Eerlijke Keuzes

Het jaar begon actief en heeft ons weer veel laten zien. Alsof er een jaar in één maand werd gepropt. Van positieve gedachten tot mindere gedachten. Er was actie, er waren emoties, er gingen gebeurtenissen van vroeger door het hoofd, we mochten in de spiegel kijken, als zowel onszelf laten zien. 

Opkomen voor jezelf
Deze maand heeft mij ook in een situatie gebracht waarin ik voor mezelf moest opkomen. De situatie speelde al een tijdje en ik had al mijn grens daarin aangegeven. Soms hebben situaties tijd nodig, dus kan je geduldig wachten tot er vanuit de andere kant verandering in de situatie gebracht gaat worden. Na verloop van tijd zag ik, in dit geval, geen verandering komen. Dus werd het tijd om keuzes te maken die goed voor mij zijn en op te komen voor mezelf in dit geval. Vanuit liefde kan ik erg meegaand zijn en de situatie afwachten om zo de ander de tijd te geven om een keuze te maken. Dit betekent vaak wel dat je jezelf even aan de kant moet zetten om te zien of de situatie ook daadwerkelijk verandert. Als dat dan niet het geval is, word je dus gedwongen om een keuze te maken voor jezelf. In dit geval was dat opkomen voor mezelf, want mijn grens had ik al aangegeven en daar was geen gehoor aan gegeven.  

Eerlijk resultaat
Met keuzes probeer ik dan ook zoveel mogelijk rekening te houden met de situatie en allen die erbij betrokken zijn, om zo tot een eerlijk resultaat te komen. Soms houdt dat dan ook in dat je niet alles kan krijgen zoals je het hebben wilt; dat is ook een kant van eerlijke keuzes maken. Dat is wat anders wanneer er over je grenzen heen gegaan wordt. Het ego wil vaak alles naar zich toe trekken en gelijk krijgen. Toch probeer ik boven een situatie uit te stijgen om zo alle facetten te zien van allen die erbij betrokken zijn. Dan kan je ook een eerlijk resultaat krijgen voor de gehele situatie.  

Spiegelen
In situaties met anderen heb je dus ook te maken met de keuzes die de ander maakt. Je kunt kijken naar wat dat met jou doet, of wat jou dat zegt. Zo krijg je een duidelijker beeld van jezelf. Daarnaast mag je er ook op reageren, en dat is dan weer een keuze die jij maakt in de situatie. Zo maakt ieder zijn of haar keuze in een situatie. Daarin wordt vaak tegen het ego geschopt. Dan is de vraag, hoe wil jij ermee omgaan en hoe ga jij ermee om? Zo kan je zien dat een ander dus heel veel van jou laat zien in een situatie. Dat is dan het spiegelen zoals wij dat noemen. De meeste mensen reageren er alleen maar op. Ik vind het leuk om dat te analyseren en te onderzoeken bij mezelf. Om zo meer in contact en in balans te zijn met mijn ziel.

Loop jij vast of heb je hulp nodig bij het maken van keuzes voor jezelf? Dan zou een Aquarius Angels Healing op Afstand jou daarmee kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie.


Energie Advies voor Februari

Vanaf 30 januari loopt Mercurius retrograde, tot 21 februari, en dat zal voor het grootste deel invloed hebben op februari. Deze retrograde geeft ons de mogelijkheid om te kijken naar datgene waar we ons mee bezig houden en of dit nog steeds hetgeen is wat we vanuit ons hart doen. Soms kunnen bepaalde dingen een automatisme worden. Onderzoek eens bij jezelf of jij dan ook bepaalde dingen automatisch doet. Wellicht zijn er bepaalde bezigheden die misschien nu niet meer bij jou passen. We hebben vorig jaar transformerende energieën gehad. Dat kan dus nu verandering in de situatie hebben gebracht waardoor het misschien niet meer bij je past, of denk je er anders over. Je kunt de energie van februari dus goed gebruiken om jezelf nog verder uit te diepen en te zien wat nu van jou is en bij jou past.
 
Met Mercurius retrograde is de kans op miscommunicatie groter. Als er bij jou onduidelijkheid is, vraag dan aan de ander wat hij ermee bedoelt. Zo voorkom je onnodige confrontatie. Het is ook een mooie energie om nog over de dingen na te denken en meer informatie in te winnen. Het is een minder goede energie om iets nieuws te beginnen of al met iets nieuws naar buiten komen.
 
Houd jezelf gegrond, zo raak je minder uitgeput. Het lijkt soms of er geen eind aan komt. Neem dan ook rust waar nodig, ga lekker de natuur in en wees vooral lief voor anderen en jezelf! Hou het in evenwicht.

Weet jij nog niet helemaal waar je dan aan mag werken, of waar je van los mag komen? Dan kan een Kaart Reading op Afstand daar een goede uitkomst in bieden. Lees via deze link daar meer over.


Energie oefening - Zonnehart

We gaan weer naar de dagen toe dat de dag langer wordt dan de nacht. De zon zal ook meer schijnen en daar worden wij mensen vaak blij van. Om de zon alvast te begroeten, heb ik een leuke oefening bedacht. Die tevens ook je aura zal versterken.
 
Neem even lekker een momentje voor jezelf. Maak het je gemakkelijk door een kaarsje aan te steken, een wierookje als dat gewenst is, en zorg dat je comfortabel bent. Als eerste mag je gaan aarden. Eventueel door middel van boomwortels uit je voeten diep de grond in te laten gaan, of dat je je voeten extra groot en zwaar maakt.
 
Nodig dan de engelen en lichtwezens uit, die je erbij wilt hebben. Vraag hen om bescherming en begeleiding. Ontspan jezelf door een paar keer goed in te ademen, en op de uitademing al je spanning eruit te blazen. Als je dan zo ontspannen zit, visualiseer dan eens een hele grote goudgele zon en zie die zon mooi helder goudgeel stralen.
 
Als je die zon dan zo mooi helder voor je hebt, maak dan een verbinding van jouw hart naar die zon toe. Dat kan je doen door een koord te visualiseren van jouw hart naar die van de zon, of eventueel de stralen van de zon naar jouw hart toe trekken. Laad nu je hart en je lichaam vol en open met die goudgele energie van de zon. Voel je lichaam vol lopen met deze heerlijke warme zachte goudgele energie.
 
Als je lichaam helemaal gevuld is, laat dan de goudgele energie je lichaam uit stralen, je aura in. Maak met die energie een bal om je heen, met een straal van 2 meter, zodat jij in een hele grote goudgele bal staat en jouw lichaam en aura helemaal gevuld en doordrenkt zijn met deze heerlijke warme zonne-energie. Geniet van het moment. Tot het genoeg is voor je.
 
Heb je de zonnestralen naar je toe getrokken, verbreek dan de verbinding en zie de stalen terug gaan naar de zon, terwijl jij nog gevuld en doordrenkt bent en blijft met die energie. Zie die stralen ver terug gaan de zon in.

Wil je een nog sterkere aura of heb je moeite met het zonnehart te creëren? Lees dan hier verder hoe een Healing op Afstand daar een goede bijdrage aan kan leveren.


Wens jullie een innerlijk warme maand toe!
Angelhug, Frank