Loslaten

Begin oktober hadden we nog een nasleep van de intense energie van september. Men was nog wat onrustig maar toch wetende dat de juiste weg is ingeslagen. Tegen de helft van de maand zag je er al wat meer rust in komen, we konden het wat makkelijker handelen. Toch speelde er nog genoeg bij ieder! Zo stond voor mij begin oktober in het teken van een overleden dierbare. Begin september was het 2 jaar gelden dat een goede oude vriend van mij, Wim, is overleden; eind september zou hij jarig zijn geweest. Op 3 oktober was het 10 jaar geleden dat mijn moeder is overleden. Zo kwamen er dingen naar voren van heel vroeger waar nog naar gekeken mocht worden, ondersteunend door mijn dierbaren. Laat ik nou ook nog eens “toevallig” een medium reading workshop hadden gepland op 7 oktober. Hier werd er dieper op de zielenrelatie tussen de dierbaren en mij ingespeeld. Dit heeft mij nog meer inzicht gegeven over zielsconnectie. Daarnaast is er nog meer van vroeger naar voren gekomen, met name met betrekking tot mijn eigen zelfbeeld. Ik mocht persoonlijk deze maand veel heling ontvangen. Steeds opnieuw kwam ik bepaalde situaties tegen waar ik voorheen moeite mee heb gehad en waar ik in gegroeid ben. Ik heb ook mogen ervaren dat het niet meer met me deed wat het voorheen deed. Dit vond ik een mooi onderwerp voor in de Akasha. Eenmaal erop doorvragend werd mij voorgesteld om een clausule te maken, zodat het zich niet meer aan zou dienen. Er zijn meerdere vergevingsprocessen met de Aquarius angels gedaan; bepaalde stukken zijn geheeld met de (Aarts)Engelen en meerdere Wicca-rituelen zijn uitgevoerd. Dat allemaal heerlijk om te doen en te ervaren. Ook hulp nodig met vraagstukken? Klik hier voor meer informatie over de Akasha.
Vanaf november begin ik met de tweede graad van Wicca. Dit is iets wat ik voor eigen spirituele groei doe. Het geeft mij de mogelijkheid mooi energiewerk neer te zetten voor mezelf en mijn psychische vermogen te versterken. Het leert mij gebruik te maken van alle elementen, alles is immers met elkaar verbonden. Al een tijdje voelt het voor mij prettig om vooral met natuurelementen te werken. Dat wat je ziet in het bos, park of natuurgebied.
 

  Gevorderd Praktiserend Engelen Expert

Dit jaar heb ik de workshops gevolgd die ik nog nodig had om het gevorderde praktiserend engelen expert traject te mogen doen. Daarbij heb ik opdrachten ingeleverd en deze zijn goed bevonden. Dit geeft aan dat ik zuiver, integer en liefdevol samen met de engelen werk. Naast de papieren voor Aquarius Angels trainer, vind ik het passend deze er ook bij te hebben. Er zijn helaas nog mensen die soms dingen doen of zeggen waar ze de achtergrond niet volledig van weten. Of channelen met lagere energieën omdat ze het onderscheid niet weten. Om zo zuiver mogelijk te kunnen werken wilde ik graag de juiste technieken leren. Zo kan ik voor mensen een zuiver kanaal zijn waardoor de engelen hun werk kunnen verrichten en/of de juiste informatie door kunnen geven. Het zijn prachtige en krachtige wezens om mee te werken!
Wil je graag heling van de Engelen? Kijk dan hier verder.
Kijk hier voor de therapeutenlijst.


 Boodschappen van de Engelen

Woensdagavond 7 november sta ik voor de zaal om boodschappen van de engelen door te geven. Dit zal ik doen in Vianen, bij spiritueel centrum Iris. Iedereen is welkom om te komen. Na een heerlijke meditatie met de engelen zal ik vragen aan de engelen mij een kaart te laten trekken voor een persoon. Dan zal ik aan de engelen vragen wat zij met deze kaart aan de persoon willen vertellen. Zo krijgt de persoon een gechannelde boodschap van de engelen.
De zaal gaat open om 19:30, we beginnen om 20:00 en zullen dan rond 22:30 klaar zijn. Wil je er ook bij zijn? Kijk dan hier voor verdere gegevens van spiritueel centrum Iris www.sc-iris.nl

Wil je meer informatie over Boodschappen van de Engelen? Klik dan hier.

 Energie van november

De maand december is voor de meeste mensen vaak een drukke maand met veel hectiek. Dan is november een uitstekende maand om eens te kijken naar een aantal zaken. Welke wensen had je voor 2018? Welke wil je nog manifesteren en wat is daarvoor nodig? En vooral ook, wat wil je nog loslaten voor 2019? Wat wil je meenemen en wat vooral niet? Wat is ervoor nodig om dit te realiseren? En welke wensen heb je voor 2019? Hoe wil je het nieuwe jaar ingaan? Wat wil je bereiken in 2019? Allemaal zaken waar nu nog even over nagedacht kan worden, voor we opgeslokt worden door alle drukte en hectiek.
De energie is positief voor het afmaken van projecten waar je al naar uitkeek. Blijf goed van binnen voelen wat iets met je doet. Dit zal je kompas zijn voor de keuzes die je mag maken. Vertrouw op je eigen scheppingskracht deze maand. Zijn er projecten die afronding nodig hebben? De tijd is er nu geschikt voor. Wilde je nu nog aan iets beginnen? Dat kan. Kijk wat ervoor nodig is en begin. Onderneem de acties die nodig zijn om iets af te ronden, of iets nieuws te beginnen. Je mag de verantwoording nemen om actie te ondernemen wanneer je ergens niet tevreden over bent. Door te scheppen en vorm te geven aan dingen creëren we onze eigen magie. Laat dat los wat je nog blokkeert en neem die verantwoording. Daarnaast worden we gewezen op het maken van plezier en vertier, zorg daar dan ook voor. Zorg ook dat je de ontspanning krijgt die je nodig hebt. Door plezier en vermaak zul je ook beter in balans zijn en zo ook de dingen beter kunnen afhandelen. Blijf dus liefdevol naar jezelf toe. Pak de dingen serieus aan en zorg daarnaast voor vermaak en plezier. Je hebt beiden nodig om het te kunnen doen. Zelfzorg is dus van groot belang!
Een voorbeeld van goede zelfzorg is een heerlijke healing om je energieveld schoon te maken. Lees hier verder daarover. 

 Engelenpoort november

Dinsdag 27-11-2018 van 4:11 tot 14:11
Neem voor deze engelenpoort even ruim de tijd. Vraag aan de engelen en Aartsengel Jeremiël welke plannen nog goed voor je zijn om neer te zetten. Vraag hen ook wat je nog los mag laten. Wat dient jou niet meer? Wat is nu echt nodig en wat is later nodig? Wat is belangrijk op dit moment? Pak pen en papier, ga rustig zitten en vraag aan de engelen en Aartsengel Jeremiël wat hun antwoord hierop is. Neem hier de tijd voor; ook wat het antwoord betreft.
Hulp nodig om antwoorden van de Engelen te ontvangen? Dan kan ik je daarbij helpen met een reading. Klik hier voor meer informatie.


De engelenpoort is gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus


  Energieoefening - Begraven

Neem hier even rustig de tijd voor. 
Ga eens de natuur in en pak iets van Moeder Aarde die dat al losgelaten heeft. Bijvoorbeeld: een blaadje op de grond of een eikel, dennenappel, takje, net iets wat jou aanspreekt. Neem dit mee naar huis en denk eens na over wat je nog wilt bereiken vóór 2019. Als je dit helder hebt, ga dan lekker zitten. Steek een kaarsje aan, adem een paar keer diep in en uit, en zorg dat je goed gegrond bent. Neem nu dit natuurlijke voorwerp tussen je handen en houd het voor je. Zie nu een witte zuivere bal om je handen heen, zodat het helemaal omringd is met zuiver helder wit licht. Zie dit witte licht ook in je natuurlijke voorwerp. Wanneer je de bal goed gevuld en helder hebt, denk dan eens aan datgene wat jij nog wilt vóór 2019. Probeer die energie in het natuurlijke voorwerp te zetten, door middel van focus en emotie. Misschien vind je het prettig om het uit te spreken. Doe wat goed voelt om jouw wens in het natuurlijke voorwerp te zetten. 
Ga dan gelijk weer de natuur in en neem het natuurlijke voorwerp mee. Kies een plaats, die voor jou prettig is, waar je het voorwerp wilt begraven. Graaf een gat, leg het natuurlijke voorwerp erin en begraaf het. Terwijl je dit doet spreek je hardop uit, Moeder Aarde ik vraag u mij te helpen dit nog in 2018 te manifesteren en ik bedank u bij voorbaat voor uw hulp.  
Wil je dieper op de oefeningen in gaan? Kijk dan eens hier hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Wees vrij om je ervaringen te delen met mij.

Wens jullie een krachtige maand toe!
Angelhug, Frank