Bloeien en verschuiven 

De maand juli heeft een rustige periode gehad. Gelukkig trekt het vanaf deze week weer aardig aan. De energieën waren intens en als mens kun je daar wel eens wat van meemaken. Hoewel er aan de buitenkant nu weinig te zien is van de praktijk, is er binnenin van alles aan de hand. Er is nagedacht over het nodige en hier en daar zijn wat keuzes gemaakt. Dit voor een positieve en passievolle toekomst!
In juni is er een verslaggever van het Algemeen Dagblad van Amersfoort geweest voor een Aquarius Angels Healing. Hij wilde hier graag een verslag van maken om te publiceren in de krant. Dit artikel zal in week 31 gepubliceerd worden; welke dag precies is niet bekend.
De Spirituele Kei die 8 juli heeft plaatsgevonden was erg leuk om te doen. Er hing een heerlijke sfeer en er zijn weer mensen verlicht de deur uitgegaan. Dankbaar om te ondersteunen en samen te werken met elkaar. De volgende zal plaatsvinden op vrijdag 8 september. Hier meer informatie. 


 Aangepaste Aquarius Akasha consult 

Steeds vaker in consulten loopt het zo dat de Akasha wordt geopend. Dit om antwoord te krijgen op de vragen waar mijn cliënten mee zitten. Dit heeft mij doen nadenken over de manier waarop het consult wordt aangeboden. Daar vanuit heb ik besloten 2 vormen te geven aan het consult. De ene vorm is alleen een reading vanuit de Akasha en de andere vorm is met healing en eventueel aanpassing van het levenscontract. Zo heeft de cliënt zelf de keuze om aan te geven wat men vanuit de Akasha wilt.
Meer informatie over het Aquarius Akasha consult lees je hier.   

Engelen advies en Engelenpoort Augustus


Voor de maand augustus zeggen de engelen dat het tijd wordt de dingen af te ronden. Nieuwe plannen zijn al in de maak maar eerst dienen zaken dus afgerond te worden, zodat je klaar bent voor nieuwe plannen. Kijk ook even terug naar wat je dit jaar al gedaan hebt. Welke dingen passen bij jou en voelen goed en welke dingen mag je nog loslaten? Om los te laten is er extra ondersteuning met een Engelenpoort. Deze is op woensdag 16 augustus van 08:08 tot 16:16.
Je mag Aartsengel Michaël vragen om de koorden te snijden tussen jou en dat wat je los wilt laten. Daarna altijd Aartsengel Rafaël vragen helend licht te sturen in alle richtingen van de tijd door de restanten van de koorden. Zo mogen we vrij zijn van dat wat ons vasthoudt.
Extra hulp nodig met het loskomen? Lees er hier meer over.


 Reinigende Energie Oefening

Ga rustig zitten en maak het jezelf gemakkelijk. Zet je voeten iets uit elkaar op de grond en zorg dat je handen niet gekruist zijn. Vraag Aartsengel Michaël om je te beschermen. Je kunt de ogen dicht doen en visualiseren dat er vanuit je voetzolen 2 stralen de aarde ingaan tot in de kern van de aarde. Vraag dan of er vanuit de Bron/het Universum een lichtstraal je kruin in mag komen en dat deze je hele lichaam, geest en aura vult met zuiver wit licht. Dit komt dan ook weer uit je voeten tot in de kern van de aarde. Voel dat alle negativiteit en spanning van je af spoelt, tot in de kern van de aarde. Spoel jezelf maar lekker schoon! Je zult vanzelf voelen wanneer het voldoende is. Lukt het je niet en wil je geholpen worden daarbij? Klik dan hier.