Zielenreis

Wat een heerlijke maand was het om het jaar mee te beginnen. Een opbeurende energie die ook weer processen heeft laten zien waar we verandering in mogen brengen. Wees bewust van wat je tegen bent gekomen deze maand en boorduur daarop verder. Je hebt mogen zien wat je op mag pakken en wat je nog mag veranderen.

Verhaal
Steeds vaker vertel ik mijn cliënten een verhaal over de ziel. Het verhaal dat jij een stukje bent van de lange zielenreis die jouw ziel aflegt. Jij bent dan ook die ziel en hebt gekozen voor dit mensen leven met al zijn mooie en minder mooie kwaliteiten. Dit zorgt er namelijk voor dat je mensen en situaties op je pad krijgt, die jou de levenservaringen aanbieden waar jij als ziel voor gekozen hebt. Vaak zijn we ontevreden over bepaalde aspecten van onszelf en juist hierin liggen de grote ervaringen die we mogen meesteren. Dit brengt ons dan waar we voor gekomen zijn en dat zijn niet altijd de leuke dingen. Ook hier gaat het weer om balans, zodat we beide kanten mogen accepteren van het mooie en het minder mooie.

Slachtofferschap
Als mens wil je vaak juist alles goed doen. Toch zijn we ons ook bewust dat dat niet altijd kan. Dat je met vallen en opstaan pas echt leert. (lees meestert) Juist die menselijke ervaring kan ervoor zorgen dat je het contact met je ziel verliest. Met als gevolg dat je je slachtoffer voelt in een situatie. Daarmee denkt dat iets je overkomt of dat iemand jou iets aandoet. Terwijl het eigenlijk een situatie is die jou iets laat zien waar jij wat mee mag doen. Of die persoon laat jou een aspect van jezelf zien waar jij nog ontevreden over bent. Wat ons weer brengt bij de zielendoelen we voor gekozen hebben om te meesteren. Het universum geeft ons een voorzetje. Het is aan ons wat we ermee doen.
 

Balans
Het moeilijke in het verhaal is het balans vinden tussen die twee. Je hebt namelijk wel je menselijke ervaring nodig zodat je ziel kan groeien. Toch als die menselijke ervaring ons opslokt. Verwijderen wij steeds verder van onze ziel. Het balans zit dan ook in het toelaten van beide aspecten, menselijke ervaring-zeilen ervaring, zonder dat dat de controle over jou gaat hebben. Wees je ook bewust dat die ervaring een moment opname is. Dat je er dus achteraf altijd nog op kan terugkijken, of zelfs terugkomen. Kan je erop terugkomen, geef jezelf dan ook die tijd als de menselijke ervaring jou overmeesterd.

Hulp nodig om beter met jouw ziel in contact en in balans te zijn? Dan hebben de Aquarius Angels daar bijzondere technieken voor. Lees via deze link daar meer over.

Engelen Wenspot

Op woensdag 23 februari zal ik de creatieve workshop Engelen Wenspot doen. Hierin gaan we, met veel hulp van de engelen, een wens het universum in sturen. We gaan dit doen in combinatie met de elementen, geur, kleur en kruiden. Die we gaan gebruiken om de wens te ondersteunen in de energie. Dan gaan we via een geleide meditatie de wens afgeven aan de engelen. Vaak gaat dit gepaard met een stukje heling.

Nieuwsgierig of lijkt het je leuk? Via deze link kan je meer informatie lezen over de workshop.


Aquarius Angels Healing cursus

Het is alweer even geleden dat ik deze workshop heb kunnen geven en kijk er erg naar uit. De Aquarius Angels hebben echt mijn leven naar een hogere trilling gebracht en werk nog dagelijks met ze. Ook enkele cursisten die ik heb mogen opleiden hebben er erg veel baat bij en werken veel met ze. Het mooie is van deze healing cursus, is dat je er zelf veel baat bij hebt. Het is niet per se nodig om een ander een healing te geven. Je kunt deze healing technieken en de extra’s juist goed voor jezelf gebruiken. Enorm fijne groep engelen om mee te werken!

Voel jij je aangetrokken door de trillingsfrequentie van de Aquarius Angels? Lees via deze link wat je allemaal leert en wanneer het is.



Energieadvies voor Februari

De maand begint mooi met een nieuwe maan in waterman en mercurius retrograde loopt af.  Dit zorgt dat we weer beter kunnen stromen. Met een nieuwe maan kunnen we ook weer nieuwe plannen maken. Ga dan ook eens kijken wat jij dit jaar voor jezelf gedaan wilt hebben, bereikt hebben, of misschien wel gemanifesteerd wilt hebben. Het is nog winter, dus ga nog eens even bij jezelf naar binnen en kijk eens om je heen. Ben je tevreden met jezelf, of wil je nog een aspect transformeren. Hoe is de relatie met de mensen om je heen. Ben je daar tevreden mee en resoneren ze met jou trilling, of zou je liever willen dat er wat mensen wegvallen of juist bijkomen. Wees daarbij vooral liefde vol naar jezelf en de ander toe.

Er is geen goed of slecht, of beter of slechter. Er is immers alleen anders. De ander is anders en jij bent anders dan de ander. Dit heeft niets te maken met of iemand beter of slechter is. Onthoud dat iedere ziel voor eigen ervaringen gekozen heeft. Dat het niet aan ons is om daar over te oordelen of veroordelen. Dit geldt ook voor onszelf. Oordeel of veroordeel niet over jezelf. Kijk waar je ontevreden over bent en ga erachter komen hoe je dat voor jezelf kan verbeteren, zodat je die ervaring meestert. Oordeel of veroordeel je dan per ongeluk toch. Omdat dat nou eenmaal een menselijke ervaring is. Vergeef jezelf  dan daarvoor en ga verder met waar je mee bezig was.  

Bereid je lekker voor met de plannen voor jezelf  en met de mensen om je heen. Straks breekt het voorjaar aan en dan wil je toch voornamelijk al gaan genieten. Dan is het nu nog mooi om alvast op de achtergrond aan de gang te gaan en te kijken hoe jij dit jaar wilt doormaken. Let vooral op wat iets met je doet. Geeft het je een vreugde gevoel, dan past het bij je. Voel je naast die vreugde ook angst, dan heb je daar nog wat te meesteren. Blijft iets neutraal of iets wat je lang hebt gedaan geeft je geen voldoening meer, ga dan eens kijken of het je los kan laten en er iets anders voor in de plaats wilt. Met de best opbeurende energie van januari is de energie van februari een mooie opvolger daarop! 

Ondersteuning nodig welke richting je op wilt met je plannen? Een kaartlegging kan je daar hele praktische tips en handvaten in geven. Lees er hier meer over.



Energieoefening - Opschonen

Deze oefening sluit mooi aan om de maand goed door te komen. we zijn geneigd om over onszelf en te oordelen en te veroordelen. Dan is het fijn om liefde te sturen naar jezelf om jezelf zo te vergeven. Je kunt deze oefening doen wanneer het goed voelt voor je. Des te meer je hem doet, des te meer effect het heeft.

Neem een moment voor jezelf en ga lekker rustig zitten. Maak even goed contact met aarde zodat je gegrond bent. Steek een kaarsje aan en nodig jouw lichtwezens uit om bij jouw aanwezig te zijn.

Je kunt het op 2 manieren doen. Net wat voor jou het meest comfortabel is. Verbeeld jezelf eens voor je, of ga eens voor de spiegel staan. Als je jezelf dan zo ziet en aankijkt. Maak dan eens een buis van jouw hart naar het hart van het beeld voor je. Als je die buis gemaakt hebt. Vul die buis dan eens met helder roze licht. Stuur dat heldere roze licht naar dat beeld van jou, voor je. Zet je hart open en laat die liefde stromen.

Als dat stevig voelt. Affirmeer dan 3x tegen jezelf, terwijl je jezelf goed diep in de ogen aankijkt. “ik ben verbonden met de Bron en ben goed zoals ik ben” Laat die heldere roze energie daarbij ook stromen.  Affirmeer en laat de energie stromen, net zolang tot het voor jou goed voelt.

Als je klaar bent. Leg dan nog even je handen op je knieën en laat overtollige energie afvoeren naar de aarde. Zorg dat je weer geaard bent en vergeet niet je lichtwezens te bedanken voor hun ondersteuning.

Is er een rode draad die jou weerhoudt om liefde naar jezelf te sturen? Dan kunnen we dat met een Karma healing duidelijk krijgen. Lees via deze link verder. 


Wens jullie een tevreden maand toe!
Angelhug, Frank