Planning

Het gefluit van de vogels in de vroegte ochtend, of als de zon ondergaat, doet mij een gevoel geven dat we richting de lente gaan. Al heeft ieder seizoen zijn of haar charmes. Persoonlijk ben ik meer van de Lente en vooral zomer.
 
Planten
Afgelopen 2 maanden ben ik met van alles en nog wat druk geweest. Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief lazen, had ik de website en nieuwe uitstraling gegeven. Zo zijn er nog wel meerdere dingen die geplant zijn en tijd nodig hebben voor groei. Eén van de dingen is een nieuw consult, waar je verderop in de nieuwsbrief meer over leest.
 
Geduld
Helaas ben ik vrij ongeduldig van aard. Wat zorgt dat als ik een zaadje plant. Erbij gaat kijken en me afvraag, waarom het binnen een uur nog geen plant is. Toch hebben vele zaadjes tijd nodig om een plant te kunnen worden. Dat is namelijk de natuurlijke groei van het zaadje. Zo is het dus ook met bepaalde dingen die wij planten. Ook deze zaadjes hebben tijd nodig om zich te ontplooien waar het voor bedoeld is.
 
Planning
Om te zorgen dat alles een fijn verloop heeft. Is het goed om een correcte planning te hebben. Dit houdt ook in dat je verder mag kijken dan je neus lang is en vooral vooruit mag plannen. Door ver in je agenda alvast dingen op te schrijven waar je dan mee aan de gang wilt. Zorgt ervoor dat je tegen die tijd ook de daadwerkelijke tijd ervoor hebt om dat te kunnen doen. Zo heb ik mijn workshops in de agenda staan en ook de planning om mij voor te bereiden op de workshops. Zodat ik genoeg tijd heb tegen die tijd, om mij voor te bereiden ipv alles vol te plannen en knel komt te zitten.
 
Lukt het je niet om een goed planning voor jezelf te maken? Lees hier hoe we in de Akasha erachter kunnen komen wat voor jou het beste is om te doen op dit moment om daar beter mee om te gaan.


Nieuwe vorm van Heling

In oktober 2022 heb ik een nieuwe vorm van heling geleerd. Deze vorm heet Aquarius Heling Activaties en wordt aangeboden door de Aquarius Angels. Het is een vorm van heling die zich richt op lichaamssystemen. Omdat het een nieuwe vorm is, wilde ik eerst wat uitzetten om te kijken wat de resultaten waren en wat deze unieke vorm deed. Al ben ik inmiddels veel gewend van de Aquarius Angels. Deze vorm van heling deed mij weer doen verbazen. Ik heb hem op mensen en dieren uitgeprobeerd en de resultaten waren verbluffend.

Lees via deze link wat de Aquarius Heling Activaties inhoudt.


Energieadvies voor Maart

In de maand maart gaan we lekker de lente in. Dit laat zien dat we rustig aan in actie mogen komen. de maand laat een actieve3 energie zien waar we mee mogen werken. de plannen die je de afgelopen winter hebt bedacht. Mogen nu rustig aan naar buiten komen op jouw eigen tempo. Zorg hiervoor dat het in balans naar buiten komt. Zodat het ook grond kan krijgen. Wij mensen willen vaak te snel en daardoor kan het ook te snel groeien en krijgt het geen grond om stabiel voor je te zijn.
 
Blijf dus goed nadenken en voelen hoe iets in welk tempo voor jou naar buiten mag komen. de lente is een pril stadium dus ook jouw plannen zullen waarschijnlijk ook nog pril en teer zijn. Dus is het goed om goed na te blijven denken en je plannen te volgen. Zodat je bij kan springen als nodig is. vergeet niet dat jijzelf alle wijsheid hebt die nodig is. Twijfel niet aan jou zijn en kunnen. Alles wat ervoor nodig is, ligt binnen handbereik.
 
Twijfel je nog of het voor jou naar buiten mag komen, of zijn de plannen nog niet rijp genoeg. Dan is het goed nog even naar binnen te keren. Jou eigen ritme te vinden en er nog eens over na te denken wat je ermee wilt en hoe. Bekijk de innerlijke natuur van jouw plan. Daarmee bedoel ik. Bekijk hoe het plan normaal gesproken mag verlopen. Zodat je het ook de tijd kan geven die het nodig heeft. Houdt bij elke stap in de gaten of het te langzaam of te snel gaat. Zodat je ok hier kan bijspringen als dit nodig is.
 
Richt je deze maand op het positieve en ga rustig met jou plan aan de gang. Blijf dit monitoren en houdt de aandacht erbij. Zo houdt je overzicht en kan je bijspringen voordat het te laat is.
 
Zit er bij jou nog een blokkade die ervoor zorgt dat jij niet in actie komt? Laten de Aartsengelen jou hierbij helpen met een Engelen Healing. Lees via deze link hier meer over. 


Energieoefening - Advieslegging

Om de maand goed door te komen en te doen wat er door jou gedaan mag worden. Is hier een legging die je daarbij helpt en ondersteund.
 
Neem een moment van rust voor jezelf. Zorg voor een goede aarding en vraag de engelen en lichtwezens bij jou aanwezig te zijn. Richt je aandacht dan op de actie stappen die jij wilt ondernemen. Zie jezelf dit ook daadwerkelijk doen. Pak dan de kaarten en begin te schudden.
 
Kaart 1 – welk plan heeft prioriteit?
Kaart 2 – hoe kan ik daar het beste mee beginnen?
Kaart 3 – wat is er nog voor nodig om los te laten?
Kaart 4 – waar mag ik me zijdelinks ook mee bezig houden?
Kaart 5 – hoe houd ik dit in balans voor mezelf?
Kaart 6 – wat ligt er nog verborgen wat nodig is voor mij om te weten?
Kaart 7 – wat levert mij dit allemaal op?
 
Hulp nodig met duidelijkheid te creëren zodat je weet waar je je mee mag bezig houden? Lees via deze link hoe ik je daarbij kan helpen.


Wens jullie een actieve maand toe!
Angelhug, Frank

De Energiebol                     Verdiweg 575
0650621741                           3816 KT            
info@energiebol.nl            Amersfoort