Gebalanceerd Nieuw Jaar

Bij deze wens ik jullie, dat jullie je zielendoelen zo comfortabel mogelijk mogen leven in 2022!

Fijne afsluiter

De laatste maand van 2021 bracht een fijne energie met zich mee. We hebben mogen genieten van gezelligheid, van vrinden en familie. Met een bijzondere volle maan hebben nog los mogen laten wat we niet meer mee willen nemen in 2022. Daarnaast hebben we ook nog mogen genieten van wat rust. Zowel rust als gezelschap was mooi in balans deze maand.
Vanuit die rust en gezelschap, mogen we nu weer verder kijken wat we graag in 2022 gedaan of bereikt willen hebben.

Uitspreken

Vooral deze periode is het belangrijk om goed en duidelijk uit te spreken wat jouw wens is voor 2022. Je mag het zien, alsof het universum jou nu extra hoort. Denk eens goed na over wat je wilt bereiken of wat je gemanifesteerd wilt hebben in 2022. Schrijf het op en breng de wens over naar het universum. Dit kan door even de tijd te nemen, een kaarsje aan te steken en het hardop uit te spreken naar het universum. Of spreek het hardop uit en verbrand het briefje, op een veilige plek. Om vervolgens het verbrande briefje te begraven. Zo om Moeder Aarde te vragen het te manifesteren.

Een 6 jaar

Bij elkaar opgeteld, is 2022 een 6 jaar. 2+0+2+2=6 De zes staat voor meerder betekenissen. Vanuit de Engelen wordt de 6 gezien als dat je je mag bezig houden met het aardse. Zoals concrete en tastbare dingen. Zorg voor de balans in het materiele en het spirituele. Zo kan je goed manifesteren. Geef je angsten aan de Engelen wat betreft angsten over aardse zaken, zoals geld, normen en waarden, zekerheden. Stel je open voor het ontvangen van hulp en liefde van de mensen en Engelen om je heen.

Numerologie

Vanuit de numerologie wordt de 6 gezien als, dienstbaarheid, eerlijkheid, harmonie, heling en seksualiteit. Een 6 jaar zegt ook dat je je mag verenigen met de tegenstrijdigheden in jezelf. Dat zal ervoor zorgen dat je hart in balans komt op het gebeid van werk, relaties en jouw leven. Het zal dan ook harmonie en heling brengen in je hart. Je mag steeds meer jouw waarheid spreken en je zal hier dan ook in uitgedaagd worden. Het maakt dat jij steeds eerlijker naar jezelf wordt en dat ook makkelijker gaat uitspreken.

Balans

Hoe je het ook went of keert. Alles gaat en staat met balans dit jaar. De afgelopen jaren hebben we vele transformaties mogen ondergaan en deze transformaties mogen nu in balans gebracht worden. Alle dingen die ik hiervoor beschreven heb, gaan en staan met balans. Werk mag met privé in balans komen.  Het spirituele mag met het aardse in balans gebracht worden. Hoe meer we met moeder Aarde in contact zijn, hoe beter we onze spirituele kanalen kunnen gebruiken. Als het maar in balans is, anders heb je een ongezonde situatie. Het universum geeft ons de kans om het getransformeerde in ons, van de afgelopen jaren, nu in balans te brengen en te intrigeren.

 We zullen veelal uitgedaagd worden om ergens balans in te mogen ontwikkelen waar de balans uit evenwicht is. Op welk vlak in ons leven dan ook. Ergens in het leven zal er ongetwijfeld iets uit balans zijn. Dan is dit het jaar om daar optimaal mee om te gaan en ook hierin balans vinden. Misschien op het gebied van werk, relaties of wel persoonlijke ontwikkelingen. Ergens waar er geen balans is, zal naar de oppervlakte komen dit jaar. Zodat jij je ervaringen nog meer mag meesteren en het nog meer in balans te brengen.
 Voel je nog een blokkade die jou weerhoudt in balans te komen? Lees hier hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen!

Yule Ritueel

Het Yule ritueel is, vanwege de lockdown, niet als workshop doorgegaan. Dat mocht voor mij de pret niet drukken en heb het met een klein besloten clubje gedaan. Persoonlijk heb ik niets met kerst en oud&nieuw. Zo heb ik gemerkt dat Yule een steeds grotere betekenis heeft gekregen voor mij. De energie is altijd erg sterk en daar gebruik van maken is toch wel erg leuk. De dagen gaan weer langer worden, de natuur begint weer met een nieuwe cyclus. Het is het nieuwe jaar voor de natuur.
 
Wil jij ook een nieuw jaar beginnen. Alleen heb jij nog iets wat je los wilt laten? Klik dan op deze link om te lezen hoe een Engelen Healing daarbij kan helpen.


Ervaar Dieren Energie

Op 23 januari staat de workshop Ervaar Dieren Energie gepland. Ik ga ervan uit dat de workshop gewoon doorgaat en kijk er erg naar uit om deze te geven. Altijd wel erg bijzonder hoeveel wij als mens kunnen leren van de dieren. Het intuïtieve en het instinctieve gedrag van de dieren fascineren mij altijd. Aanmelden kan via email of via het contact formulier op de website.

Wil je weten van welk dier jij wat mag leren en begrijpen? Klik dan op deze link om te lezen wat de workshop inhoudt.


Energieadvies voor Januari

De maand begint fijn met een nieuwe maan in Kreeft. Wat mag zorgen voor vruchtbaarheid, productiviteit en het onderbewuste. Het kan ervoor zorgen dat je eigenlijk al vol gas het nieuwe jaar in wil. Bedenk dan dat daar nu niet de tijd voor is. Je kunt de tijd wel goed gebruiken om die plannen te overdenken. Zijn de plannen die je hebt in overeenstemming met jou gevoel? Zijn hoofd en hart met elkaar verbonden? Ook hier mogen we de balans al gelijk in de gaten houden voor onszelf. Als het in balans is, dan zal het universum ons op magische wijze ondersteunen.


Houdt vast aan je dromen en fantasieën. Maak affirmaties, visualisaties en/of gebeden om jouw wensen voor 2022 aan het universum te geven. Zij zullen eraan meewerken om het tot een geweldige manifestatie te laten komen. Vooral in deze eerste maand van het jaar is dit belangrijk. Voel je veilig, zeker en vol vertrouwen dat het universum ons hierin ondersteund en helpt.


Er zijn plannen in beweging gezet en deze hebben vaak wat tijd nodig. Dram niet door, ook al heb je er zin in. Laat het universum je meenemen op jouw reis en zij zullen jou geven wat en wanneer je eraan toe bent. Jaag jezelf niet op en geniet van het proces.


Mocht je nog niet zover zijn. Neem dan even alle rust en stilte om erachter te komen wat dan wel jouw wensen zijn. Met een rustige geest komt men er vaak achter wat er dan wel mag gebeuren met jou dit jaar. Vraag jezelf gelijk af, waar de balans is in jouw proces. Geef je te veel of ontvang je te weinig voor je gevoel? Dit geeft gelijk aan waar de disbalans is en waar jij dan nog naar mag kijken.


Wil jij weten welke energieën er voor jou actief zijn dit jaar? Klik dan op deze link om te lezen hoe een Engelen Jaar Reading jou daarin kan helpen!


Energieoefening - Opschonen

Zoals afgelopen jaren, wil ik het jaar beginnen met onze eigen energie op te schonen. We hebben weer de nodige energieën met ons gehad, de afgelopen periode. Dan is het fijn om nu weer terug in je eigen energie te komen.

Neem even een rustig moment voor jezelf. Steek er een kaarsje bij aan en eventueel een wierrook als dat gewenst is. Roep de engelen en/of jouw lichtwezens op bij jou aanwezig te zijn.

Zorg dan eerst dat je goed geaard bent. Dat kan je doen door te visualiseren dat je voeten groter worden en iets wegzakken in de grond/aarde. Hou dit gevoel even vast.

Als je goed geaard bent. Visualiseer dan, minimaal 2 meter boven je, een mooie zuivere witte wolk. Als je die witte zuivere wolk hebt. Laat dan, vanuit die witte wolk, gouden regen komen. Van minimaal 2 meter boven je, een regenval van gouden druppels over jou heen. Baad jezelf en je aura in die gouden regen. Laat die gouden regen, helemaal door jou heen gaan en spoel alle ongewenste energieën van jou af. Voel maar hoe jij steeds sterker wordt in jouw eigen energie, zonder invloeden van energieën die van buitenaf komen. Houd die gouden regen goed vast. Totdat je denkt schoon genoeg te zijn.

Als je dan zo helemaal opgeschoond bent. Laat dan alle overtollige energie via je knieën en voeten de grond ingaan. Doormiddel van je handen op je knieën te leggen.

Als laatste mag je nog even zorgen dat je goed geaard bent en vergeet niet de lichtwezens te bedanken voor de hulp en ondersteuning.

Lukt het je niet om jezelf op te schonen en zou je daar hulp bij willen hebben? Lees dan via deze link, hoe een Healing voor Mens dat voor jou doet!


Wens jullie een gebalanceerd jaar toe!
Angelhug, Frank