Auto piloot
Het Energienieuws is wat later dan gepland. Het was voor mij dan ook een intense maand, waarin ik vele emoties en situaties heb mogen ervaren.
 
Laten gaan
Het schoot bij mij vele kanten op afgelopen maand. Van mega in je kracht staan, tot het voelen van het kwetsbare kind. Soms was het wat overweldigend en kon ik alleen maar toegeven aan wat was. Het voelde dan ook niet dat ik er gelijk een actie of reactie op mocht geven. Soms is het ook gewoon goed om op een afstand te observeren wat er gebeurt. Dan kan je er later er over analyseren en bedenken hoe je het de volgende keer eventueel anders zou willen doen.
 
Machteloos
Afgelopen maand moest met spoed mij hond geopereerd worden. Dit zorgde voor een rare week en bracht wat extra aandacht en tijd met zich mee. Ze had een verzakking van de binnenwand van de vagina. Eerst kwam er een ei uit en de volgende dag was het zo groot als 2 sinaasappels. Volgens de arts zou het geen pijn doen, alleen erg lastig aanvoelen voor haar. Toch heb ik de 2de dag wel pijn gezien in de ogen van Binky.  Gelukkig werd ze een dag later geopereerd en is nu alles weer geheeld en gezond. Drie dagen was ze van slag af vanwege de narcose. Dan sta je daar machteloos toe te kijken, zonder dat je er iets aan kan doen. Dat deed wel iets met mijn gevoel.
 
Auto piloot
Dan merk je, als je zo opgeslokt wordt door de omgeving en situaties. Dat je dingen op de “automatische piloot” gaat doen, zoals ze dat noemen. Dat geeft al aan dat je buiten jezelf aan het leven bent. Of dat je geleefd wordt. Je doet dingen alleen zonder erover na te denken. Gek genoeg ben je er daar wel bewust van. Dan is het goed extra aandacht te geven aan datgeen waar je mee bezig bent. Want voor je het weet, zit je in de auto en rij je de verkeerde kant op. Puur omdat je op de automatische piloot staat. Op het moment dat je er bewust van bent, van die auto piloot, doe dan even eens tap terug voor jezelf. Zorg voor aandacht voor de dingen waar je mee bezig bent en neem daarnaast zoveel mogelijk rust. Dan kom je uiteindelijk weer bij jezelf terecht.
 
Moeite om bij jezelf uit te komen? Klik hier om te lezen hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen.


Aquarius Angels Healing cursus

Eind van deze maand geef ik de cursus Aquarius Angels Healing. Daarin leer je werken met deze bijzondere groep engelen, de Aquarius Angels. Het is een heling die werkt met een verhoogde trillingsfrequentie, die de bron van de klacht heelt. Geheel aangepast aan deze tijd kan je deze heling op jezelf en op anderen toepassen. Persoonlijk werk ik al meer dan 5 jaar met deze groep engelen en ben er nog dagelijks dankbaar voor.

Wil je meer informatie hierover? Klik dan op deze link om te lezen wat deze cursus inhoudt.


Energieadvies voor Maart

De energie van maart geeft weer vele verschillende aspecten weer. We mogen eens bij onszelf nagaan of we ons mentaal niet ergens in vast houden. Om te kunnen groeien is het vaak goed om open te staan en de dingen te laten gaan zoals ze gaan. Soms zorgt het ervoor dat we dan iets kwijtraken. Dit bied mogelijkheden om nieuwe dingen aan ons af te geven. dan is het ook goed om mentaal jezelf open te stellen en open te staan voor datgeen wat jou aangereikt wordt. 
Zie het loslaten en kwijtraken als ruimte voor nieuw. Het is dan vaak een mentaal stuk wat ons tegenhoudt. Dat betekent dat er gedachten zijn die dan omgezet mogen worden. Deze maand bie dons de kans om hier goed mee om te gaan. Zie het kwijtraken of loslaten als een overwinning die jou de mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen.
We mogen onze oogkleppen afdoen en eens goed kijken naar waar wij nog bij onszelf verandering willen aanbrengen. Om zo te zijn, zoals je wilt en zoals het voor jou voelt. Zet een positieve mindset door het te zien en te ervaren als een overwinning dat je eindelijk het gaat doen waar je al een tijdje tegenaan loopt. Een nieuw begin heeft ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Dat betekent soms dat er eerst iets weg mag. 
Vaak zijn we zelf de blokkerende factor door onze mentale gedachten. Onderzoek deze gedachten eens en ga eens na wat voor gevoel je erbij hebt. Je eigen gedachten kunnen jezelf vastzetten en maken dat je denkt niet verder te kunnen. Je voelt je gevangen en de omgeving geef dat ook weer. Dat spiegelt jou alleen dat je je gedachten mag omzetten naar iets anders. Wat dat dan is en hoe je dat doet is afhankelijk van de situatie.

 Lukt het je niet om dat mentale stuk om te zetten? Lees dan via deze link hoe ik je daarbij kan helpen.  

Energieoefening - Kaartlegging

Voor deze maand heb ik een fijne kaartlegging bedacht. Er is geen universele energie die ons eventueel kan blokkeren. Denk aan retrograde planeten, die zijn er nu niet.
Dan wil je toch graag weten hoe je het beste met een situatie om kunt gaan. Daar heb ik deze legging voor bedacht. Je kunt ze zowel doen met orakel kaarten als met tarot kaarten.
1 – wat schetst de situatie waar ik nu in zit?
2 – wat ligt er verborgen?
3 – hoe kan ik het beste met deze situatie omgaan?
4 – wat helpt mij daarbij?
 
Hopelijk geeft dit jou antwoorden waar je wat mee kan.


Wil je toch graag dat een ander de kaarten legt en uitlegt? Klik dan op deze link om te lezen hoe ik je daarbij kan ondersteunen.


Wens jullie een stabiele maand toe!
Angelhug, Frank