Stroming

Wat heeft de maand februari ons veel laten zien. Als je alleen al naar het weer kijkt, hebben we bijna alle soorten weer gehad. Van koud naar lekker zacht, van regen en sneeuw naar zon. Zo was het ook bij mij persoonlijk. Vele facetten zijn voorbij gekomen.
 
Stromen
Het stroomde voor mij erg lekker de afgelopen maand. Het album waar ik aan heb meegewerkt in 2019, heeft een platencontract gekregen en over een paar maanden is dat album op cd te krijgen. Er moest een hoes gemaakt worden en dat heb ik op mij genomen. Lekker crea-bea zijn.  Daarnaast zijn er nieuwe zangopnames gemaakt, voor het volgende album. Verder werden er behoorlijk wat consulten geboekt. Waar ik ook altijd een erg fijn gevoel bij krijg.
 
Focus
De planeet Mercurius was afgelopen maand grotendeels nog retrograde, wat inhield dat er uiteraard ook wat dingen niet gingen zoals het bedacht was. Ik keek er naar, lachte erom en legde mijn focus weer op het doel. Ik heb allang ervaren dat de dingen vaak niet lopen zoals je wilt, maar zoals de bedoeling is voor jouw ziel. Dan behoud ik de focus op het doel en beweeg mee met de stroming die mij aangereikt wordt.
 
Aquarius Akasha
Voor de gebeurtenis met mijn vader was ik erg enthousiast bezig, voor mezelf, in de akasha. Doordat ik mijn grootste focus op mijn vader had, ebde dat een beetje naar de achtergrond. Nu dat allemaal achter de rug is en grotendeels verwerkt. Is er weer tijd om ook dit weer op te pakken. Bijzonder genoeg, krijg ik dan ook gelijk een aantal Aquarius Akasha consulten geboekt. Het blijft uitzonderlijk om te werken met de lichtwezens in de Akasha.
Meer weten over de Aquarius Akasha? Lees via deze link meer daarover.
 
Groei
Naast het werken in de Akasha, ben ik ook erg enthousiast over de manier van werken van de spirituele jaargids, die ik mezelf cadeau heb gegeven. Alle engelenpoorten, volle en nieuwe maanstanden staan erin met de bijbehorende leggingen en/of opdrachten. Dat samen met het werken in de Akasha, zorgt dat ik ook dit jaar weer verder groei binnen mijn eigen spiritualiteit.
Wil je weten welke spirituele jaargids ik bedoel? Klik dan op deze link om er meer over te lezen.


Open voor ontvangen

Vanaf 3 maart mogen er weer cliënten in de praktijk komen. Behalve werken op afstand, zal ik ook weer open zijn om mensen te ontvangen. Het zal gaan volgens de COVID-19 regels, die je kunt lezen door te klikken op deze link.
Hoewel het energiewerk op afstand net zo effectief is. Vind ik het persoonlijk leuker om mensen te ontvangen. Zit er bij jou nog een restrictie om open te gaan? Wellicht kunnen de Aquarius Angels jou daarmee helpen. Klik op deze link om er meer over te lezen.


Energie advies voor Maart

De maand maart gaat gepaard met een heerlijke energie waarin wij onszelf mogen laten zijn en zien. Er is een vuur-energie die voor eventuele veranderingen kan zorgen. Dit kan natuurlijk ook zijn weerslag hebben op onze emoties. Houd het grotere plaatje voor ogen als er een transformatie komt die emoties met zich meebrengt. 

Laat de energie maar stromen, die zal uiteindelijke voor en beter leven zorgen. Voor mensen die onzeker zijn over wat er moet gebeuren, kan er een inzicht komen met betrekking tot wat er nu te doen staat voor hen. Voor degene die al weten wat er moet gebeuren, kan de energie ervoor zorgen dat er over wordt gegaan op actie. 

Gebruik deze energie om de transformatie teweeg te brengen bij jezelf. Het is goed jouw eigen intuïtie te volgen en daar gehoor aan te geven. Als er ongemak op de loer ligt, zal jouw intuïtie dat ook aangeven. Blijf dus goed bij jezelf deze maand om in balans de transformatie door te voeren die nodig is. Laat je niet naar beneden halen door een ander. De ander laat jou alleen maar zien waar jij nog liefde naar mag sturen. Kijk wat het raakt bij jou en analiseer of dit jou nog dient. Zo ja, denk dan na over wat ervoor nodig is om dit te transformeren. Dient het jou niet meer, laat het dan los en schenk er verder geen aandacht aan. 

Blijf hier je gevoel in volgen, die zal het juiste aangeven. Omdat het een vuur-energie is, mag je de balans in de gaten houden. Is het te veel vuur, zorg dan voor rust. Balans in jezelf is deze maand belangrijk om met deze energie goed om te kunnen gaan. Er kan veel gebeuren deze maand, houd het hoofd koel en stroom mee in de energie, of neem er afstand van om tot rust te komen. Alleen jouw intuïtie en gevoel zullen aangeven wat voor jou van toepassing is.
Niet goed in balans om met deze energie om te kunnen gaan? Dan kan een Healing op Afstand jou weer in balans brengen. Lees daar meer over via deze link.


Energie oefening - Voorbereiden op wens

We gaan de kant op van de lente. Wat bloeit en groeit mag uitkomen. Zo zullen wij ook wensen en dromen hebben die we graag uit willen laten komen dit jaar. Deze oefening is een voorbereiding op de oefening van volgende maand, zodat ook onze dromen en wensen ondersteund worden vanuit het universum.

Neem even en moment voor jezelf. Zorg dat je even ongestoord kan zijn en zorg dat je pen en papier bij de hand hebt. Maak het jezelf gemakkelijk door een kaarsje aan te steken en eventueel een wierrook, als dat gewenst is.
Zorg dat je comfortabel zit en vraag jouw beschermengelen en de aartsengelen bij jou aanwezig te zijn. Vraag aartsengel Michaël om jou te beschermen en de juiste informatie door te geven die op dit moment van toepassing is.
Zorg dan voor een goede aarding. Bijvoorbeeld door boomwortels uit je voeten zo diep mogelijk de grond in te laten gaan. Vraag dan aartsengel Ariël jou gegrond te houden tijdens deze gelegenheid.

Neem dan jouw wens in gedachten. Schrijf dit op een briefje en bewaar dat briefje!
Pak een nieuw briefje en vraag jouw beschermengelen en de aartsengelen om jou informatie te geven wat jij, voor die wens, mag loslaten. Vraag de engelen om jou informatie te geven wat je los mag laten om deze wens in vervulling te laten gaan. Vraag hen duidelijke en accurate inzichten. Vraag hen om goed op te volgen leiding en advies met betrekking tot wat je los mag laten om jouw wens te manifesteren. Schrijf alles op wat je doorkrijgt! Daarna bedank je je beschermengelen en de aartsengelen voor alle informatie die je doorgekregen hebt. Je hebt hier de tijd voor tot 28 maart.
Dan is er op 28 maart een volle maan en mag je het briefje, van wat je los mag laten, verbranden op een veilige plaats. Terwijl je het verbrandt, vraag je jouw beschermengelen en de aartsengelen om jou te helpen en te ondersteunen bij dit los te laten.
Zorg altijd voor een veilige plek om iets te verbranden zodat jij, de ander en de natuur veilig is.
Houd het briefje, met jouw wens, ergens daar waar jij eraan herinnerd wordt. Daar waar jij kan zien wat jouw wens is en jou eraan herinnert wat je ervan los mag laten. Met dit briefje ga je volgende maand iets leuks doen.
Zou je hulp willen hebben bij het loslaten van bepaalde situaties of personen? Dan kunnen de engelen met een Engelen Healing  jou daarin ondersteunen en helpen. Klik op deze link voor meer informatie.


Wens jullie een krachtige maand toe!
Angelhug, Frank