Diepte

Al met al was de maand september best pittig. We zijn toch weer geconfronteerd met oude stukken en denkwijzen. Zo heb ik deze maand een keuze moeten maken die van alle kanten ergens niet goed voelde. Hoe ik het ook wendde of keerde, ergens bleef er iets niet lekker voelen. Zo kon ik er moeilijk achter komen wat goed voor mij is. Daarom moest ik heel goed bij mezelf te raden gaan, of het gevoel bij mijn hart vandaan kwam en mij blij maakte, of juist niet, en of het gevoel soms vanuit mijn ego en angst kwam? Op dat soort momenten gaan er zoveel verschillende gevoelens en gedachten door je heen, waardoor je soms ook geen grip kunt krijgen op waar het specifiek vandaan komt. Al met al laat deze situatie mij enorm veel ervaringen zien die ik nog mag meesteren. Wat zich in de buitenwereld laat zien, is een reflectie van wat binnenin jezelf speelt. Zo ook deze keus die mij “gegeven” is en door heel diep in mijn eigen spiegel te kijken, mijn ego aan de kant te zetten en mijn hart te laten spreken. Zo ben ik er toch achter gekomen wat voor mij de juiste keuze zal zijn. Zoals ik al schreef, welke keuze ook, iets blijft niet lekker voelen. In dit geval heb ik mij over dat stuk heen moeten zetten om de keus te kunnen maken. Hiermee schuif ik dat vervelende gevoel niet aan de kant; ik heb het gezien en erkend, maar wil het alleen mijn keus niet laten beïnvloeden. Nu de keus gemaakt is, kan ik dat stuk naar voren halen en eens gaan uitpluizen wat er allemaal mee te maken heeft en waar het vandaan komt. Tijd om er nog dieper in te duiken!
Je kunt aan alles merken dat dingen steeds meer diepgang krijgen. Om zo te laten zien, of je het gaat ‘verwerken’ of afscheid ervan te nemen, of dat het juist bij je hoort en daar bevestigingen in krijgt. We gaan de herfsttijd in en mogen daarmee wat meer in onszelf kijken. Om dat te kunnen doen hadden we eerst nog ‘oude zaken’ te verwerken. Nu we wat meer duidelijkheid hebben wat bij ons past en wat niet, mogen we naar binnen keren om het te integreren, het eigen te maken. De oogst is geweest, we hebben er de vruchten van kunnen plukken. Nu is er zaad overgebleven, dat we mogen bekijken om straks opnieuw te zaaien.
Heb jij nog moeite met het weten wat je zielendoelen zijn? Laat je dan informeren door de Aquarius Angels, Meesters, Leraren en Dierbaren vanuit de Akasha. Klik hier voor meer informatie.

 De energie van oktober

Voor de maand oktober kunnen we de vruchten zien die we geoogst hebben en zal dat een doorstart krijgen. De maand biedt ons uitbreiding, overvloed en groei. Je inspanning wordt beloond, sta open deze te ontvangen. Houd gedachten positief, zodat de energie kan stromen. Blijf lekker je ding doen en daarnaast krijg je ook de kans om nieuwe dingen uit te proberen. Wanneer het lekker stroomt, blijf dan wel geduldig. Houd het ritme aan dat je aan kunt. Balans is belangrijk om de dingen op de juiste manier te doen. Zo kan het komen wanneer de tijd er rijp voor is. Erken je eigen talenten en ga ermee aan de slag. Het is een mooie tijd om te gaan staan voor jezelf en jezelf te doen gelden. Laat je hart vol lopen met kracht en toon jezelf op een dynamische wijze. De omstandigheden zijn er rijp voor. Daarnaast kunnen we wat gevoeliger worden omtrent de energie van onszelf en die van anderen, alsof er nieuwe dimensies zich openbaren en de bijbehorende energievelden gaan ontwaken.
Zit er nog een blokkade wat je tegenhoudt? De Aquarius Angels helpen je daar graag vanaf. Kijk hier voor meer informatie.

 Engelenadvies en Engelenpoort voor oktober

Zo aan de oppervlakte ziet het er prima uit. Toch kan daar een ondertoon bij zitten. Er heeft zich veel afgespeeld en er zitten nog emoties die eruit willen. Blijf vooral kijken naar datgene waar je dankbaar voor bent. Benoem het voor jezelf en kijk vooral vooruit. Blijf aan datgene werken waar je plannen en doelen liggen. Zodat ook daarin de energie blijft stromen. Vraag Aartsengel Ariël je daarbij te helpen. Hij is een meester in manifestatie en kan je zo helpen je zielendoelen neer te zetten.
Engelenpoort donderdag 11-10-2018 van 11:11 tot 17:11
Deze engelenpoort is erg geschikt om je eigen energie op te schonen. Ga rustig zitten en vraag aan de engelen om alle negatieve gedachten en emoties die je hebt weg te nemen. Je kunt Aartsenegel Jeremiël vragen om alle negatieve emoties te helen. Vraag of ze je schoon willen maken van negatieve en lagere energieën en vraag ze om meer verdieping in je zielendoelen te geven, zodat je weet wat de volgende stappen mogen zijn.
Engelenpoort maandag 22-10-2018 van 12:22 tot 22:22
Tijdens deze engelenpoort heerst er een zachte energie die harmoniseert en je aanzet om je talenten te erkennen waarmee je de wereld mag helpen. Het wakkert je innerlijke kracht aan en deze mag je laten zien. Vraag de engelen je te helpen je in je kracht te zetten om zo je volledige potentie te leven.
Wil jij nog meer in je eigen kracht komen staan?  De engelen staan met hun onvoorwaardelijke liefde klaar om jou daarbij te helepen. Kijk hier voor een engelen healing.

Het engelenadvies en de engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus

 Energieoefening - Wensbol

Ga comfortabel zitten, of liggen als dat gewenst is. Adem een paar keer diep in, en laat op je uitademing alle spanning los welke je op dat moment ervaart. Zorg voor een goede aarding, bijvoorbeeld grote dikke wortels minstens 2 meter de grond in laten zakken.
Als je comfortabel bent en ontspannen, ga dan eens naar je hart toe. Voel diep in je hart welke realistische wens(en), je op dit moment zou willen verwezenlijken? Vraag aan je hart om dat kenbaar te maken. Op het moment dat je je wens duidelijk hebt, visualiseer hem dan. Zie het voor je, alsof je dat aan het doen bent. Zodra je dat beeld helder hebt, doe dan je handen voor je, tegen elkaar aan. En laat nu tussen je handen een zuivere witte bol ontstaan. Maak deze bol maar wat groter, net zo groot alsof je een grote voetbal tussen je handen hebt. Maak deze bol zo zuiver en helder mogelijk.
Neem nu die wens vanuit je hart en plaats hem in die grote zuivere heldere bol. Zie jouw wens zich duidelijk in die bol afspelen, alsof je in een glazen bol naar de toekomst kijkt. Wanneer je dat beeld helder en duidelijk voor je hebt, gooi dan die bol omhoog, zo hoog mogelijk, en zie die bol, heel hoog in het Licht verdwijnen. Terwijl je die bol ziet gaan, zeg je hardop: Universum/Engelen/Lichtwezen, help mij deze wens te manifesteren en ik dank jullie hierbij bij voorbaat.
Leg even je handen op je knieën en voer overtollige energie af via je benen en voeten de grond in.
Zou je graag praktische tips willen om je wensen te manifesteren? Laat je dan eens adviseren door de wereld van de tarot. Lees hier meer daarover

Wees vrij om ervaringen te delen met mij.

Wens jullie een krachtige maand toe!
Angelhug, Frank