Verwerken

Poeh poeh, dat was een behoorlijk intense maand. Zo om me heen te horen ben ik niet de enige die er zo over dacht. In het begin van deze maand heb ik een keuze moeten maken waar ik juist heel erg mijn best voor gedaan heb om hem niet te hoeven maken. Dat is best heftig en ik schoot zo ook in mijn menselijke ervaring. Van allerlei vragen had ik, waarom, wat heb ik verkeerd gedaan, wat had ik beter kunnen doen. Het slachtoffer gevoel, je kent het wel waarschijnlijk, dat van allerlei gevoelens en emoties met zich mee brengt. Ergens ben je je daar dan ook wel van bewust. Tegelijkertijd is het allemaal zo intens en gewoon dat het er is. Met het bewustzijn op de achtergrond, dat het de menselijke ervaring is, gestuurd door gevoelens en emoties, heb ik het doorleefd en laten zijn. Dat is voor mij de manier om het te verwerken. Na de verwerking komt mijn hoger zelf weer meer naar voren en ziet dan de inzichten die ik heb mogen ontvangen, en ervaringen die ik gemeesterd heb. Dan wordt het mij weer duidelijk dat er weer zielendoelen gemeesterd zijn en dat dat de reden is geweest waarom ik dit ben tegengekomen. Toch ervaar ik er nog steeds de gevoelens en emoties van. Dat vindt zich een uitweg bij mij via heling, zingen, dansen, gek doen of in een goed gesprek met iemand. Op die manier heb ik de gedachten en het slachtofferschap onder controle en krijgen de emoties en gevoelens ook een uitlaatklep. Op dit moment weet ik dat de emoties en gevoelens er nog voor een deel zijn. Alles heeft zijn tijd nodig en zo mogen deze emoties en gevoelens de tijd krijgen om zich een weg naar buiten te vinden. Kort nadat ik de keuze had gemaakt werd ik ziek. De holtes in mijn hoofd zaten dicht en waren ontstoken. Dat heeft mij letterlijk even lam gelegd, voor zeker 2 weken. Mmmmm misschien dat na het maken van de keuze mijn lichaam een reactie heeft gegeven, het zou kunnen.
Zit je ook met iets in het slachtofferschap? De Aquarius Angels hebben hier een extra techniek voor om dit te helen. Klik hier om er meer over te lezen.


2 Zaalavonden in Oktober

De maand oktober mag ik 2x voor de zaal staan en mensen een fijne boodschap geven van de engelen. Na een heerlijke engelenmeditatie zal ik de mensen een persoonlijke boodschap geven. Altijd leuk om mensen ergens in te ondersteunen. 

 
De eerste avond is in Maarsen, bij spirituele vereniging ‘Uw Gids’ op dinsdag 8 oktober.
Gebouw De Vondel
Vondelstraat 51
3601 EX Maarssen
Entree is € 8,-
De avond begint om 20:00 tot 22:15. Zaal is open vanaf 19:30 uur.


De tweede avond is in Vianen, bij ‘spiritueel centrum Iris’ op woensdag 16 oktober.
De Prenter
Grote Geusplein 1
4131 GZ Vianen
Entree is € 6,-
Deze avond begint om 20:00 tot 22:15. Zaal is geopend vanaf 19:30 uur.


Kijk hier voor meer informatie over Boodschappen van de Engelen.


De energie voor Oktober

Oktober is een maand van naar binnen keren en loslaten. De energie geeft weer dat we naar binnen mogen gaan en in onszelf mogen kijken wat we anders zouden willen en wat daar voor losgelaten mag worden. Om te weten wat je echt los wilt laten is het van belang naar binnen te keren en daar eens goed te kijken en te voelen. Diep in jou zit de kracht die jou laat zien wat je doelen en wensen zijn. Deze periode kan ook voelen alsof je aan het wachten bent. De dingen willen eigenlijk niet echt vlotten. Geef jezelf gewoon de tijd om rust te nemen en je voor te bereiden wanneer het weer in je eigen krachten staat. Voor alle actie is er de juiste tijd. Vertrouw op het universum dat het je gegeven wordt en jij er aan toe bent. Zoek de rust en de stilte in jezelf op, om zo op krachten komen. Luister goed naar je intuïtie, die zal je de wijsheid geven die je nodig hebt. Mocht zich een kans voordoen, dan mag je die met beide handen aanpakken. Nadat je er in rust over nagedacht hebt, te voelen wat het met je doet en te zien wat de voor- en nadelen kunnen zijn, overweeg je een keuze. Het kan zijn dat je waarnemingen toenemen en je verborgen boodschappen ziet in je omgeving. Dromen kunnen intenser zijn en ook daar liggen boodschappen verborgen. Geef jezelf de tijd om die kracht in jezelf weer te vinden. Om er pas daarna mee naar buiten te komen. Het is een maand van naar binnen keren, keuzes maken, voorbereidingen treffen en loslaten.
Behoefte aan inzichten wat jouw zielen wijsheid is? Kijk hier verder om te lezen hoe die informatie vanuit de Aquarius Akasha jou gegeven kan worden.


Engelenpoort Oktober

Zondag 13 oktober van 1:13 tot 13:13

Deze engelenpoort valt gelijk met de volle maan, die ook 13 oktober is. Een mooie gelegenheid om los te laten dus. Dat loslaten wordt nu extra ondersteund door de engelen. Roep je beschermengelen en opgestegen meester Melchizedek aan. Schrijf dan alles op wat je dwars zit en dat wat je het liefst los wilt laten. Als je dan alles uitgesproken hebt, verbrand je het papiertje op een veilige plaats. Dit verbranden doe je op een soort schaal waar zout op ligt. Wanneer je het verbrand hebt en het is uit gesmeuld, spoel je het verbrande papiertje en het zout, door de gootsteen heen. Om zo de restanten aan moeder Aarde te geven, die het dan kan transformeren.
Extra hulp nodig met loslaten? Kijk hier hoe een engelen healing daar aan kan bijdragen.


De engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


Energieoefening - Kaart Divinatie

Wil je meer energiewerk leren? Klik hier om te kijken hoe ik je daar persoonlijk in kan helpen.
Voor deze energieoefening heb je een kaartendeck nodig. Dat kunnen tarot kaarten zijn of orakel kaarten, net waar jij je prettig bij voelt. Zorg dat je naast het kaartendeck ook een stuk papier hebt met een pen. Neem dan even de tijd voor jezelf en maak het jezelf gemakkelijk. Ga lekker zitten, doe een kaarsje aan en eventueel wat wierook erbij. Zorg dat je goed geaard bent en nodig de engelen, je beschermengelen en lichtwezens die bij jou zijn uit om bij jou aanwezig te zijn.
Stel dan de vragen, wat heeft mijn ziel op dit moment nodig en hoe kan ik dat het beste bereiken. Schud de kaarten en stop op het moment dat voor jou goed voelt. Pak dan een kaart en leg hem open. Dat is dan de kaart die zegt wat jouw ziel op dit moment nodig heeft. Pak dan nog een kaart en leg ook die open, dat is degene die zegt hoe je dat het beste kan bereiken.
Kijk nu goed naar de eerste kaart en schrijf alles op wat in je opkomt, wat je symbolisch ziet, welke kleur je aanspreekt en waar die voor staat, wat voor gevoel je erbij krijgt, hoe de kaart op je overkomt en wat je wel en wat je niet aanspreekt van de kaart. Schrijf zo veel mogelijk op, dat geeft een beeld van wat jouw ziel op dit moment nodig heeft. Doe exact hetzelfde met de andere kaart. Dat is degene die jou kan vertellen hoe je je zielenwensen op dit moment het beste kan bereiken. Als je klaar bent bedank je de engelen, beschermengelen en lichtwezens die jouw bijstaan.
Nu heb je een mooi ‘to do’ lijstje waar je wat mee mag doen om verder te groeien.
Tip: doe dit en werk het uit vóór volle maan, dan kan je heel mooi zien wat je ervoor mag loslaten.
Hulp nodig met het lezen van de kaarten? Kijk hier hoe ik je daarbij kan ondersteunen met een kaart reading. 


Wens jullie een loslatende maand toe.
Angelhug, Frank