Keuzes

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gevlogen en we zijn weer genoeg intense energieën tegen gekomen. We worden nog flink geconfronteerd met stukken die we nog mogen transformeren. Persoonlijk ben ik stukken tegen gekomen die deel uitmaken van de grote puzzel “jezelf laten zien” en “jezelf volledig accepteren”. Als mens hebben we best veel op onszelf aan te merken, dat we graag willen transformeren en/of accepteren. Een leuk voorbeeld is ‘faalangst’. Er speelt zich bij mij iets af wat op dit moment faalangst omhoog laat komen. Het is iets wat ikzelf gecreëerd heb door de levens heen. Een creatie van illusie die ik voor mezelf gemaakt heb. In de Akasha kreeg ik daar een simpel en mooi antwoord op, er werd gezegd “er is geen falen, er is alleen ervaring waar je van mag leren”. Dat heeft mij een andere kijk op de situatie gegeven en ervoor gezorgd dat ik er nu anders mee om kan gaan. Het is eigenlijk maar een simpele keuze: kijk ik met angst naar mezelf, met mijn menselijke ervaring, en laat ik dat mijn leven beïnvloeden. Of kijk ik vanuit liefde naar mezelf en pak ik de ervaringen eruit die ik eruit kan halen, om het in de toekomst anders te doen. Zo schrijvend lijkt dit een makkelijke keus. Aangezien we mens zijn, met alle menselijke ervaringen, is ook in liefde kijken een kwestie van jezelf daarin trainen. Het stuk ego ziel, met alle nare ervaringen, wil dan toch hard gaan schreeuwen. Door je bewust te worden en onderscheid te maken tussen wat liefde en wat angst is, kun je zo bewust jezelf de keuze laten maken vanuit liefde. Natuurlijk schreeuwt dat stuk angst nog heel erg, maar wetende dat het irreële angst is, een creatie van illusie, kies ik voor liefde. Bewustwording is stap één, dan weet je namelijk waar het hem in zit, en het dan transformeren is stap twee, de actie stap. Makkelijker gezegd dan gedaan, en dat is precies de ervaring die we eruit mogen halen. Wil je weten waarom jij met bepaalde dingen moeite hebt om stappen te zetten? Kijk dan hier hoe de Meesters, Leraren en de Aqaurius Angels je daarbij kunnen helpen.
In 2018 ben ik weer begonnen met een oud muzikaal project, waar ik de vocalen van doe. Nu serieus bedoeld om een cd uit te brengen. We hebben nummers gemaakt, teksten geschreven en ingedeeld. Onder het mom van ‘jaar van manifestatie’, zijn de drums al opgenomen, worden de gitaarpartijen op dit moment ingespeeld en zal ik daarna de zang invullen. De cd zal dus dit jaar gemanifesteerd worden.


De eerste beurs van 2019

Voor 2019 ben ik al gevraagd voor 2 beurzen en staat er ook al een avond voor de zaal ingepland, met Boodschappen van de Engelen. Het jaar is nog maar net begonnen of er manifesteert zich al van alles.
De eerste beurs is een minibeurs op woensdag 20 februari in Vianen, bij spirituele vereniging Iris. Een gezellige kleine intieme beurs, georganiseerd door mensen met een groot en liefdevol hart voor hun medemens. Er worden korte consulten gegeven van ongeveer 15 minuten voor maar €5,-, een langer consult is mogelijk in overleg. Ik zal daar Engelen kaart reading, Tarot kaart reading en Healing aanbieden.
Wil je hierbij aanwezig zijn? Of wil je er meer informatie over?
 Kijk hier voor meer informatie over de beurs(en). 


  Aquarius Angels Healing cursus

1, 2 en 3 maart zal er weer een cursus Aquarius Angels Healing gegeven worden door De Energiebol. Deze zal plaatsvinden in Amersfoort. In 2,5 dag leer je werken met de verhoogde trillingsfrequentie van de Aquarius Angels, die geheel op dit tijdperk is afgestemd. Het is een hele uitzonderlijke manier om jezelf of anderen heling te geven. Je leert o.a. over de Aquarius Angels, trillingsfrequenties, de ziel, veilige omgeving en nog veel meer.
Klik hier voor meer informatie over de cursus


 De energie van februari

De energie deze maand vraagt ons om verder te gaan met onze positieve transformaties. Je mag vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie, die je zal leiden naar een hogere trilling en inzicht. Het is een mooie tijd om de dingen neer te gaan zetten die op je staan te wachten. Met de intense energieën van januari, die soms zorgden voor stagnatie, mag je nu doorstappen om je doelen te kunnen bereiken. Zet in gang wat jij nog wilt transformeren in een hogere trilling, of laat los wat jou nog in een lagere trilling houdt. Hoe dan ook, we mogen meer in actie komen. Durf te bouwen aan jouw dromen. Zet stappen om het te realiseren. We hebben te maken met een voorwaartse energie, maak daar gebruik van zou ik zeggen. Wees ook reëel en zie dat jouw dromen ook nog elke kant op kunnen gaan. Je zult niet alles in handen hebben hoe het zich zal ontplooien, sta open voor eventuele veranderingen. Soms lijken deze niet zo prettig, het zal of te maken hebben met de keuzes die we maken, of het zal ons op een manier dienen die goed is voor ons hoogste goed. Blijf speels en combineer wijsheid met plezier. Verandering is niet erg, als je maar blijft voelen of iets jou plezier geeft. Wees bewust dat je met verandering ook makkelijker terug kan vallen in oude gewoontes. Hou jezelf daar alert op. Blijf ook waarderen wat je tot nu toe al hebt bereikt, of hebt getransformeerd. Door met regelmaat daarnaar te kijken en dankbaar te zijn voor dat wat er nu al is, kan je de positieve flow behouden. Wees je er ook van bewust dat als je je dromen nog wilt bijstellen, dat dit ook heel goed mogelijk is. Jij hebt de touwtjes van jouw leven in eigen handen. Je mag elke gewenste richting op die voor jou goed voelt.
Hulp nodig met meer zelfverzekerdheid? Klik hier om te kijken hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen.


 Engelenpoort februari

Maandag 11-02-2019 van 11:11 tot 14:14

Kijk naar welke verandering jij nog door wilt voeren. Dit kan niet leuk zijn voor je ego, die zal met angsten naar voren komen. Nodig Aartsengel Michaël, Aquarius Michaël en St. Germain uit bij je aanwezig te zijn. Laat al die angsten en bezorgdheid maar even door je hoofd gaan.
Vraag dan aan Aquarius Michaël om je angst van binnenuit weg te halen. Vraag hem alle negatieve emoties en angsten in jezelf los te laten
Vraag dan Aartsengel Michaël om alle energetische koorden naar de bron van deze emoties en angsten te snijden. Hierbij kan een lichamelijke reactie ontstaan, schrik daar niet van.
Daarna vraag je aan St. Germain om helend licht te sturen door de restanten van de koorden en je vraagt hem om je focus te kunnen behouden op de doelen die je voor ogen hebt dit jaar. 
Extra hulp nodig met koorden of om ergens los van te komen? 
Klik dan hier hoe de engelen je daarbij kunnen helpen.

De engelenpoort is gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus


  Energieoefening - Wens

De maand begint met een nieuwe maan op 4 februari. Dat is een mooie gelegenheid om iets nieuws te beginnen. Het is nog begin van het jaar dus je zult vast wel iets nieuws hebben om mee of aan te werken.
Neem, koop of maak iets dat materialistisch is en symbool staat voor jouw wens. Dit kan iets moois zijn, of iets simpels, een stuk lint, een koord, een kaart. Als je dat hebt, ga dan eens rustig zitten. Maak het jezelf comfortabel en steek één of meerdere kaarsen aan, zet een muziekje op de achtergrond als dat gewenst is, eventueel een wierookje erbij. Zorg dat je helemaal op je gemak bent.
Als je dan zo op je gemak bent, leg het voorwerp dan voor je en begin met jezelf goed te aarden. Nu je geaard bent, visualiseer je een zuivere witte straal van licht uit het universum, die door jouw voorwerp heen diep de grond in gaat. Visualiseer dat alle oneffenheden en viezigheid van het voorwerp gezuiverd worden door deze zuivere straal van wit licht. Als het voorwerp gezuiverd is, zie de straal van wit licht dan naar beneden de aarde in verdwijnen. Richt je nu op het voorwerp en visualiseer jouw wens erin, zet jouw wens energetisch in het voorwerp. Laat nu een straal van zilver licht komen vanuit de aarde naar jouw voorwerp, en een straal van goud licht vanuit het universum naar jouw voorwerp. Visualiseer dat de energie zich vermengt en het voorwerp gloeit en straalt van zilver en goud licht, met jouw wens in het midden. Probeer zo helder en goed mogelijk jouw wens in dat voorwerp te zien en houd het zo lang mogelijke vast. Als het genoeg is voor je, dan laat je de gouden straal omhoog verdwijnen in het universum en vervolgens laat je de zilveren straal verdwijnen naar beneden, de aarde in. Leg je handen nog even op je knieën en laat overtollige energie los via je benen de grond in.
Afhankelijk van jouw eigen gevoel kan je een aantal dingen doen met het voorwerp. Je zou het neer kunnen zetten in het zicht, zodat het je eraan herinnerd wordt wat je wens is, en je zo stimuleert ermee door te gaan. Je kan het eventueel begraven en vragen aan Moeder Aarde voor manifestatie. Je kan het op een plek houden die alleen voor jou zichtbaar is, om je wens te koesteren. Als het een licht voorwerp is, bijvoorbeeld een stukje lint of stukje papier kun je het meegeven aan de wind, om het los te laten in het universum of de wens vervuld mag worden. Doe ermee wat jou wordt aangeboden.
Wil je meer energiewerk leren? 
Kijk hier hoe ik je daarbij kan helpen. 

Wees vrij om je ervaringen te delen met mij.

Wens jullie een liefdevolle maand toe!
Angelhug, Frank