Zelfliefde

Wat kan er toch veel gebeuren in één maand en op zoveel verschillende gebieden. Er werd ons geadviseerd balans te houden tussen inspanning en ontspanning. Dat is mij best goed afgegaan. Zoals je hebt kunnen lezen in Het Energienieuws Extra 2018, heb ik 2 nieuwe consulten neergezet. Daarnaast heb ik leuke dingen gedaan met vrienden, ben ik gemasseerd en een keer naar de sauna geweest. Naast fijne dingen ervaar ik ook minder leuke dingen. Momenteel spelen er wat huidklachten, die mij de nachtrust kosten, wat uiteraard zijn weerslag heeft op mijn energieniveau, die af en toe geheel afwezig is. Mijn mening is dat die huidklachten mij iets te vertellen hebben en dus ga ik op zoek naar de reden. Via mijn eigen technieken kreeg ik daar weinig antwoord op. Gevraagd om me heen aan collega-therapeuten of die mij konden helpen. De één kreeg geen antwoord en de ander kreeg te horen dat het nu niet bekend gemaakt mag worden. Toen heb ik S.R.T. gedaan, spiritual respons therapy, hiermee wordt er contact gelegd met je Hoger Zelf. Door middel daarvan is erg veel naar voren gekomen waar ik aan mag werken, voornamelijk zelfliefde. Het is nu rustig met de huid en de zoektocht naar de reden heeft mij erg veel opgeleverd. Fijn om te weten welke dingen voor mij nu prioriteit zijn om aan te werken. Zo zie je maar dat je soms naar iets op zoek bent, en eigenlijk de weg ernaar toe hetgeen is dat je wat gaat opleveren. Oogkleppen af en om je heen kijken dus.
Wil je ook praktische tips waar je aan mag werken en hoe? Kijk hier hoe ik je daar verder mee kan helpen.

  Aquarius Angels Healing cursus

Om deze uitzonderlijke manier van helen te mogen doorgeven, is er weer een cursus ingepland. Deze zal plaatsvinden op 1, 2 en 3 maart 2019. Deze bijzondere groep engelen werken met een verhoogde trillingsfrequentie die geheel aangepast is aan deze tijd. Deze energie is erg krachtig, zacht en snel. Persoonlijk werk ik het meest met deze bijzondere groep engelen die krachtige en uitzonderlijke resultaten laten zien.
Klik hier voor meer informatie over de cursus


 De energie van december

Ook in december zullen we uitgedaagd worden met het thema zelfliefde. Er komen deze maand wat “verplichtingen” voorbij en wat is hierbij jouw invulling?We worden vrijer in onze gedachten en worden ons steeds meer bewust dat we onze eigen beperkingen zijn. Kies jij voor je eigen liefde of kies je voor de liefde van iemand anders? Waar ligt voor jou de grens wat je voor een ander kan doen? Vorig jaar heb je het misschien al anders gedaan. Was dat oké voor je of ga je daarin dit jaar verandering brengen? Best wat om over na te denken met zo weinig tijd deze maand, door alle dingen die “moeten” gebeuren. Bewaak dus je eigen grenzen en neem af en toe de rust voor jezelf. Op die manier behoud je het beste je balans. Door alle drukte zijn we erg vatbaar voor stress, let dus op je eigen valkuilen. Er is genoeg beweging deze maand en jij mag daarin ook bewegen. Ieder heeft net zoveel recht om te bewegen als jij, niemand is meer of minder. Jij hebt de kracht om jouw beweging voort te zetten. Blijf daarbij aandachtig luisteren naar je innerlijke geest en intuïtie. Deze zal je leiden naar de juiste keuzes die je op dat moment mag maken. Ook al lijkt het misschien achteraf niet zo, dan heeft het je toch iets laten zien van wat voor jouw hoogste goed en heling is. Blijf ook daarop vertrouwen. Er is beweging en daarmee gaat vaak verandering gepaard; beweeg mee met wat komt en vind je weg daarin. Door te luisteren naar je innerlijke gids en intuïtie, zal je een heel eind komen! Ongetwijfeld gaan er ook oude thema’s naar boven komen die ons laten zien of we daarin veranderd zijn. Bekijk deze thema’s nog eens aandachtig. Zo zou je erachter kunnen komen of je nu inderdaad veranderd bent in dat thema. Of ligt daar toch nog een stukje waar je aan mag werken? Overhaast niets, alle gevoelens waar je eventueel mee te maken kan krijgen, zijn een essentiële voorwaarde voor persoonlijke groei. Kom je iets tegen, kijk er dan eens naar. Welke beweging mag het hebben voor jou? Zodat jij weer frisse lucht krijg en je leven open stelt voor nieuwe groei.
Hulp nodig om liefdevollere keuzes te maken voor jezelf? De engelen kunnen dit voor je optimaliseren. Klik hier voor meer info

 Engelenpoort december

Zondag 23-12-2018 van 12:13 tot 13:12

De engelen adviseren ons deze maand om ons te ontdoen van stress. Neem voldoende rust voor jezelf. Deze engelenpoort is maar 59 minuten! Zorg dat je helemaal ontspannen bent en niet gestoord wordt. Ga dan lekker mediteren en vraag de Aquarius Angels om de stress bij je weg te halen. Ontspan en vertrouw erop dat de Aquarius Angels jou ontstressen. Blijf gewoon lekker ontspannen en ervaar wat er gebeurt. Wie weet krijg je er een boodschap of inzicht bij. Dan nog, niet gelijk uit de modus raken, blijf in die ontspanning en laat de Aquarius Angels hun werk doen in die 59 minuten!
Lukt het je niet en wil je toch ontstresst worden door de Aquarius Angels? Kijk hier hoe zij dat zouden kunnen doen.

De engelenpoort is gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus


  Energieoefening - Zelfliefde

We zijn vaak toch te hard voor onszelf en deze energieoefening zal daar wat meer liefde in geven.
Ga ontspannen zitten of liggen, net wat gewenst is. Zorg dat de handen en voeten van elkaar gescheiden zijn. Blaas even alle spanning eruit en zorg voor een goede aarding. Wanneer je goed geaard en ontspannen bent, visualiseer dan eens een roze bol in het midden van je borst. Inderdaad bij het hart. Maak deze bol mooi roze; zie je er oneffenheden in, laat deze dan verdwijnen door het met nog meer roze te voeden. De bol is zo zuiver roze dat je de liefde ervan kunt voelen! Laat de zuivere roze bol zich uitbreiden over je hele lichaam. Zie en voel je lichaam helemaal gevuld worden met deze zuivere, roze, liefdevolle energie. Als je lichaam gevuld is, laat het dan uitstralen naar je aura, en vul je aura met deze zuivere liefdevolle energie. Laat het zich zo uitbreiden dat je een straal van 2 meter om je heen hebt, helemaal gevuld met deze zuivere, liefdevolle energie. Zie en voel dat je lichaam, geest en aura helemaal gevuld is met deze energie. Geniet hier even lekker van. Wanneer je klaar bent, trek dan de energie terug uit je aura je lichaam in, totdat het de grootte heeft van de bol waarmee je begon. Laat uiteindelijk de bol verdwijnen.
Hulp nodig met meer zelfliefde? Kijk hier voor één van de technieken die je daarbij kunnen helpen.

Wees vrij om je ervaringen te delen met mij.

Wens jullie een liefdevolle maand toe!
Angelhug, Frank