Jij

Lieve mensen,
 Als allereerst natuurlijk een heel gezond, gelukkig en groeiend 2023 gewenst!
Dat al jullie doelen en wensen mogen uitkomen voor dit jaar.
 
Nieuwsbrief
De nieuwsbrief is iets wat ik schrijf voor jullie. Door te delen welke situaties en welke thema’s ik tegenkom, en hoe ik ermee omga. Hoop ik jullie advies en inzicht te geven hoe met deze thema’s om te gaan. Een prachtig voorbeeld is mijn vader. Door te delen hoe ik er tegenaan keek en hoe ik ermee omging. Kreeg ik van iemand een email. Die mij vertelde dat ze na meer dan 20jaar eindelijk anders kon kijken naar het overlijden van haar vader. Dat is natuurlijk een enorm cadeau. Precies daar schrijf ik de nieuwsbrief voor.
 
Thema’s
Ieder mens heeft zo zijn of haar thema’s die men in het leven tegenkomt. Dat maakt dat ik soms een ander thema moet pakken dan die ik daadwerkelijk tegen bent gekomen in die maand. Om te zorgen dat ik niet steeds hetzelfde schrijf. Thema’s lopen door het leven heen en komen steeds weer terug. Dit is natuurlijk om te zorgen dat het thema geheel gemeesterd mag worden. Pas als het geheel gemeesterd is, wat de bedoeling was voor jou ziel, zal het zich niet meer aanbieden. Want dan is dat thema gemeesterd en mag er een ander thema zich aanbieden.
 
Jij
Om de nieuwsbrief nog meer aan jullie toe te wijden. Heb ik jullie hulp nodig. Graag zou ik het volgende aan jullie willen vragen.
Over welke thema’s zouden jullie graag wat willen weten? Over welke thema’s zouden jullie meer informatie willen hebben? Welke thema’s spelen er bij jou, waar jij meer inzicht of advies in zou willen hebben?
Mail mij de thema’s waar jij wat over wilt weten en ik ga erover schrijven. Geef mij jou thema en ik geef jou daar graag inzichten in en advies voor terug.
 
Blijf je een thema terugkomen alleen begrijp je niet wat het thema jou wilt zeggen? Of heb je een thema die je maar niet gemeesterd krijgt? Dan biedt een Karma Healing daar een hele goede oplossing voor. Lees via deze link wat er zoal gebeurt met een Karma Healing.


2023 Numerologisch uitgelegd

Het jaar 2023 is numerlogisch een 7 jaar, 2 plus 2 plus 3 is 7. Wat ook inhoudt dat we opzoek gaan naar meer spirituele betekenis in de dingen. Zeven staat voor innerlijke spirituele groei en de diepere betekenis van dingen weten. De zeven wilt naar binnen toe gericht zijn. We willen de waarheid achter de dingen weten en gaan daarna opzoek. We worden nieuwsgierig in nieuwe dingen en willen daar graag inzichten over ontvangen. De zeven laat ons ook vertrouwen op onszelf. Weer dat innerlijke gevoel waar we naar mogen luisteren als ons een situatie voordoet. Bekijk dan eerst de situatie goed, voor men er een actie op onderneemt. De zeven is ook idealistisch, alleen is dat soms in sommige situaties niet realistisch. Dus ook hier wordt ons gevraagd naar ons gevoel te blijven luisteren.
 
De zeven kan ook verwarring brengen en je doen twijfelen aan de dingen waar je mee bezig bent. Door situaties en mensen kan je uit je kracht gehaald worden en dan kom je ook niet echt goed bij jouw eigen gevoel terecht. Ga dan eens na hoe jij uit je kracht bent gehaald., door wie of door welke situatie. Los die dan eerst op voordat je er verder een beslissing in neemt. Ook hier mogen we bij onszelf naar binnen gaan en ons afvragen of we door de situatie uit onze kracht zijn gehaald, of hebben wij dat onszelf aangedaan? Hebben wij dan ons uit onze kracht laten halen?  
 
De zeven verteld ook dat er obstakels kunnen zijn die onze plannen dwarsbomen. Hoe ga jij dan met die obstakels om? Die obstakels laten best wat zien. Welk stuk mogen wij meesteren over onszelf? Hebben we een juiste keuze hierin gemaakt, of past het niet meer bij ons? Of misschien hebben we meer informatie nodig over iets, voordat we ermee verder kunnen. Laat je dan van allerlei kanten informeren erover en ga dan bij jezelf naar binnen hoe dit voor jou is. Obstakels kunnen onze keuzes namelijk behoorlijk beïnvloeden. Probeer dan het obstakel te elimineren. Onthoud dat onze geest alle obstakels kan overwinnen. Alleen door emoties en spiritueel karma, kan het zijn dat dat niet zo voelt. Stap dan over je angsten heen en overwin dat obstakel voor jezelf.
 
De zeven vraagt ons ook om goed na te denken over de keuzes die we hebben. Elk moment van de dag maken we eigenlijk keuzes. Sommige keuzes gaan automatisch omdat je daar al een vaste keuze in hebt gemaakt. Denk maar eens hoe jou ochtend ritueel is. Bij de meeste mensen is dat al een automatische reactie op de ochtend. Gemaakt van keuzes die we in het verleden hebben gemaakt. Welke zo zijn geïntrigeerd, dat het op de automatische piloot gaat. Er is geen slechte of goed keuze. De keuze stelt jou simpel de vraag, welke weg wil jij gaan bewandelen? De zeven laat jou alleen maar zien welke wegen er te bewandelen zijn. De keuzes daarin is aan jou en daarvoor mag jij naar binnen toe om te voelen welke keuze voor jou het beste is. Als de keuze niet duidelijk is, dan zal het universum de manifestatie daarvan in een warrige en moeizame weg laten zien. Mocht je de keuze dus niet geheel weten, zorg dan voor meer informatie over die keuze. Zodat je op die manier toch een keuze kan maken. Mocht je je keuze duidelijk hebben, ga er dan volledig voor.
 
Zeven laat ons weten dat we mogen blijven bouwen aan onze dromen. Blijf vertrouwen houden, ondanks de twijfels en obstakels die op onze weg kunnen komen. Blijf geloven in jou eigen kunnen en doen. De zeven zegt dat onze dromen waarheid worden als we er echt voor gaan. Welke twijfel en obstakel je ook tegenkom. Houdt vast aan je dromen en manifesteer die. Vertrouw op die innerlijke leiding van jezelf. Die zal jou de weg laten voelen welke een juiste is voor je.
 
Twijfel je nog over een keuze of deze geschikt is voor je? Blijf je ergens tegenaan lopen waardoor de boel stagneert? Dan kan een Aquarius Akasha sessie daar veel uitkomst in bieden. Lees via deze link daar meer over.


Energieadvies voor Januari

Het jaar begint en eindigt met een planeet stand van Mercurius retrograde. Deze stand is goed om dingen af te maken die er nog liggen. Dus mocht je nog onafgemaakte zaken hebben van 2022. Zorg dan dat deze eerst opgelost worden. Voor men verder gaat met de nieuwe plannen die er liggen. Begin januari is erg mooi om te kijken wat we nog te verwerken hebben. Voordat we onze nieuwe plannen naar voren schuiven.
 
Daarnaast kan deze planeet stand zorgen voor ongemak in communicatie. Dit geldt natuurlijk voor iedereen. Dus wees lief voor jezelf en ook voor de ander. Als iets niet duidelijk is, vraag dan wat diegene ermee bedoelt. Pas op met het zelf invullen. Wat wij mensen graag doen. Want op die manier kan het juist anders lopen als dat je wenst. Is er onduidelijkheid. Zorg dan voor eerst meer informatie alvorens je in actie komt.
 
Na 18 januari gaat de planeet weer vooruit lopen. Vanaf dan is het een goede tijd om met onze plannen aan de gang te gaan. We hebben nog even mogen nadenken of extra informatie mogen ontvangen over onze plannen. Dan is het vanaf de 18de goed om daar daadwerkelijk iets mee te doen. Zet de nieuwe plannen neer of ga er een echte actie opnemen. Het universum zal je daarin steunen, als het bij je zielendoelen past.
 
Het jaar 2023 zal voor transformatie zorgen en daarin meegaan is het meest comfortabele wat je kan doen. Beweeg mee met de energie van het universum en je plannen zullen stand krijgen. Niets gaat in een rechte lijn of blijft zoals het is. Dan is het zaak om daarin jezelf aan te passen om te zorgen dat je in de flow blijft.

Loop jij nog tegen een blokkade aan bij jezelf waardoor de boel stagneert? Lees via deze link hoe de Aquarius Angels die blokkade kunnen opheffen.


Energieoefening - Kaart Legging

Om het jaar en de maand januari goed door te komen. Heb ik een legging bedacht die jou daarin inzichten en adviezen kan geven.
 
1 – wat ligt er nog van 2022 wat ik mag afhandelen?
2 – hoe kan ik dat het beste doen?
3 – wat ligt er nog verborgen wat nodig is om te weten?
4 – waar mag ik in januari rekening mee houden?
5 – hoe kan ik daar het beste mee omgaan?
6 – wat is voor mij belangrijk om te weten over 2023?
7 – welk stuk van mij wordt in 2023 belicht?
8 – wat mag ik hierover weten?
9 – hoe kan ik het beste met de energie van 2023 omgaan?

Kan je de kaarten niet goed lezen, of ben je daar niet in thuis? Dan kan ik daar een helpende hand in bieden. Lees via deze link daar meer over.


Wens jullie een fantastisch jaar  toe!
Angelhug, Frank

De Energiebol                     Verdiweg 575
0650621741                           3816 KT            
info@energiebol.nl            Amersfoort