Gelukwensen


Het einde van 2019 nadert en de meesten zitten in een molen van ‘verplichtingen’. We leren steeds beter onze grenzen aan te geven en kunnen daarmee duidelijker communiceren. Wij mensen hebben de neiging om niemand voor het hoofd te stoten, toch schuiven wij onszelf daarmee aan de kant. Probeer de balans te vinden in wat voor jou binnen jouw grenzen ligt en wat je kan betekenen voor de wereld daarbuiten. Het is namelijk ook een geschikte tijd om je terug te trekken en te bedenken wat je in 2020 zo graag wilt neerzetten. Bepaalde zaken waar we al langer mee bezig zijn zullen stabiliteit krijgen. We hebben er hard aan gewerkt en zijn ook op de proef gesteld. Vruchten van deze inzet zullen zich zichtbaar maken in 2020.
Blijf in je achterhoofd houden dat wanneer iets zich moeizaam ontwikkelt, of het dan wel iets is wat echt bij je past. Is het misschien iets wat door de buitenwereld wordt tegengehouden. Spiegelt die buitenwereld jou dan iets, of is het misschien iets wat toch niet helemaal bij je past. Blijf bij jezelf goed voelen wat voor jou geldt. Het innerlijke gevoel is tenslotte je kompas om je weg te vervolgen!
Bij deze wil ik jullie ontzettend goede dagen wensen met veel liefde en genegenheid en wens dat 2020 jullie mag brengen waar je van droomt!

Angelhug,
Frank & Binky