Meesteren

Wat een energieke maand was dit zeg. Ik snap nu goed waarom ik voorgaande maanden wat nadenk werk heb mogen verrichten.
 
Diversiteit
Er kwam veel op me af de afgelopen maand. Het verschilde ook erg wat het was. Iemand die een helpende hand nodig had. De consulten verschilde erg waar men behoefde aan had. Zo heb ik met mijn handen mogen knutselen. In huis wilde ik dat er nog het één en ander gebeurden. Het schoot alle kanten op.
 
Grenzen
Dit maakte dat ik mezelf erg in de gaten moest houden. Als mens schiet ik al gauw te hulp en kan daardoor makkelijk over mijn eigen grenzen gaan. In geval van nood kan ik makkelijk mezelf aan de kant zetten om de ander te kunnen helpen. Het is op zich een mooie eigenschap, die ook een keerzijde heeft. De ander helpen is mooi. Daarbij over je eigen grenzen gaan, zorgt dat jijzelf daar uiteindelijk zelf last van krijg. Dan kan je er voor de ander ook niet meer zijn, zoals je zou willen. Plus jijzelf heb weer tijd en ruimte nodig om in balans te komen en de rust weer terug te vinden.
 
Balans
Wil je er volledig voor de ander kunnen zijn. Dan is het vaak erg belangrijk om zelf in balans te zijn, door goed je grenzen in de gaten te houden. Het was ook niet gelijk een ‘ja’ die ik gaf, en gaf mezelf soms wat tijd om erover na te denken. Nadenken over hoe ik de balans in mezelf kan behouden en er toch kan zijn voor de ander of voor datgeen wat mij aandacht vraagt. Door te kijken naar ervaringen uit het verleden. Kon ik het nu anders doen.
 
Meesteren
Bepaalde thema’s komen steeds in je leven terug om dat thema dan ook steeds meer te meesteren. Grenzen en balans zijn daar bij mij een thema die ik mag meesteren. Dus hoe verder ik in het leven kom, en hoe meer ik daar betere keuzes in maak. Zal het toch steeds terugkomen en zal het universum mij vragen of ik het goed genoeg gemeesterd hebt. Hoe meer ik meester op een gebeid. Des te groter worden de uitdagingen. Dit om het thema rondom te meesteren. Als uiteindelijk de ervaring totaal gemeesterd is. Zal het niet meer aan geboden worden.
 
 
Lagen
Het is als in lagen. Elke keer dat jij een thema weet te meesteren, zal het universum met diepere uitdagingen komen. Wil je iets meesteren, dan is het goed om het thema van allerlei kanten en hoeken gespiegeld te krijgen. Kijk maar eens terug op je leven en je zal merken dat bepaalde thema’s steeds terugkomen. Steeds weer een diepere laag die gemeesterd mag worden. Steeds weer de uitdaging en keuzes wat je ermee gaat doen. Door vrije wil kunnen we soms bepaalde thema’s proberen te ontlopen, of dat we vast blijven houden aan het oude. Dan zal het universum jou toch de kans bieden om dit thema te meesteren. Het geheel meesteren die je door alle lagen te ervaren.
 
Wil jij weten hoe jij bepaalde thema’s kan meesteren? De antwoorden op deze vragen liggen in jou persoonlijke Akasha. Die ik, samen met de Aquarius Angels, voor jou kan openen. Lees hier verder hoe dat gaat.

Energieadvies voor December

De maand december heeft een diverse energie. Het kan allerlei kanten opgaan en dan is het goed om vooral je eigen gevoel te volgen. Wees ook duidelijk welke weg jij wilt inslaan. Laat het universum weten wat jouw wens is of wat je graag gemanifesteerd wilt hebben. Ondanks dat we in de wintermaanden terecht komen. Is er toch nog spraken van een bepaalde vuur energie en dat geeft ons kracht om ook daadwerkelijk nog iets neer te kunnen zetten. Is het nog niet duidelijk hoe of wat jouw wens of manifestatie is. Dan mag je daar nog aandacht aan geven en het koesteren, en tot die tijd nog even niets te doen. Dan is de wintertijd een mooie gelegenheid om hier nog even rustig bij jezelf over na te denken en te voelen.

Weet je al wel welke richting je op wilt en heb je daar al de keuzes in gemaakt. Zorg dan dat je de boel koestert en blijf je doel erin volgen. Zo wordt het voor het universum ook duidelijk en kunnen zij jou mensen en situaties geven waar je naar verlangt.  Zolang je je eigen gevoel volgt en dat doet wat jou gelukkig maakt. Zal er flow zijn op die gebieden die het nodig hebben. Blijf wel realistisch wat je gevoel betreft. Door hoofd en hart te verbinden zal je situaties krijgen die jou een goed gevoel zullen geven.  

De maand zal je van alles laten zien. Het is aan jou om de keuzes te maken die voor jou goed zijn en goed voelen. Blijf goed jou weg volgen en laat je niet misleiden door situaties en/of mensen. Wees trots op jezelf van wat je tot nu toe bereikt hebt of tot hoever je nu al gekomen bent.  Wees trots op wie en hoe je bent. dit alles zal jou ondersteunen om je trillingsfrequentie te verhogen.

Wil je nog beter voor jezelf kiezen en jouw trilling nog meer verhogen? Lees hier hoe dat met een Aquarius Angels healing gebeurt.


Energieoefening - In balans blijven

De maand december kan soms wat meer energie van ons vergen dan we willen. Dan is het alleen maar goed om zelf zoveel mogelijk in balans te zijn. Deze oefening zal voor zelfliefde zorgen. Wat zorgt dat je liever voor jezelf wordt en zo ook naar anderen toe. De oefening zelf is niet heel moeilijk en duurt ook niet lang. Het is een oefening die je geregeld mag doen om er goed baat bij te hebben. Mijn advies is dan ook dat je deze oefening minimaal 3x per week doet.
 
Neem een moment voor jezelf en ga rustig zitten of liggen. Steek een kaarsje aan en roep daarbij de engelen, het universum en jouw lichtwezens op. Brand eventueel een wierook als dat gewenst is. Zorg dan eerst voor een goede aarding.
Als je zover bent. visualiseer dan eens een mooie roze bal, ter hoogte van je hart. Maak die bal maar zo mooi roze als je kan. Als de bal zo roze mogelijk is, breidt dan deze bal uit. Je mag hem dan met een straal van 2 meter om je heen uitbreiden. Als je de bal, met een straal van 2 meter, om je heen hebt. Vul die bal dan zo goed mogelijk met een zo helder mogelijke kleur roze. Voel maar goed wat dit met je doet. Het zou je rust, liefde en balans mogen geven. Neem de energie in je op en geniet ervan.
 
Als het dan genoeg is voor je. Leg dan even de handen op de knieën en laat overtollige energie via je knieën de grond in gaan. Visualiseer eventueel boomwortels uit je voetzolen, die de grond in gaan. Dit zorgt dat je weer goed geaard bent.
 
Hulp nodig om in balans te komen. Lees hier hoe een Healing voor Mens jou daarin kan helpen.


Wens jullie een liefdevolle maand  toe!
Angelhug, Frank