Groei en Bloei!

Wat heerlijk dat alles zo aan het groeien en bloeien is. De natuur staat er prachtig bij terwijl juni al op de stoep staat. We hebben alles in de maanden april en mei mogen zien opkomen. Zo is ‘De Energiebol’ ook steeds meer aan het opbloeien. Er staan deze maand weer een aantal leuke dingen op het programma. Er wordt onder andere een aantal mensen blij gemaakt met een prijs die zij in mei hebben gewonnen. En in juli heb ik ook weer een verassing voor jullie. Eerst maar eens van juni genieten. De Dieren Workshop gaat aangepast worden, waardoor de prijs ervoor ook minder wordt. Hierover volgt nog meer informatie als het zover is. Gelukkig staan er steeds meer mensen open om hun huisdier een healing te geven als er iets is. Een healing voor uw huisdier geeft uw huisdier zoveel meer rust. Afhankelijk van de klacht wordt er bepaald welke vorm van heling toegepast gaat worden. De Aquarius Angels Healing wordt hierin steeds populairder.
Klik hier voor informatie over de Aquarius Angels Healing


Aquarius Angels Healing Cursus

Deze vorm van healing is helemaal aan deze tijd aangepast en werkt met een trillingsfrequentie. Deze trillingsfrequentie wordt begeleid door de Aquarius Angels. Dit is een helende groep engelen die bij aartsengel Rafaël aanwezig zijn. Deze zeer effectieve en snelle manier van heling kan heel gemakkelijk op jezelf of op een ander toegepast worden. Wil je ook werken met deze krachtige en liefdevolle engelen energie? 16, 17 & 18 juni geef ik de cursus.
Klik hier voor meer informatie over de cursus

Mini Informatie Beurs 
Op donderdag 8 juni presenteert spirituele vereniging De Cirkel Amersfoort een mini informatie beurs. Hier zullen vrienden van De Cirkel Amersfoort hun talenten laten zien. Er zal een grote diversiteit aan spirituele consulten aangeboden worden. Waar o.a. ik mijn engelen healing aan zal bieden.
Je betaalt € 8,00 entree. De consulten worden gratis aangeboden!

Kijk hier voor de beurs informatie
Kijk hier eens bij De Cirkel Amersfoort


Engelenpoort
Op dinsdag 6 juni is er van 6:00 tot 12:00 uur een engelenpoort. Dan zal de sluier tussen de engelen en de aarde dunner zijn. Waardoor er beter en gemakkelijker contact gemaakt kan worden met de engelen.
Alle engelen staan voor je klaar bij deze engelenpoort. Tijdens deze poort kunnen zij jou helpen met balans te brengen. In welk stuk van je leven er ook onbalans is, de engelen staan te popelen om je ermee te helpen. Specificeer goed waar jij onbalans hebt in je leven. Vraag dan of zij dat voor jou willen herstellen. Geef de engelen daarna rustig de tijd om hun energiewerk te doen. Wil je meer balans in je energetisch systeem?

Dan kan ik hierin iets betekenen voor je


Healing van Aartsengel Rafaël 
Om de helende energie van aartsengel Rafaël te kunnen waarnemen, zou je het volgende eens kunnen proberen.
Ga rustig zitten of liggen, maak het je gemakkelijk en zet gewenst een rustig muziekje op. Adem een keer diep in, en blaas alle spanning er maar uit. Sluit gewenst je ogen. Vraag aan de engelen of ze je geaard willen houden en of ze je willen vullen en omhullen en beschermen. Vraag dan Aartsengel Rafaël om bij jou te komen en vraag of hij jou een heling wilt geven met zijn smaragdgroen helende licht. Voel eens of je kunt waarnemen waar die energie naartoe gaat. Dit kunnen plekken zijn die jouw aandacht nodig hebben. Nadat de energie zijn werk gedaan heeft, vraag je de engelen om je te aarden en bedank je de engelen voor hun bescherming en heling.

Diepere heling met o.a. Aarstengel Rafaël is mogelijk, kijk hier maar eens!