Rust

Met het loslaten van de bladeren. Kunnen we inmiddels door de bomen het bos weer zien. Zo heeft ieder seizoen zijn of haar charmes, waar we van mogen genieten. Ikzelf ben geen voorstander van koudere temperaturen met regen of sneeuw. Toch geniet ik wel van het uitzicht in de natuur!
 
Rust
Het is even een drukke tijd geweest voor mij met het neerzetten van de lesruimte. Dat heeft best wat moeite en tijd gekost. Waar ik even de schouders onder mocht zetten. Het neerzetten ging een soort van vanzelf, vanwege de flow die erin zat. Daarna kwam er even een moment van rust. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Dus voor de balans was mij rust gegund. Van deze rust heb ik dan ook wel genoten. Zo ben ik dan ook wel weer klaar om in actie te komen en meer te gaan doen wat mijn hart ingeeft.
 
Engelen
Voor een verjaardagsfeestje was ik gevraagd om de Engelen Wenspot te doen. Met een geselecteerd groepje dames hebben we er een hele bijzondere middag van gemaakt. Eenieder heeft ook in haar stuk een bijzonder heling moment gehad die middag. Het is altijd weer bijzonder hoe de Engelen antwoord geven op wat wij van hen vragen. Sommige waren al iets bekend met de Engelen energie en sommige nog niet. Dit maakte het extra bijzonder voor diegene die nog niet in aanmerking waren geweest met Engelen energie
 
Wens
Zo is er al gebruik gemaakt van de lesruimte. Zonder dat voor mij de eerste officiële workshop is gegeven. Een wens is al uitgekomen nog voordat de eerst geplande workshop is gegeven. Hoe bijzonder is dat! Dit zorgt uiteraard voor een nog enthousiaster gevoel wat betreft workshops. Het hele proces van lesruimte maken tot de eerste workshop heeft mij ook weer veel laten zien. Met name dat als je je gevoel en aanwijzingen van het universum volgt. Je dat krijgt wat goed voor jouw ziel is. Borrelt er iets bij jou? Ga er dan iets mee doen is mijn advies!


Heb je nog vragen over hoe iets aan te pakken of welke stap als eerste te doen? Lees dan via deze link verder hoe een Kaart Reading jou daar vele handvaten in kan geven.


Gelukwensen

Via deze weg wil ik jullie allen een hele fijne kerstdagen wensen. Dat je mag genieten van veel liefde en genegenheid van de mensen om je heen. Wees liefde en je krijgt liefde.
Daarnaast wil ik jullie alvast een heel fijn en gezond begin voor het nieuwe jaar wensen. Hou je wensen voor ogen en werk daar aan in het nieuwe jaar. Dat ook volgend jaar jullie wensen weer mogen uitkomen!
 
Zit je nog ergens aan vast wat jou blokkeert om je wensen voor volgend jaar te manifesteren? Lees via deze link hoe de Engelen daar een Healing op kunnen geven.


Yule Ritueel

Op zondag 19 december mag ik een Yule ritueel uitvoeren dat ikzelf in elkaar gezet heb. Aangezien we de 1,5 meter weer mogen waarborgen. Zal er beperkt plaats zijn om dit ritueel te volgen. Of er nu veel of weinig mensen zijn, maakt het voor mij niet meer of minder leuk. Ik heb gemerkt dat het uitvoeren ervan mij voldoening geef. Dan maakt het niet veel uit of ik het voor 8 mensen doe, of voor maar 4 mensen. doe wat je hart je ingeeft en daar geef ik gehoor aan.  

Nieuwsgierig wat het Yule ritueel is. Klik dan op deze link om er meer over te lezen en je eventueel op te geven.


Energieadvies voor December

We gaan een maand in waar vaak weer veel in gebeurt. We zijn de maand begonnen met een nieuwe maan op 4 december. Wat een “nieuwe start” energie met zich mee brengt. Ondanks dat we in de winter vaak meer naar binnen zijn gericht en “achterstallig onderhoud” mogen doen. Is deze energie er één waarin we juist meer in actie mogen komen. We mogen hart en hoofd weer bij elkaar brengen om aan onze wensen gehoor te geven. Daarnaast mogen we goed naar onszelf kijken of we onze normen, waarden en zekerheden op een rijtje zijn. Kijk daarom eens goed naar jezelf of de normen, waarden en zekerheden die je nu hebt, ook echt van jou zijn en bij jou passen. Heb je de normen, waarden en zekerheden al voor jezelf voltooid, dan zal je weinig van deze energie ervaren.

 
Voor diegene die er veel van ervaren. Betekend het dat er nog wat gesleuteld mag worden in jouw overtuigingen. Blijf dan goed kijken wat je gespiegeld krijgt en wat het jouw laat zien en voelen. Dit geeft weer waar nog aan gewerkt mag worden. De kans bestaat dat je bepaalde overtuigingen mag bijstellen. Dit alles is puur om jou meer tot jezelf te laten komen en dat jij meer gaat doen waar jouw ziel voor gekozen heeft in dit leven. Het advies hierin is dan ook. Doe het rustig aan en volg jouw eigen tempo erin. Drammen of forceren heeft echt geen zin. Je kunt er beter iets langer over doen en dat het dan goed is. Als dat je het afraffelt en daarbij steekjes laat liggen. Want dat zal dan uiteindelijk weer op je terugkomen. Waardoor je er nog een keer mee aan de gang mag.
 
Naast bezig zijn met jezelf. Is het ook een maand waarin we veel aandacht voor andere mogen hebben. De energie zit hierin mee. Waardoor er veel vreugde ervaart kan worden. Geniet dus ook deze maand van vreugde[FB1] , vriendschap, liefde, geluk en schoonheid. Je mag deze maand genieten van een frisse start, die spiritueel en emotioneel jou zal voeden. Voel je dus vrij om je gevoel volledig te uiten. Pas daarbij wel op dat je niet over de ander heen walst.
 
Is er nog iets wat jou blokkeert om jezelf volledig te uiten? Dan kunnen de Aquarius Angels daar zeker een bijdrage in leveren! Lees via deze link er meer over.


Energie oefening - Eigen Kracht

We gaan weer een maand in waarin er weer veel van ons gevraagd wordt. Dan is het prettig als je goed in je eigen kracht kan blijven. Met die insteek heb ik de volgende energieoefening bedacht.


Zorg voor een rustig moment en maak het jezelf comfortabel. Ga lekker zitten en steek een kaarsje aan. Terwijl je dat kaarsje aansteekt. Vraag je de engelen en je lichtwezens bij jou aanwezig te zijn en je vraagt hen om bescherming tijdens dit gebeuren. Je kunt er eventueel een wierook bij aansteken en/of een rustig muziekje opzetten. Net wat het voor jou zo comfortabel mogelijk maakt om je te ontspannen. Zorg eerst voor een goede aarding en als je goed geaard bent, dan begin je met de oefening.


Haal een paar keer diep adem in en blaas alle spanning eruit op het uitblazen. Leg dan je focus op je 3de chakra, je zonnevlecht, die zit net boven je navel. Maak, in je 3de chakra, een gele bal, iets groter dan een sinaasappel. Maak die bal dan zo mooi stralend geel als je kan.
Als die dan zo stralend geel is, breid hem dan rustig uit. Steeds een stukje groter en groter en groter. Totdat die gele stralende bal een omtrek van 2 meter om je heen is. Vul jezelf, en die 2 meter grote bal om je heen, helemaal met die stralende gele energie. Vul hem maar lekker dik aan. Net zolang tot de bal helemaal gevuld is met stralende gele energie. Als jij, en die 2 meter grote bal om je heen, helemaal gevulde is. Dan mag je dat nog even een moment vasthouden.
Als het genoeg is voor je. Dan mag je de gele bal kleiner maken. Maak hem maar rustig kleiner en kleiner. Tot je de grote van de grote sinaasappel hebt.


Leg dan je handen op je knieën en voer alle overtollige energie af naar Moeder Aarde. Zorg er dan nog voor dat je goed geaard bent en bedank de engelen, lichtwezens en universum voor hen aanwezigheid.
Mocht je nog lichtheid in je hoofd voelen of duizelig. Dan ontbreekt er een goed aarding. Ga dan net zolang aarden tot de lichtheid en/of duizeligheid verdwenen is.


Zou je meer persoonlijk gerichte energie oefeningen of energiewerk willen leren? Dan kan dat met het consult In Jezelf. Klik op deze link om er meer over te lezen.


Wens jullie een gemoedelijke maand toe!
Angelhug, Frank