Extra

Lieve nieuwsbrief lezers,
Via deze weg wil ik jullie eerst een hele fijne en gelukkige feestdagen wensen. Op welke manier jij dat ook gaat doen. Zorg dat het past bij jou en maak het jezelf comfortabel en gezellig. Doe hierin, zo veel mogelijk, wat jou gelukkig maakt.
 
In de loop der jaren is kerst en oud&nieuw steeds minder een betekenis gaan hebben voor mij. Met kerst had ik al jaren geen gevoel meer en oud&nieuw deed mij ook steeds minder. Zo is Yule wel steeds meer gaan betekenen voor mij. Al enige jaren doe ik een Yule ritueel en dat voelt voor mij juist en gepast. Nu betekend Yule voor mij het begin van een nieuw jaar. De menselijke oud&nieuw is het geworden.
 
Zo ga ik, ook weer dit jaar, een fijn ritueel doen met Yule. Waarin ik mijn wensen en doelen aan het universum gaat geven voor het aankomende jaar. Dit zijn dan de grote wensen en doelen. Die ik zal ondersteunen met kleinere wensen, die details zullen inhouden over hoe ik het graag tot stand zou willen krijgen. Hierbij goed kijkend en voelend of het mij plezier geeft en of het in de flow zit. Daar kan je duidelijke tekens uithalen of het bij je zielendoelen past en of het je de mensen en situaties op je pad brengt, die jou helpen je zielendoelen te leven.
 
Nog niet helemaal duidelijk welke doelen goed voor jou zijn? Lees hier hoe een Tarot Reading daar praktische richtingen in kan geven.


Gratis op website

Het universum werkt met iedereen mee en zo kan dus iedereen ook daar gebruik van maken. Vandaar dat ik inmiddels een aantal energie oefeningen heb staan op mijn website. Die gratis te downloaden zijn. Sommige oefeningen zijn al door derden ervaren en hebben daar fijne resultaten mee behaald. Het zijn oefeningen die jouw energieveld sterker maken en jou vrijmaken van lagere energieën. Vooral de aarding oefening en de spirituele hygiëne zijn oefeningen die ik ieder mens dagelijks zou adviseren. Het maakt jouw energieveld sterker en hierdoor hebben andere energieën minder kans daar invloed op te hebben. Waardoor jij ook steeds meer in je eigen kracht komt te staan. De aarding en spirituele hygiëne zijn voor mij oefeningen die ik minimaal 2x per dag doe.

Lees via deze link verder wat er gratis te downloaden is. 


Extra Engelen Wenspot

De Engelen Wenspot van afgelopen november was een succes en er was helaas niet genoeg plek voor iedereen die zich allemaal aangemeld hadden. Voor die mensen heb ik een extra Engelen Wenspot ingepland. Het is een leuke korte workshop waar je daadwerkelijk wat aan overhoudt. De feedback die ik er tot nu toe over heb ontvangen is overweldigend. De wens kan soms maanden op zich wachten. Toch als het bij je zielendoelen past, dan komt die zeker uit! Daarnaast is de warme en zachte energie van de Engelen altijd fijn om te ontvangen.
 
Er is nog een enkel plekje over voor degene die zich hiertoe aangetrokken voelt. Klik op deze link om er meer over te lezen.


Energieoefening - Yule wens

Normaal wordt de energie oefening gedaan voor jezelf. In dit geval gaan we een wens doen voor een ander die het nodig heeft.
 
Zorg altijd eerst voor een goede aarding als je spiritueel werk gaat doen. Roep dan de Engelen, Aartsengelen en verdere Lichtwezens aan om bij jou aanwezig te zijn. Vraag hen jou te beschermen, te begeleiden, te ondersteunen en te helpen tijdens deze wens.
 
Neem een persoon in gedachten die jou dierbaar is, en wel een wens kan gebruiken. Bedenk dan een wens voor het hoogste goed van deze persoon.
 
Als je dan zover bent. Steek dan een groene kaars aan en plaats die recht voor je. Brand een wierook met de geur van: mirre, sandelhout, rozemarijn, den of ceder en plaats dit rechts van je. Pak dan een takje hulst en plaats dit links van je.
Neem dan een wit papiertje en een rode pen. Schrijf nu jouw wens voor de ander op dat witte papiertje met de rode pen. Terwijl je de wens opschrijft, visualiseer dan dat de wens voor de ander al is uitgekomen. Neem het papiertje in je handen, blijf visualiseren dat de wens is uitgekomen. Kijk naar de kaars, blijf visualiseren en verbrand dan het papiertje in de groene kaars. Doe dit uiteraard op een veilige manier zodat alleen het papiertje verbrand.
Als extra toevoeging zou je het verbrande papier kunnen begraven in Moeder Aarde. daarbij vragend of Moeder Aarde wil helpen deze wens tot vervulling te brengen.


Wens jullie een heerlijke jaarwisseling. Wanneer die dan ook mag zijn
Angelhug, Frank