Snel en veel

Wat gaat de tijd toch snel. Maart is alweer voorbij en de natuur laat haar bloei al zien. Met alle intense energieën deze maand lijkt het wel alsof we 2 maanden verder zijn. Het gebeurt zo snel en er gebeurt ook zoveel. De transformatieprocessen zijn duidelijk zichtbaar bij veel mensen om ons heen. Erg veel mensen hebben op één of andere manier last van hun lichaam. Spieren die niet doen wat ze voorheen deden en de griep en verkoudheid blijven ook maar aanmodderen. Niet prettig misschien, doch wel nodig. De universele energie is de laatste jaren aan het transformeren en de aarde doet daar ook volop aan mee. Om de trilling op aarde en voor de mens te verhogen, dient het lichaam, de geest en het DNA aangepast te worden. Natuurlijk is het niet op iedereen van toepassing om daar erg veel last van te hebben. Toch, als er iets lichamelijks niet juist functioneert, zit daar vaak iets anders achter. Het is daarom ook erg goed, om goed te luisteren naar ons lichaam. Wat laat het ons voelen, zien of weten? Welk lichaamsdeel functioneert niet goed en wat hangt daarmee samen? Verander die energie en je klacht verandert ook. Persoonlijk zit ik nu weer redelijk onder de eczeem. Dit is voor mij terug te vertalen naar grenzen stellen. De huid is je laatste grens op fysiek gebied. Dat liet zich op sommige plekken zien als een olifanten huid. En dat alleen maar omdat ikzelf mijn grenzen te ver vooruit leg. Hiervan bewust geworden zorgt het dat ik er wat aan kan doen. Welke klacht heb jij en wat hangt daarmee samen? Niet alle fysieke klachten kunnen medisch goed onderbouwd worden. Heb je moeite met het vinden van de achterliggende reden? Dan ben ik in de gelegenheid om je hiermee te helpen. Klik hier om te weten hoe ik dat doe.

  Akasha verdieping

Deze maand is de eerste Akasha verdiepingsworkshop, waar ik al enige tijd naar uit zit te kijken. De consulten zijn altijd erg bijzonder en vragen een lange tijd in het helingsproces. In maart heb ik nog een Akasha workshop geassisteerd, waarin ook voor mij weer bijzondere dingen naar boven kwamen waar ik wat mee mag doen. Aangezien elk mens over een stuk egoziel beschikt, is het niet altijd gemakkelijk om voor jezelf de antwoorden te kunnen ontvangen vanuit de Akasha. Gelukkig wordt het door training steeds transparanter. Ik blijf me achteraf verwonderen hoe bijzonder de resultaten zijn. Wil je meer informatie over de Akasha? Klik dan op deze link om doorverwezen te worden.

 Kaart Reading

Inmiddels staat de kaart reading al even online. Het blijft uitzonderlijk hoe zich dat ontwikkelt. Mensen komen voor een leuke tarot reading en vervolgens komen de engelen door om daarbij aanvullende informatie te geven. Altijd heel merkwaardig dat er gebeurt wat voor de cliënt goed is voor zijn of haar hoogste goed en heling. Dit is ook iets wat ik vraag aan het universum voordat iemand bij mij komt. Een kaart reading kan zoveel inzichten en adviezen geven. Zelf pak ik vaak de kaarten voor inzichten of advies. De kaart die op tafel ligt kan mijn eigen stuk ego ziel niet ontkennen. Op die manier kan ik mijn eigen ‘blinde vlekken’ zien. 5 Jaar geleden had ik niet gedacht zoveel met kaarten te gaan werken voor mezelf. Wat ‘toevallig’ dat het toch gebeurt hihi. Benieuwd hoe een kaart reading jou kan helpen? Lees dan via deze link verder.

  Engelenadvies en Engelenpoort

De maand april wordt ons geadviseerd balans te houden tussen emoties en gedachten. Laat je niet onderdompelen in je emoties; blijf realistisch. Het kan zijn dat er iets van karma uit een ander leven naar voren komt, dus kom je in een aparte situatie die bekend voelt voor je. Onderzoek dit dan eens. Wat voor gevoel komt er bij je omhoog? Wat wordt er getriggerd? Weet jij waar het vandaan komt of niet? Is het iets wat je altijd al gehad hebt maar niet weet waar dat vandaan komt? Vraag dan je beschermengelen, engelen en Aartsengel (AE) Raziël om deze karmische zaken onder de aandacht te brengen, en vraag hen om de inzichten en de adviezen die je nodig hebt. Zorg deze maand ook voor voldoende rust! Het gaat om balans, en rust is daar een belangrijk onderdeel van. Pak minimaal een uur per week helemaal voor jezelf, zonder dat iets of iemand je kan storen. Heb je moeite met kiezen voor jezelf en tijd voor jezelf maken? Daarbij kan ik je ondersteunen. Kijk hier hoe.

Engelenpoort; Donderdag 05-04-2018 van 5:55 tot 12:01
Deze poort staat in het teken van het kijken naar dit leven en het stuk karma dat je leven negatief beïnvloedt.Neem hier genoeg tijd voor. Mediteer om uit je hoofd te gaan en tot rust te komen. Als je ontspannen genoeg bent kun je de engelen en aartsengelen bij je uitnodigen. Vraag aan de Aartsengelen en AE Raziël om het karma onder je aandacht te brengen dat jouw leven negatief beïnvloedt. Vraag ook de stukken uit dit leven die daarmee te maken hebben onder je aandacht te brengen. Zet een duidelijke intentie. Dan kun je AE Michael vragen de koorden te snijden met de situatie of de persoon in kwestie. Vraag dan AE Rafael helend licht in alle richtingen van de tijd te sturen en AE Raziël het karma te helen en te balanceren en dat alle liefde en lessen mogen blijven. Als je AE Raziël vraagt het karma te helen en te balanceren, adem dan een keer goed diep in en uit, met de gedachte alles eruit te blazen. Hierdoor kan er lichamelijk ongemak naar voren komen. Je zou dan de Aartsengelen en AE Ariël kunnen vragen om jezelf weer in balans te brengen. Neem hierna dan ook even 30 minuten rust. Zodat eventuele verdere heling nog kan volgen indien dat nodig is en zo hebben de engelen de tijd om jou ook weer in balans te brengen.

Het engelenadvies en de engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.

Wens jullie een uitgebalanceerde maand toe!
Angelhug, Frank