Innerlijk Kind

Wat een heerlijke maand was het toch, februari. We hebben mogen genieten van intense energieën, waar we goed gebruik van konden maken. We hebben alvast een voorproefje gehad, hoe het is als dingen zich gaan manifesteren. Begin van de maand zaten we nog in de heftigheid van januari. Daarna begon men zich al meer los te maken van alles en ook was er de behoefte om aan zichzelf te werken. het was een maand met een mooie combi van zichzelf ontwikkelen en neerzetten. Wat mij vooral opviel en waar ikzelf ook mee bezig ben geweest, is het innerlijke kind. Het liet mij een situatie zien waar ik weer eens verder mee mocht. Ik voelde onrust van binnen en kon het helaas niet plaatsen. Tot het moment dat ik in de ochtend lekker aan een cappuccino zat, en een beeld van het innerlijke kind voor mij kreeg die overal tegenaan wilde schoppen. Ik vroeg wat er aan de hand was en waarom het zo deed. Vervolgens heb ik gevraagd wat het nodig had om zich weer blij te voelen. Daarbij kreeg ik beelden te zien van situaties uit mijn 11de en 12de levensjaar. Deze situaties zorgden er ook voor dat ik mij schaamde voor iets, of dat ik mezelf niet goed genoeg zou vinden. Op de situatie, die het innerlijke kind mij heeft laten zien, heb ik van meerdere kanten een vergevingsproces losgelaten. Uiteraard hoef je dit niet alleen op te lossen en heb ik het universum gevraagd mij daarbij te helpen. Daarmee hebben de engelen mij enorm bijgestaan en geheeld. De draken hebben dat aangevuld door een oud stuk te verbranden. Er is bij mij echt een stuk opengebroken, heerlijk!
Moeite met het contact maken naar je innerlijk kind toe? Kijk hier naar één van de mogelijkheden om dat op te lossen.

 De energie van maart

De energie van maart is weer heerlijk opbeurend. De zon schijnt al langer en we gaan richting de lente. De bloemetjes komen al uit de grond en de bomen beginnen al met hun knoppen te openen. Wij mogen meegaan in deze flow en ons weer meer openen. Laat letterlijke jouw innerlijke licht en kracht naar buiten komen. Het is alsof er een nieuw begin is. Er liggen al bepaalde belangrijke stukken achter je en er opent zich een nieuw begin. Zet jezelf met zachte kracht neer. Vanuit innerlijke liefde mag die kracht naar buiten komen. Straal met al je pracht. Leef je leven zoals het zich aanbiedt. Vertrouw erop dat het universum de rest voor je regelt wat bij je zielenplan hoort. Luister naar je innerlijke stem die jou de weg wijst. Wees zacht voor jezelf als het nu nog niet lukt. Het zal dan op dit moment even niet van toepassing zijn voor jou. Blijf werken aan je doelen, zij zullen zich manifesteren wanneer de tijd er rijp voor is. Vertrouw op het universum dat zij dit voor jou regelen en werk met liefde en vreugde aan datgene wat je wilt verwezenlijken. Door creatief en intuïtief te werken, zal je daar nog meer kracht uit kunnen halen. Forceer niets, werk met geduld en liefde. 
Hulp nodig om bij je eigen kracht te komen? De Aquarius Angels kunnen je daarbij enorm ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

 Engelenpoort maart

Maandag 18-3-2019 van 09:09 tot 21:21

Ga rustig zitten en nodig Aartsengel Michael en Aartsengel Gabriel uit. Ervaar hun aanwezigheid voor een moment. Zet rustige muziek op, het liefst Alpha. Mediteer dan op deze muziek en laat het je oorchakra’s vergroten. Zorg dat je iets creatiefs bij je hebt, bijvoorbeeld een pen en papier. Mediteer en vraag om duidelijke indrukken wat voor jou op dit moment belangrijk is. Schrijf alles op wat in je opkomt.
Wil je meer informatie van de engelen? Klik dan hier hoe dat in zijn werk gaat met een engelen kaart reading.

De engelenpoort is gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus


  Energieoefening - Innerlijk Kind

Het lijkt mij mooi om een energieoefening te doen met en voor het innerlijk kind. Maak er de tijd voor en hou het open. Soms wil je te graag en kan het gebeuren dat het niet goed doorkomt. Het kan ook zijn dat het contact met het innerlijke kind te intens voor je is. Houd daar rekening mee.
Ga op je gemak zitten of liggen, net wat gewenst is. Zorg dat je goed geaard bent en zoek de stilte en rust binnen in jezelf. Misschien is het makkelijker als je je ogen dicht doet. Ga op zoek bij jezelf naar de rust en vrede. Zie jezelf dan op een plek die voor jou veilig en comfortabel voelt en visualiseer jezelf op die prachtige plek. Terwijl je daar bent is de omgeving rustig en sereen. Vraag nu het innerlijke kind zich aan jou kenbaar te maken. Misschien kun je het kind wel voor je zien staan. Maak nu een zuiver roze koord van jouw hart naar het hart van het innerlijke kind. Vraag of het kind tegen je aan wil komen. Wanneer het kind dicht bij je is, of zo dicht mogelijk, maak dan van het roze koord, een enorme roze bal die jullie beide omhult en nog ver daarbuiten gaat. Laat die zuivere roze energie jullie en de bal vullen en doordrenken. Houd dit vast zolang dat goed voor je voelt. Wanneer je bijna klaar bent vraag je het kind wat het op dit moment nodig heeft. Wacht het antwoord rustig af. Als je voelt dat het klaar is, bedank je het innerlijke kind voor zijn of haar komst en laat de roze energie inkrimpen tot er weer een koord is tussen jullie. Kom dan terug in het hier en nu. Zet je handen even op je knieën om de overtollige energie los te laten en sluit dan af door goed te aarden.
Heeft jouw innerlijke kind extra hulp nodig met het doorbreken van een blokadde? De engelen weten daar met liefde mee om te gaan. Kijk hier voor meer informatie.

Wees vrij om je ervaringen te delen met mij.

Wens jullie een vrijelijke maand toe!
Angelhug, Frank