hebt liggen en ga ermee werken. Is het voor jouw ziel nog niet zover dat je al gelijk in actie kan komen. Kijk dan eens in de spiegel en kijk gerust waar jij dan nog aan wilt werken. Voel je nog terughoudendheid met je plannen. Zet de plannen dan eens onder groot licht en bekijk ze nog eens en voel waar het voor jou niet klopt. Zet die transformatie door die je in je hoofd hebt. Pak 2021 bij zijn lurven!

Heb je nog niet helder waar je naar mag kijken en/of transformeren? Dan zou een Kaart Reading op Afstand jou daar duidelijke antwoorden in kunnen geven. Klik op deze link voor meer informatie over een Kaart Reading op Afstand.


Energie oefening - Schoon begin

Om het jaar goed te beginnen is het fijn om je eigen energie op te schonen. Deze oefening kan dan ook dagelijks gedaan worden.
Pak een fijn moment waarin je niet gestoord wordt. Maak het jezelf gemakkelijk en ga rustig zitten. Steek er een kaarsje bij aan en brand, als gewenst, een wierookje. Vraag, tijdens het aansteken van je kaarsje, alle lichtwezens erbij die jij erbij wilt hebben. Haal een paar keer diep adem en laat op je uit ademhaling alle spanning in je lichaam los. Zorg dan voor goede aarding, door bijvoorbeeld wortels heel erg diep de grond in te laten gaan.
Maak dan een lichtbal in je buik. In je 3de chakra, je zonnevlecht, een punt net iets boven je navel. Maak die lichtbal zo licht mogelijk en zet hem uit tot zeker 2 meter in straal om je heen. Zo’n mooie grote lichtbal die ver uitstraalt.
Als die grote lichtbal gevuld is, maak dan een gevulde buis de grond in, gevuld met zilveren energie. Rijk zo diep mogelijk de grond in met die mooie zilveren gevulde buis. Voel de energie stroom naar beneden gaan. Als de gevulde buis niet meer dieper kan, voel dan eens de energie van moeder aarde omhoog komen, naar de kern van jouw stralende bal van licht.
Als de zilveren gevulde buis staat. Maak dan, vanuit de kern van jouw lichtbal, een goud gevulde buis omhoog, het universum in. Plaats die buis zo hoog mogelijk in het licht. Zie kilometers hoog het licht waar jij jouw goud gevulde buis inzet. Als die goud gevulde buis in het licht is en je voelt een energiestroom naar boven gaan. Voel dan ook de energie weer naar beneden komen. naar de kern van jouw lichtbuis.
Terwijl er een energie stroom van beneden naar boven gaat en van boven naar benden. Vul dan de lichtbal helemaal met de mix van zilveren en gouden energie. Voel maar hoe stevig jouw aura gevuld wordt met deze energie.
Als je aura helemaal gevuld is en je bent klaar. Kom dan rustig terug in het hier en nu. Door eventueel je voeten, handen en of schouders te bewegen. Zet nog even je handen op je knieën om overtollige energie af te laten voeren naar moeder aarde.
Bedank je lichtwezens voor hun veiligheid, ondersteuning en hulp.

Moeite met je eigen energie op te schonen? Zou je daar hulp bij willen hebben? Dan kan een Healing op Afstand daar een uitkomst in bieden! Klik hier voor meer informatie


Wens jullie een transformerend nieuw jaar!
Angelhug, Frank