Goed Begin

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij, maar het lijkt wel maanden geleden dat het oud en nieuw was. Wat is er weer veel gebeurd en gedaan in de eerste maand. Mensen pakken het nieuwe jaar gelijk goed aan door serieus aan zichzelf te willen gaan werken. Wat mooi om die mensen te mogen helpen en hen adviezen mee te geven waar zij zelf erg veel mee kunnen. Veel mensen hebben vooral wat moeite met geaard te blijven. Dat is iets waar ik voorheen ook erg veel moeite mee had. Oefening baart kunst; het is gewoon een kwestie van doen…..en vooral niet denken. Van sommigen hoor ik dat zij al verschil merken na een korte periode, heerlijk om te horen toch! Zo mogen ook zij gaan manifesteren met Moeder Aarde energie.
Inmiddels ben ik ook weer de website aan het nalopen. Sommige consulten worden wat aangepast met tekst en anderen weer compleet veranderd. In de praktijk is gebleken dat er met bepaalde consulten vaak meer mogelijk is dan er op de website staat. Het blijft bijzonder hoe het universum werkt.

  Referenties

Regelmatig kom ik tegen dat mensen wat willen weten over hoe ik werk en hoe mensen dat ervaren. Zo heb ik een aantal van mijn cliënten benaderd met de vraag of zij een referentie zouden willen schrijven. Sommigen zijn voor diverse consulten geweest en hebben daardoor een bredere ervaring om mee te geven. Mochten er mensen zijn die deze nieuwsbrief lezen en een referentie willen schijven, dat is dan meer dan welkom! Mail dat dan graag naar info@energiebol.nl
Hier een link naar de referenties van mijn cliënten.

 Aquarius Akasha

Waar het meest voor gekozen is in januari is het Aquarius Akasha consult. Mensen hebben zeer nuttige tips en adviezen gekregen vanuit de Akasha, ook erg praktische tips heb ik begrepen. Samen met de healing in de Akasha, door de Aquarius Angels, kunnen zij het nu ook gaan doen en neerzetten. In april ga ik de verdiepingsworkshop doen van de Aquarius Akasha. Dit duurt nog even maar ik heb er nu al erg veel zin in.
Wil je meer informatie over de Aquarius Akasha? Klik dan hier om meer te lezen. 

 14 Februari Boodschap van de Engelen in Vianen

Op woensdag 14 februari mag ik voor spiritueel centrum Iris in Vianen een avond verzorgen. Dit zal ik doen door middel van boodschappen van de engelen. Na een kleine helende meditatie, zal ik overgaan op het geven van boodschappen. Na de pauze zal ik een kleine energie-oefening doen en vervolgens weer overgaan op het geven van boodschappen.
Wil je meer weten of ook komen? Kijk dan hier verder.

Wil je meer weten over spiritueel centrum Iris? Klik dan hier

 Praktiserend Engelen Expert

Begin 2017 heb ik een intentieverklaring getekend waarin ik verklaar zuiver en integer met de engelen te werken. Na een aantal opdrachten op de juiste wijze te hebben uitgevoerd, heb ik nu het officiële certificaat. Het traject heb ik in november 2017 afgerond. Inmiddels sta ik ook op de therapeutenlijst en is het certificaat binnen. De mensen die al vaker bij mij zijn geweest weten hoe ik werk. De mensen die dat niet weten kunnen nu zien dat ik die opleiding heb afgerond en dat ik zuiver en integer met de engelen werk.
Kijk hier voor de therapeutenlijst.


  Engelenpoort

Zondag 11-02-2018 van 02:11 tot 22:11
Deze poort is zeer geschikt om je plannen te bekijken. Zijn deze hiervoor geschikt? Evolueer dan en bedenk waar aangepast mag worden. Bekijk je nieuwe plannen. Kijk of deze haalbaar en realistisch zijn. Ga met Aartsengel Michaël in gesprek. Vraag hem eerst om een duidelijk teken, welk teken een ja is en welk teken een nee voor jou is. Vraag of hij je duidelijk kan maken welke plannen geschikt en welke minder geschikt voor je zijn. Welke plannen mogen doorgaan? Welke plannen kunnen beter geannuleerd worden.
Donderdag 22-02-2018 van 08:00 tot 20:22
Deze engelenpoort is zeer geschikt voor heling! Zorg vandaag voor ‘tijd alleen‘ en ga bij jezelf na wat nog heling nodig heeft, en neem de tijd zodat de heling de tijd krijgt om zijn werk te doen. Je kunt Aartsengel Chamuël vragen om innerlijke rust en vrede, vooral als je druk bent. Om zo tot rust te komen. Schrijf zoveel mogelijk op waar jij je druk over maakt of waar je angst voor hebt. Verbrand dat papier op een veilige plaats! En zorg dat alle tekst die op dat papier staat, verbrand is. Brandt het papier langzaam dan zit daar nog weerstand; brandt het papier snel dan kun je, wat op papier staat, gemakkelijk loslaten. Vraag Aartsengel Rafaël om heling voor dat wat je verbrand hebt. Neem ook hier de tijd voor.
Hulp nodig met heling en/of loslaten? Kijk hier hoe de engelen en ik jou daarmee kunnen helpen.

Ik wens ieder een fantastische maand, wees lief voor jezelf en voor de ander!