Ontplooien

De maand juni was een heerlijke maand. Er is een nieuwe Aquarius Angels Healing cursus geweest en ik heb weer nieuwe Aquarius Angels Healers mogen inwijden. Het was, zoals altijd met de Aquarius Angels, weer een bijzondere cursus. De mini informatiebeurs van De Cirkel Amersfoort was ook een succes. Goede sfeer, leuke mensen en prachtige consulten. Een hoop leuke dingen gedaan en nieuwe mensen ontmoet, waar weer nieuwe ideeën uit voort zijn gekomen. Terwijl de meeste zich voorbereiden op de zomervakantie zal ik in juli deze nieuwe ideeën gaan ‘bestuderen’. Er zullen gesprekken gevoerd worden of er met mensen samengewerkt kan worden. Kijk ernaar uit om hiermee aan de slag te gaan, maar eerst zullen er een aantal andere zaken mijn aandacht nodig hebben. 
Wil jij weten of jouw ideeën goed voor jou zijn? Laten we dat dan samen hier gaan bekijken!


De Spirituele Kei

Vrijdag 7 juli zal voor de eerste keer ‘De Spirituele Kei’ neergezet worden. Er zal een helderziende waarneemster, tarotiste en healer aanwezig zijn om jullie van dienst te mogen zijn. In het hartje centrum van Amersfoort, in een prachtig monumentaal pand, mogen wij gebruikmaken van een mooie bovenverdieping. Hier zullen wij vanaf 11:30 tot 16:00 uur aanwezig zijn om jullie te verwelkomen.
Kosten voor een consult zijn € 15,- en de maximale tijd voor een consult is 30 minuten.
Kijk hier voor meer informatie!  

1 Juli


Op 1 juli mag ik privé een miniworkshop geven. Er is mij gevraagd een workshop in elkaar te zetten en deze te geven aan een aantal mensen op uitnodiging. Het is voor deze vrouw en mij de eerste samenwerking en we kijken er allebei erg naar uit en houden open wat er in de toekomst plaats kan vinden.
Laat ik nou op 1 juli ook nog eens jarig zijn! Wat is er dan mooier om op je verjaardag je passie te mogen delen met mensen. Wat heerlijk om mijn nieuwe levensjaar op deze manier in te mogen gaan. En wie jarig is trakteert natuurlijk! Hou mijn facebookpagina in de gaten want ik wil een gratis groepshealing op afstand gaan doen! Deze zal nog in juli plaatsvinden!
Wil je weten wat een healing inhoud? Klik dan hier!

 Engelen Advies voor Juli

De engelen vertellen ons dat de maand juli nog geen maand is om te verslappen. Hoewel de vakantie pas in augustus is, valt er deze maand nog wat af te maken. Nog even scherp blijven en de puntjes op de i zetten. Voorgaande maanden heb je aan ideeën gewerkt. Nu is het goed om vooruit te kijken en te zien wat je langere termijn ideeën zijn. Naar wat je de afgelopen maanden hebt gedaan en wat voor jou blijvend is? Zet daar de puntjes op de i en werk de details ervan uit.

Er is geen specifieke engelenpoort deze maand. De gehele maand juli staan Aartsengel Jofiël en jouw beschermengelen klaar. Om jou zoveel mogelijk het mooie te laten zien van het leven. Het plezier wat je mag hebben in het leven en het mooie wat je in de mens mag zien. Geniet van deze mooie zomermaand en zie de schoonheid in het leven om je heen.
Om de laatste zaken op een goede manier af te handelen zou je aan Aartsengel Jofiël kunnen vragen om je te helpen. Vraag AE Jofiël om oude zaken los te laten, zodat er weer ruimte komt voor nieuwe zaken. Vraag haar om je lichaam, geest en aura te vullen met zacht roze energie, en om je nieuwe positieve gedachten en rust te brengen. AE Jofiël laat je de schoonheid in het leven weer zien. Zij heeft een opbeurende, vrolijke en aangename energie.
Hulp erbij nodig? Boek dan hier een Engelen Healing!