Hernieuwen

De maand februari was een rustige maand voor wat betreft consulten. Nog steeds zijn veel mensen helaas ziek. De energie is intens dit jaar en ziek zijn is een aanpassing van het lichaam die hierbij noodzakelijk is. De aankomende maand is daarin niet anders en met maar liefst opnieuw 2 volle manen, net zoals in januari.
Dat er weinig consulten zijn geweest wil niet zeggen dat er weinig gebeurd is. De website heb ik onder de loep genomen en aangepast. Sommige teksten zijn veranderd, anderen aangepast en er is zelfs een vernieuwd consult! Zie hierover vermeld verderop in de nieuwsbrief.
Op 14 februari heb ik ‘boodschap van de engelen’ mogen geven in Vianen. Dit was een zeer geslaagde avond. Iedereen ging met een mooie boodschap naar huis, al waren sommige boodschappen een doordenkertje. Het was zo gezellig dat ik in november terug mag komen. Klik hier om te weten wat ‘boodschap van de engelen inhoud’.
Verder heb ik weer een weekend Aquarius Angels healing geassisteerd bij de Engelencursus. Dit zijn altijd heel bijzondere weekenden. Het blijft uitzonderlijk om te mogen werken met deze mooie liefdevolle wezens.
Klik hier voor meer informatie over de Aquarius Angels! 

  In Jezelf

Steeds vaker komt het voor dat mensen zich spiritueel willen ontwikkelen en mij vragen hen daarbij te helpen. Zij willen zich dan op specifieke vlakken ontplooien en hebben geen zin om een cursus te volgen waarin dit slechts voor een gedeelte voorkomt. Deze consulten bleef ik wegschrijven onder ‘In Jezelf’. Hier was verder niets van te lezen op mijn website. Dat heeft mij doen besluiten om het consult aan te passen.
Nieuwsgierig? Lees er hier meer over!

 Kaart Reading

Al enige jaren werk ik met de Totemdieren Tarot. Toch komt het tegenwoordig ook voor dat er andere kaartendecks op tafel komen, of dat andere kaartreadings gegeven worden als van tevoren bedoeld was. Inmiddels heb ik al meerdere tarotcursussen achter de rug en de nodige ervaring opgedaan. Zo ook met de engelenkaart reading. Hierbij geven de engelen advies en tips over de kaarten die op tafel liggen.
Hier lees je meer over het vernieuwde consult!

 Praktiserend engelen expert online!

In de vorig nieuwsbrief heb ik jullie laten weten dat ik het praktiserend engelen expert traject goed heb afgerond. Hiervoor heb ik een intentieverklaring getekend dat ik zuiver en integer met de engelen werk. Met een mooi stukje en een leuke foto sta ik nu online op de therapeutenlijst.
Kijk hier voor mijn profiel in de therapeutenlijst!

 Engelen advies over Maart

De engelen adviseren ons het volgende voor maart: Pak je plannen op en zet dit door. Veranderingen gaan komen en de energie daarvan is deze maand sterk aanwezig. Het is te sterk om te negeren, dus kom in actie. Met werk en met geld komt vanzelf naar voren wat een goed plan daarvoor is om te kunnen uitvoeren. Vertrouw op het universum en vraag hen om hulp. Maak duidelijke keuzes die voor jou goed zijn. Bekijk ook goed welke kant jij op wilt. De keus is aan jou. Doe je er niets mee dan is de kans groot dat het universum het voor je regelt. Zorg voor goede balans tussen hoofd en hart. Er kunnen angstgedachten opkomen m.b.t. het aardse deel (huis, werk, kosten, materiële spullen). Het is belangrijk dat je de focus houdt op dat wat wel goed gaat. Blijf je zegeningen tellen en blijf positief! Zorg daarom ook voor ontspanning, ga de natuur in, mediteer, teken, doe iets wat jou ontspanning geeft. Dit zal mede bijdragen aan het balans in jezelf.
Behoefte aan extra hulp van de engelen, kijk dan hier!


  Engelenpoort

Woensdag 14-03-2018 van 7:17 tot 17:17
Tijdens deze engelenpoort mag je Aartsengel Uriël vragen om zowel belangrijke als onbelangrijke dingen uit te filteren. Vraag om duidelijke instructies wat wel en niet belangrijk voor jou is. Mocht er een strijd ontstaan tussen hoofd en hart, vraag dan om hulp om balans te houden tussen hoofd en hart. Dit mag je het hele jaar door aan de Aartsengelen vragen! 
Vrijdag 30-03-2018 van 8:33 tot 16:26
Vraag tijdens deze engelenpoort Aartsengel Metatron om je te helpen de juiste prioriteiten te stellen. Je mag de dingen nu echt in gang gaan zetten, zodat je plannen tot een actie komen. Vraag om hulp voor de juiste prioriteiten en laat het daarna los. Op die manier kunnen de engelen je ook daadwerkelijk helpen. Let wel extra op dat als je een ingeving krijgt, je er ook iets mee mag doen. Dus blijf alert en noteer wat je ingevingen zijn.

Het engelenadvies en de engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik.

Wens jullie een gebalanceerde maand toe!
Angelhug, Frank