Balans

Wat is de maand oktober toch snel voorbij gegaan. Het lijkt wel een week geleden dat ik de vorige nieuwsbrief aan het schijven was. De maand begon met een zaalavond in Maarssen die helaas niet is doorgegaan. Een week later mocht ik een zaalavond verzorgen in Vianen. De opkomst was gering, waardoor er ruimte was voor andere spirituele vragen. We hebben samen met de engelen energie gestuurd naar 2 mensen, waar uiteraard toestemming voor gevraagd was. Ik kreeg al gelijk een terugkoppeling van één van de twee mensen, die mij een berichtje stuurde dat ze 10 minuten lang een hele warme deken over zich heen voelde, precies op het tijdstip dat wij bezig waren. Het blijft toch altijd bijzonder dat energiewerk. Verder is er nagedacht over wat ik volgend jaar graag zou willen waarmaken. Er zijn heel wat ideeën naar voren gekomen, nu nog uitzoeken welke van deze ideeën waargemaakt kan worden. Genoeg om lekker over na te denken en uit te zoeken tijdens de wintermaanden. Zoals ik al schreef is de maand voor mij snel voorbij gegaan. Zoveel te doen in de altijd maar te weinige tijd die men heeft. Het is dan altijd weer een kunst om zelf in goede balans te blijven. Juist als je druk bent is het nog belangrijker. Zelf zorg ik dat ik de laatste 30-45 minuten, voor ik naar bed toe gaat, gewoon even helemaal niets hoef te doen. Lekker wat simpels kijken op tv, of een leuk YouTube filmpje streamen; dat geeft mij dan die ontspanning voor het slapen gaan. Daarnaast plan ik ook bewust rustmomenten voor mezelf in. Dat je een avond neemt waar je niet veel in doet en vooral ook kan doen waar je dan op dat moment zin in hebt. En uiteraard is een sociaal leven ook belangrijk en geeft dat mij ook ontspanning en liefde, dus ook daar wordt dan voor gezorgd. Voor mij is dus balans, het vinden van genoeg rust, ontspanning, vrienden en vol gaan voor waar ik mee bezig ben. Het klinkt zo simpel als je het zo leest. Toch is hier jaren aan vooraf gegaan van over mijn eigen grenzen gaan. Heel makkelijk was ik ‘vroeger’ uit balans. Doordat je te veel wilt in een bepaalde tijd of omdat er dingen tussendoor kwamen. Of ik gaf mezelf te veel weg, door de ander boven mezelf neer te zetten of aan het verwachtingspatroon van de ander wil voldoen. Je merkt dan dat steeds over je eigen grenzen gaan voor jezelf het meeste last geeft. Ga je op een moment bijvoorbeeld nee zeggen, of ga je zaken wijder uit elkaar plannen i.p.v. de dingen strak op elkaar plannen, dan biedt het leven je vaak veel dingen aan. En dan is niet alles ingepland. Hoe mooi is het dan, dat je ruimte hebt om ook de tussendoor dingen te kunnen doen, zonder over je grenzen te gaan. Uiteraard daagt het universum jou daarin ook uit, om te kijken of je het ook daadwerkelijk meestert. Denken en het er van bewust zijn is één, daar ook naar handelen is een tweede.

Voel jij spanningen in jezelf en wil je daarvan af? Met een Healing voor Mens zorg ik dat je die spanning kwijtraakt. Klik hier voor meer informatie.


Website Update

Naar gelang men zich ontwikkelt en evolueert, veranderen er dingen. Zo ontwikkel ik mij steeds meer en evolueert de praktijk daarin mee. Dan is het goed om soms even te kijken of de website wel klopt met wat er zich afspeelt in mijn praktijk. Ook daar ben ik in oktober mee bezig geweest. Sinds juni zijn er nieuwe technieken beschikbaar van de Aquarius Angels, die nog niet op mijn website stonden. Klik hier voor het nieuwe stuk van de Aquarius Angels. Dan komt het vaker voor dat healing of reading gecombineerd wordt. Hier was verder geen melding van. Ook dit is nu verwerkt in het stuk De Praktijk. Klik hier om het stuk De Praktijk te lezen. Het consult In Jezelf wordt steeds vaker benut voor spirituele ontwikkeling. Dit was ook vrij onduidelijk en is nu aangepast. Klik hier om het vernieuwde stuk In Jezelf te lezen. Dan heb ik nog wat in de details gekeken of alles wel overeen kwam wat stijl betreft. Ook de prijzen van de consulten zijn iets omhoog gegaan.
Klik hier voor de vernieuwde prijzenlijst.


De energie voor November

Het is een mooie maand om nog eens naar binnen in jezelf te gaan, en je af te vragen of datgeen wat je aan de buitenkant laat zien overeenkomt met wat jij van binnen bent. Er kunnen nieuwe heldere gedachten komen, luister naar die gedachten. Het is je Hoger Zelf die daar iets probeert te zeggen. Je kunt gedachten krijgen die inzichten meebrengen uit andere levens, die jou een ander perspectief bieden. Hier is misschien verandering voor nodig om deze op te volgen. Luister naar je intuïtie, deze zal je de weg wijzen. Het zal je laten weten wat je wel of niet kunt vertrouwen. Naarmate de maand vordert zullen de creatieve energieën erg vruchtbaar zijn, en het zal tegelijk praktische toepassingen geven. De ‘wijze’ in jou kan dan naar voren komen en zorgen dat de dingen op een goede praktische manier neergezet worden. Je kunt de diepere betekenis ervan vinden en hoe jij iets naar buiten wilt laten komen. Ook omdat je een heldere geest en scherpe intuïtie kunt hebben. Dit gebeurt dan mede omdat de energie ook de kracht geeft om er een succes van te maken. Wanneer je die kans krijgt, deel dan deze wijsheid van jou met anderen. Iedereen heeft wel iemand iets te ‘leren’. Zo kan jij van iemand leren, en een ander weer van jou. Blijf gaandeweg van binnen voelen of het allemaal nog klopt en of het voor jou in balans is. Zo kan je de keuzes maken die het voor jou het meest vruchtbaar maakt. Houd ondertussen wel je balans in de gaten, zodat je op die manier wel je innerlijke rust kunt bewaren. Denk groot, beperk je gedachten niet. Ga met de stroom mee van je gedachten en volg je gevoel. Het is een mooie maand om spiritueel in jezelf te kijken en wat later in de maand, ook i.v.m. mercurius retrograde, om creatief en praktisch naar buiten te komen.
Zou je de wijsheid vanuit jezelf willen hebben waar jij niet bij kan? In de Aquarius Akasha kunnen er vragen gesteld worden die antwoorden vanuit jouw ziel geven. Klik hier om er meer over te lezen.


Engelenpoort November

Maandag 11 november van 11:11 tot 13:11
Het onderwerp van deze engelenpoort is: ‘wat is belangrijk om te doen voor mijn lichaam’. Nodig hiervoor je beschermengelen en opgestegen meester Apollo uit. Vraag hen om adviezen en inzichten die jou een idee geven van wat belangrijk is om te doen voor jouw lichaam. Je kan vragen hoe jij je levensstijl kunt veranderen, wat je daarvoor nodig hebt en wat het je oplevert. Vraag aan hen waar jij aan mag werken om een gezondere levensstijl te ervaren. Wat mag jij doen om datgene aan jouw lichaam te geven wat belangrijk is op dit moment. Dit geeft je dan misschien ook een idee hoe jij dan de maand december gezond door kan komen.  
Wil je meer informatie van de engelen over jouw gezondheid? Dat kan met een gezondheidslegging van Aartsengel Rafaël. Klik hier voor meer informatie over een engelenkaart reading.


De engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


Energieoefening - Chakra's balanceren


Om goed in balans te blijven is het belangrijk dat je chakra’s schoon en gebalanceerd zijn. Hier heeft Aartsengel Metatron een hele bijzondere kubus voor.
Neem even een moment, voor het slapen gaan, om het te vragen aan Aartsengel Metatron. Ga lekker zitten of eventueel alvast liggen in bed. Zorg dat je geaard bent en adem even diep in en blaas op de uitademing al je spanning eruit. Als je dan zo lekker tot rust zit of ligt, vraag dan met een zuivere intentie, het liefst hardop “Aartsengel Metatron kom, als ik zo slaap, met uw Metatron kubus, en reinig en balanceer mijn chakra’s alstublieft. Ik dank u voor uw hulp en ondersteuning.”
Dit mag gevraagd worden wanneer jij daar de behoefde aan hebt.
Ik wens jullie een heerlijke nachtrust.
Zou je graag meer energetisch energiewerk willen doen? Kijk hier met welk consult ik je daarbij kan begeleiden.


Wens jullie een gebalanceerde maand toe.
Angelhug, Frank