Spiegelen

Wat een heerlijke maand was dit. De maand begon al met een spontane avond voor de zaal bij spiritueel centrum Uw Gids in Maarssen. Daar heb ik mensen fijne boodschappen van de engelen mogen geven. Het was een geslaagde avond en tevens ben ik voor juni 2020 uitgenodigd om weer te komen. De cd-opnames zijn nu helemaal klaar. Het is gemixt en gemasterd, zoals ze dat noemen, en nu nog een leuke partij zien te vinden om het uit te brengen. Voor mij een mooie afsluiter van 2019. Deze maand bracht de volle maan weer een bijzondere energie met zich mee. Daar heb ik een ritueeltje mee gedaan en kreeg een bijzonder cadeau van de engelen. Er werd een mooie grote roze sleutel in mijn hart gezet en daarmee werd een deur geopend. Tijdens het openen van de deur kreeg ik een heerlijke energieoverdracht. Altijd weer ben ik zo dankbaar voor dit soort spontane helingen die ik mag ontvangen van het universum. Zo vervolg ik mijn weg en sta open voor wat komt. De universele energieën waren best intens en we werden uitgedaagd in oude emoties. Je kon in situaties terecht komen die een oude emotie naar voren liet komen. Zo ben ik in een situatie terecht gekomen, die mij liet zien dat ik niet gezien, gehoord en erkend werd. Op het moment dat dat gebeurde was ik mij er heel bewust van. Ik dacht nog “hè waar gaat dit heen? Eens even observeren” Uiteraard werd ik uitgedaagd iets te zeggen in die situatie. Ik reageerde neutraal en deed alleen mijn ding in de situatie die van mij gevraagd werd. Om er later eens over na te denken en zo ben ik erachter gekomen dat het met, niet gezien, gehoord en erkend te maken heeft gehad. Het was mooi te ervaren om in die situatie zelf al bewust te zijn dat er iets voor me gespiegeld werd. Zo kon ik namelijk neutraal antwoorden. Was ik mij er niet van bewust geweest, dan had ik waarschijnlijk nog wat ‘benzine op het vuur gegooid’. Waar je ook geraakt wordt, een situatie die niet prettig is, spiegelt jou iets. Door daar bewust naar te kijken kun je de dingen ombuigen die voor jou niet prettig voelen. Kijk naar mensen en situaties om je heen, en ga eens kijken wat dat jou spiegelt. Ben jij daar tevreden mee? Zou jij daar iets aan willen veranderen? Zo ja, waar mag je dan nog aan werken, of wat mag er meer liefde krijgen? Sommige mensen zeggen wel eens, ja maar zo ben ik nou eenmaal. Als je zo blijft denken dan blijft dat ook zo. Het klopt dat bepaalde stukken in je nou eenmaal jou maken zoals je bent. Dan zou je kunnen kijken of jouw reactie, die je dan geeft op de situatie, ook klopt met de reactie die jij zou willen geven in die situatie. Dan ben jij zoals je bent. Alleen ga je er anders mee om, waardoor jij minder last hebt van de minder leuke kanten van jezelf. Het effect daarvan zal zijn, dat de situatie zich in mindere mate zal aandienen. Want je bent iets aan het meesteren.
Wil jij, op de stukken waar je vastloopt, inzichten krijgen in hoe je daar op een betere manier mee om kan gaan? De Lichtwezens in de Akasha staan klaar om je daarbij te ondersteunen. Kijk hier voor meer informatie over de Akasha.


Energie van December

Het universum adviseert ons om sensitief, bedachtzaam en behulpzaam te zijn. Willen we het succes behalen die we voor ogen hebben, dan zullen we de rust in onszelf mogen ervaren om van daaruit nieuwe beslissingen te nemen. Het is de laatste maand van het jaar en wat wil jij daar nog in afronden. Wat wil jij nog achter je laten voor we het nieuwe jaar ingaan. Trek je terug en bedenk wat voor jou nog haalbaar is in dit jaar en wat jou nog past. Voel de ondersteuning vanuit het universum bij je. Neem de stappen die goed voor je zijn en dan zal het universum je de sleutels geven die ervoor nodig zijn. Die sleutel is symbolisch en kan in een vorm van gevoel komen, of een idee of gedachten. Volg jouw eigen gevoel voor wat jouw sleutel hierin is. Breek oude methodes en vind nieuwe vormen van expressie. Bedenk wat jij nog zo graag zou willen transformeren bij jezelf. Je kunt de inzichten die jou verder helpen krijgen als je plannen ontwikkelt waar je mee bezig bent. Bewaar deze nog even voor jezelf, voor het stevig genoeg is om energieën van buitenaf te kunnen handelen. Behoud je focus op je doelen en houd ze voor jezelf. Het is wintertijd en dat is een mooie tijd om nieuwe plannen te smeden of om plannen uit te werken, om er dan vervolgens in de lente/zomer straks ermee naar buiten te komen. Zoek uit of je hulp van buitenaf ergens voor nodig hebt, om zo je plannen een stevige basis te kunnen geven. Blijf ondertussen vertrouwen op je eigen intuïtie. Deze zal je vertellen hoe ergens mee om te gaan. Creatieve energieën kunnen momenteel zeer vruchtbaar zijn en tegelijkertijd kan het praktische toepassingen krijgen. Deze maand heeft de energie om er kracht uit te putten en te doen wat gedaan mag worden.
Een kaart reading is zeer geschikt om te kijken hoe je verder mag gaan met jouw plannen. Klik hier om er meer over te lezen.


Engelenpoort December

Engelenpoort donderdag 12 december 2019 van 12:12 tot 22:12

Met deze engelenpoort mogen we Opgestegen Meesters Laskhmi, St Germain en Aartsengel Raguël uitnodigen. Neem een moment voor jezelf en vraag hen hoe jij de dingen kan veranderen en wat daarvoor nodig is. Vraag hen ook hoe jij de dingen voor jezelf het beste in balans kan brengen. Vraag ze om duidelijke, accurate en goed op te volgen leidingen en advies om zo de stappen te zetten die voor jou nodig zijn. Schrijf dit allemaal op en neem de stappen die ervoor nodig zijn. Vraag bij elke stap hun hulp, advies en begeleiding. Zo kunnen zij jouw stap voor stap bijstaan om de veranderingen door te voeren die ervoor nodig zijn. Vraag hen ook om jou hierin optimaal in balans te houden. Zo kan jij in jouw tempo stappen gaan zetten.
Voel je ergens weerstand in? Lukt het niet om de daadwerkelijke stappen te zetten die nodig zijn voor jou? Laat je blokkade wegnemen door de Aquarius Angels, zodat jij verder kan stappen met jouw plannen. Lees hier hoe zij dat voor jou doen.

De engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


Energieoefening - Zelfreiniging

We gaan een drukke maand in waar we ook vele andere energieën tegen zullen komen. Om te voorkomen dat die andere energieën jou te veel beïnvloeden, kan je deze oefening doen om jezelf schoon te houden. Het zorgt ervoor dat je beter in jouw eigen energie blijft. 
Ga rustig zitten met de voeten op de grond, handen van elkaar af. Zorg dat niets gekruist is en haal een paar keer diep adem. Blaas alle spanning en stress maar van je af. Als je dan rustig zit, visualiseer je een vorm van een hart, ter hoogte van je hart. Zie het hart, in je hart, mooi stralend wit zijn. Maak hem zo wit als je kan. Maak nu een straal naar beneden de grond in en daarna een straal naar boven, naar de Bron/Het Licht. Laat vanuit de Bron een nog meer heldere straal licht komen die je kruin in gaat, naar je hart toe. Vul je hart met dit bijzondere licht. Zend dan de energie vanuit je hart door heel je lichaam heen. Vul en doordrenkt je lichaam met dit heerlijke stralende witte licht. Zend dan de energie je aura in. Vul je aura, met een straal van 2 meter helemaal rond om je heen, met het licht van het universum. Als je lichaam en aura helemaal gevuld zijn, mag je daar nog van genieten zolang jij wilt. Als je het gevoel hebt dat je klaar bent, zet je nog even je handen op je knieën om zo overtollige energie af te geven aan moeder aarde. Met energieoefeningen is het belangrijk van tevoren goed geaard te zijn en wanneer je klaar bent de overtollige energie af te geven en weg te laten stromen de aarde in.
Wil je je meer ontwikkelen op het gebied van energetisch energiewerk? Klik hier om te lezen hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Wens jullie een heerlijke maand toe!
Angelhug, Frank