Dankbaarheid

Zo, de eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op. Wat is er toch weer veel gebeurd in die ene maand.
 
Drukte
De maand januari was voor mij erg druk. Had al vele afspraken staan en moest daartussen ook nog schipperen. Mercurius retrograde zorgde dat de planning soms aangepast mocht worden. Dat maakte het soms nog drukker. Ik had al snel in de gaten dat ik te veel gepland had. Dit was dan uiteraard weer een ervaring die ik in de gaten mag houden. Voor ik weer val in dat oude stukje.
 
Negatieve gedachten
Als men dan zo druk is, en er komt daar nog iets tussen. Of de planning moest aangepast worden omdat de zaken anders liepen dan gedacht. Dan kan dat voor wat stress zorgen. Helaas brengt deze stress ook negatieve gedachten met zich mee. Iets waar je niet op zit te wachten als je al druk genoeg bent. Dus ben ik even gaan zitten en m’n gedachten laten gaan over hoe dat anders kan.
 
Dankbaarheid
Zo kwam ik op het idee om mij te gaan richten op dankbaarheid. Bij elke negatieve gedachten, ging ik daar tegenover zetten waar ik dankbaar voor was. Ik was soms te druk, dan was ik dankbaar voor de mensen die ik mag helpen. De planning ging anders dan gedacht. Dan was ik dankbaar voor hoe het tot nu toe verlopen was. Of mensen die niet mee wilde werken. Dan was ik dankbaar voor de mensen die dat wel deden. Zo hield ik mijn trillingsfrequentie hoog en bleef ik krachtig genoeg om te doen wat er gedaan moest worden.
 
Lukt het jou niet om die gedachten omgezet te krijgen? Lees hier hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen.


Nieuwe Uitstraling Website

Naast alle drukte heb ik ook nog even tijd gemaakt om mijn website onder handen te nemen. De uitstraling die ik had, die wilde ik niet meer en er werd aangegeven dat ik daar iets mee mocht doen. Dus heb ik gekozen voor een ander sjabloon. Dat op zich is nog niet zo spannend. Alleen dat vervolgens naar eigen hand zetten. Ging toch best wat tijd in zitten. Zowel de mobiele als de pc versie is nu beter naar mijn zin. De pagina indeling is vrijwel hetzelfde gebleven. Daar was ik ook wel tevreden over. Nu is de wens nog een paar recente foto’s erop plaatsen. Maar even wachten op het mooie weer om een fotoshoot te gaan doen.

 

Nieuwsgierig? Klik dan op deze link om op de begin pagina te komen.


Kaart Reading Gesplitst

Voorheen had ik op de pagina ‘kaart reading’ de tarot beschreven en de Engelen Kaart Reading. Nu heb ik dit los van elkaar geplaatst. Vorig jaar heb ik een bijzonder tarot deck mogen ontvangen en heb mij hierin verdiept. Het is de Infinite Tarot, een deck wat mij bijzonder aanspreekt en wat ik een heel fijn deck vind om mee te werken. Zo vond ik dat dit deck zijn eigen pagina mocht hebben en op die manier is het idee ontstaan om de kaart readings te splitsen.
 
Wil je weten wat The Infinite Tarot is? Klik dan op deze link om erover te lezen.

Heb je toch liever dat de Engelen jou het antwoord geven. Klik dan op deze link om te lezen hoe een Engelen Kaart Reading gaat.


Energieadvies voor Februari

Voor aankomende maand wordt ons gevraagd te kijken naar wat je tot nu toe al bereikt hebt. Wees trots op datgeen wat je tot nu toe al neergezet hebt. Door goed te kijken hoe ‘rijk’ je eigenlijk bent. Zorgt ook dit voor een beter welzijn gevoel. Door je hierop te richten zul je minder last hebben van negatieve gedachten die er voor kunnen zorgen dat jou trilling naar beneden gehaald wordt. Het Mentale Zelf kan ons goed uit onze kracht halen en dat willen we uiteraard niet.
 
Richt je op dat waar jouw passie heen gaat. Ook al wilt jouw Mentale Zelf en jouw schaduw kant jou de minder fijne kanten ervan laten zien. Blijf dan bij die dankbaarheid en richt je op jouw passie. Misschien wordt er gevraagd om een keuze te maken, die te maken heeft met jouw passie. Overweeg die zorgvuldig en blijf voor jou passie gaan.
 
Met passie bedoel ik lees wat jij wilt neerzetten of bereiken dit jaar. Het jaar is nog maar net begonnen dus er kan nog van alles gebeuren. Houdt daarom je gedachten positief en breng je aandacht naar jou wensen voor dit jaar. Overweeg je plannen nog eens als je daar twijfels over hebt. Pas alleen op dat je niet verzinkt in jouw schaduw kant die negatieve gedachten met zich mee brengt.
 
Dat wat je aandacht geeft krijgt kracht. Met dit in gedachten mag je je richten op positiviteit. Je wensen voor dit jaar, je passie, dat wat je wilt neerzetten, wilt bereiken. Ga nog maar eens na wat jouw aandacht nodig heeft om straks mooi te kunnen bloeien. Wees dankbaar voor de rijkdom die je al hebt. Houdt in het achterhoofd dat jouw mentale zelf en jouw schaduw kant ook op kunnen spelen deze maand.
 
Blijf je een rode draad tegenkomen die jouw wensen nog in de weg staan? Lees dan hier hoe we in de Akasha daar informatie over kunnen krijgen om dit op te lossen.


Energieoefening - Dankbaarheid

Als energieoefening wil ik jullie graag Dankbaarheid meegeven. Als dit serieus gedaan wordt, zal het ook een serieus effect hebben.
 
Eke keer als je een negatieve gedachte hebt, of stress, of het je allemaal te veel wordt. Zet die gedachten dan om in dankbaarheid. Ik zal hieronder een aantal voorbeelden geven.
 
-         Kom je ergens te laat. Wees dankbaar dat je zonder ongelukken daar gekomen bent.
-         Zit de planning tegen. Wees dankbaar voor wat er al wel goed is gegaan met de planning.
-         Zit een situatie tegen. Wees dankbaar dat de situatie jou een ervaring geeft waar je wat mee mag doen.
-         Ben je te druk. Wees dankbaar dat je dit mag doen.
-         Kan je iets niet krijgen wat je graag wilt. Wees dankbaar voor wat je allemaal wel hebt
-         Lukt iets jou niet. wees dankbaar voor de pogingen die je gedaan hebt.
-         Heb je moeite met je eigen minder fijne gedachten of karakter trekken. Wees dankbaar voor de mooie kanten en karaktertrekken die je hebt.
-          
Door dit te doen. Zul je merken dat je beter in je eigen kracht kan blijven staan. Op die manier kan je ook beter met tegenslagen omgaan.
 
Wil je een nog betere versie van jezelf worden en zou je daar graag wat hulp bij willen? Dan kan ik met het consult “In Jezelf” jou daar goed bij helpen en ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.


Wens jullie een dankbare maand toe!
Angelhug, Frank