Hulp Vragen

Wat is het jaar toch intens begonnen. De eerste maand heeft ons al zoveel laten zien. Voor mij persoonlijk liep alles geleidelijk over van het één in het ander. De eerste week van januari heeft mij de potentie van 2020 laten zien en welke kansen zich kunnen aanbieden. Daarna kwam ik in een klein dipje, wat mij heeft laten zien waar nog heling verricht mag worden, waar nog transformatie mag komen en wat ik nog los mag laten. De laatste maanden van 2019 heeft ons langzaam laten zien wat we achter ons mogen laten en dat heeft januari nog eens naar voren laten komen. Één van de thema’s van 2020 heb ik al op mijn bordje gekregen en dat is hulp vragen. Recentelijk ben ik geconfronteerd met de fysieke gezondheid van mijn vader. De beste man is 88 en zijn lichaam is uitgeput en pijnvol. Tot nu toe kon hij nog prima zelfstandig wonen, met uiteraard af en toe een klusje voor zoonlief. Alleen zijn we nu op een punt gekomen dat hij echt hulp nodig heeft. Er wordt nu van alles en nog wat in gang gezet om hem te ondersteunen in de laatste fase van dit leven. Nou is hulp vragen niet het sterkste punt in de familie Bol. We komen er nu niet meer onderuit. Met wat gesprekken en mijn vader daarin andere inzichten te geven, kan hij zich er gelukkig aan overgeven. Het is voor mij wel duidelijk dat er nu weer een stukje zielencontract wordt afgelost en daar ben ik heel dankbaar voor. Dat zal uiteraard ook het één en ander met mij doen en ook ik zal, voor zowel mijn vader als voor mijzelf, ook hulp mogen vragen. Dit inzicht maakt het voor mij ook gemakkelijker om hulp te vragen, wetende dat ik enorm veel liefdevolle mensen om mij heen heb die mij daarin willen steunen. Waarom zou je alles alleen doen als er mensen om je heen zijn die er voor jou willen zijn; jij bent er toch ook voor hen als dat nodig is! Daarnaast denk ik ook: nee heb je, ja kun je krijgen. Zo mag ik op dit moment het thema hulp vragen van meerdere kanten ervaren. Ik mag het verlenen en ik mag het vragen, ik mag het geven en ik mag het ontvangen. Deze situatie en dit proces ervaar ik als erg mooi, bijzonder en dankbaar.
Loop jij vast met bepaalde vraagstukken bij jezelf? In de Aquarius Akasha zijn lichtwezens die jou graag de antwoorden willen geven op jouw vragen. Klik hier voor meer informatie


Nieuw Concept - Engelen Wenspot

In 2019 is mij gevraagd, door spirituele vereniging De Cirkel in Amersfoort, of ik een avond voor hen wil verzorgen. Zij vroegen mij ook om er iets creatiefs van te maken. Na enig nadenken ben ik op het idee gekomen van een Engelen Wenspot. We beginnen de avond met een heerlijke visualisatie, waarin we over zullen gaan op het maken van een wenspotje. Die we daarna gaan opladen en afgeven aan de engelen en het universum. Het zal een rustgevende en creatieve avond worden.
De eerste keer dat ik dit zal doen is op donderdag 19 maart, bij spirituele vereniging De Cirkel in Amersfoort.
Klik op deze link voor meer informatie en om te weten waar en wanneer ik dit zal doen.


Aquarius Angels Healing workshop 

De Aquarius Angels zijn een zeer bijzondere groep engelen om mee te werken. Hun manier van heling is geheel aangepast aan dit tijdperk. De trillingsfrequentie waarmee zij werken zal ons ondersteunen op weg naar het gouden tijdperk.
Deze uitzonderlijke manier van heling geef ik met veel liefde en vreugde graag door aan mensen. Dat zal in 2020 plaatsvinden op 5, 6 en 7 juni. Een heerlijk weekend met altijd veel inzichten en heling voor diegene die eraan deelnemen.
Voor meer informatie over deze cursus, mag je op deze link klikken.


De energie voor Februari

Het is een mooie 02-2020 maand, februari. Zij zal ons weer diverse thema’s laten zien. Het hart staat ook zeker centraal dit jaar en daar kan in februari in geprikt worden. Je wordt nog meer gewezen op het kiezen vanuit je hart. Met zowel de keuzes voor jezelf, als ook voor wat de keuzes voor mensen om je heen betreft. Voel eens in je hart of de mensen om je heen, of een specifiek persoon, nog steeds resoneert met jouw trilling. Het is helemaal goed als mensen blijven waar ze zijn, dat is hun vrije keus. Mocht dat niet jouw keuze zijn, dan kan er een trillingsverschil komen. Voel in je hart welke mensen bij jou horen en welke niet(meer). De maand heeft ook een heerlijke actieve energie, één die we kunnen inzetten om voor onszelf te gaan staan. Het wordt tijd om dat te grijpen waar jij al zo lang op zit te wachten. Met discipline en zelfbeheersing kunnen we zegeningen ontvangen. Ga staan voor datgeen waar jij zo hard aan gewerkt hebt, en pak die kans. Kansen zullen zich namelijk aanbieden en het is aan jou om daar iets mee te doen. De energie ondersteunt je, bedenk wel of het voor jou nu wel de juiste tijd is om ermee in actie te komen. Soms hebben dingen nog meer tijd nodig. Overweeg dus goed de beslissingen die gemaakt mogen worden. Is het nog niet de juiste tijd, houd het dan nog even lekker voor jezelf, dan wordt de energie ervan ook niet bevuild. Met elke beslissing die genomen mag worden, is het verstandig om dat hart er weer bij te halen. Zo is het met personen net als met een situatie. Wordt jouw hart er vrolijk van, voelt het niets of misschien zelfs angst? Zodra je dat door hebt, kan het makkelijker zijn om beslissingen te nemen. Hart en hoofd mogen verbonden worden.
Zit er nog een blokkade om je hart te volgen, alleen weet je niet precies wat het is of waar die zit? De Aquarius Angels helpen je daar graag verder mee. Klik hier voor meer informatie.


Energieoefening - Heling

In deze intense tijd kunnen we allemaal wel wat heling gebruiken. De engelen staan altijd voor ons klaar om ons daarin te helpen.
Neem even een moment voor jezelf en zet je telefoon en deurbel op stil. Maak het jezelf gemakkelijk en pak er een kaarsje bij. Zorg voor een ontspannen omgeving. Zet gewenst een muziekje op, of brand een wierook. Doe wat nodig is om het jou zo ontspannen mogelijk te maken. Ga dan rustig zitten of liggen maar zorg eerst dat je goed geaard bent. Nodig dan Aartsengel Michael uit je te beschermen. Nodig vervolgens de Aquarius Angels en Aartsengel Rafael uit. Vraag ze jou te helpen, te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze energieoefening. Visualiseer dan een zuivere witte gevulde buis, die vanuit het universum naar beneden komt. Door jouw kruin heen richting je hart.
Zie dat je een mooie zuivere witte bal in je hart hebt en blaas die bal dan zover mogelijk uit. Met minimaal een straal van 2 meter om je heen. Als je dan die bal om je heen hebt gecreëerd, vraag dan Aarstengel Rafael en de Aquarius Angels om die bal te vullen met hun helende energie. Zie die bal van binnenuit helemaal smaragdgroen worden. Je wordt helemaal gevuld, omhuld en doordrenkt met deze prachtige smaragdgroene helende energie van Aartsengel Rafael en de Aquarius Angels. Als je dan zo helemaal omhuld, gevuld en doordrenkt bent met deze helende energie, vraag dan de engelen en Aquarius Angels of ze jou de inzichten en begeleiding willen geven die voor jou op dit moment van belang zijn, zodat je datgeen kan helen wat geheeld mag worden. Blijf dan zo lang als je wilt in die smaragdgroen helende energiebal zitten. Wanneer je klaar bent bedank je de engelen voor hun hulp en ondersteuning. Kom rustig terug in het hier en nu. Leg even je handen op je knieën, zodat overtollige energie afgevoerd kan worden naar moeder aarde. Zorg dat je weer goed geaard bent voor je weer verder gaat met de dagelijkse bezigheden.
Zou je meer ontwikkeling willen op je spirituele reis? Kijk hier verder hoe ik je daarbij kan helpen.


Wens jullie een kansrijke maand toe!
Angelhug, Frank