Groei

Wat is het toch prachtig hoe de natuur er nu al bij staat. In sommige bomen zit al bloesem, andere bomen zitten nog in knop en weer andere laten ons de eerste blaadjes zien. Grappig genoeg zie ik dit ook om mij heen bij de mensen. De één is al volop in de manifestatie, de ander nog in zijn of haar proces en weer een ander begint langzaam naar buiten te komen. Wat dit natuurlijk duidelijk maakt is dat elk mens zijn of haar eigen ritme heeft waarin de dingen gebeuren. Je kunt het niet forceren, of pushen, het komt wanneer de tijd daarvoor rijp is. Tot die tijd mag je de ervaringen meesteren die op je pad komen, om je zo klaar te maken voor jouw zielendoelen. Wat mij zo opvalt dit jaar, is dat inderdaad veel manifestatie zich laat zien terwijl aan de andere kant we ook rustig mogen verder werken aan onszelf. Die combinatie ervaar ik als bijzonder. Je merkt ook dat als er weer een ervaring gemeesterd is, zich dat vrijwel gelijk laat zien in de buitenwereld. Het motiveert ook enorm. Het geeft vreugde dat er weer een ervaring gemeesterd is, en de les die is geleerd geeft je ook weer vreugde en nieuwe energie voor verdere manifestatie of zelfs nieuwe ideeën. In de cyclus waarin men zit, bevindt zich ook een soort wiel. De ene keer sta je boven op dat wiel en kun je de hele wereld aan, een andere keer sta je beneden bij het wiel en zie je het niet meer zitten. Als je het niet ziet zitten, bedenk dan eens welke kant dat wiel op gestuurd moet worden, om weer bovenop dat wiel te komen. Waar mag jij verandering aanbrengen, zodat je weer vreugde voelt. In elke cyclus heb je een boven en beneden. Geniet als je bovenaan staat van het uitzicht en trek je terug wanneer je je onderaan het wiel bevindt en bedenk dan wat je mag veranderen.
Kom je er even niet achter wat je op dit moment kan doen, dan kunnen de engelen je daarbij ondersteunen met een kaart reading. Kijk hier voor meer informatie.


 Alaphia-wjpg                                       2 beurzen in April

In april is De Energiebol maar liefst op 2 beurzen. Blijkbaar komen dit jaar meer beurzen meer op mijn pad. Ik kies wel bewust voor de wat kleinere, intiemere en gezellige beurzen. Zoals deze beurzen, die georganiseerd worden puur vanuit liefde voor de medemens. De organisatoren doen er veel moeite voor en steken er een hoop tijd in die niet met geld wordt betaald, puur vrijwillig omdat ze het leuk vinden. Daar werk ik graag aan mee.
Klik hier voor het overzicht van de beurzen op de website van De Energiebol.
De eerste beurs is op zondag 7 April van 11:00 tot 17:00 bij spirituele vereniging PASO in Soest
Kijk hier verder voor informatie over deze beurs
De tweede beurs deze maand is op woensdag 24 April van 19:00 tot 22:00 bij spirituele vereniging Iris in Vianen.
Klik hier voor meer informatie over deze beurs.

Energy AprilJPG               De energie van april

Het gezegde, april doet wat hij wil, is deze maand wel van toepassing. De energieën zijn een beetje tegenstrijdig, wat ook voor verwarring kan zorgen.
Haal een diepe teug adem en sluit je ogen. Kijk nu eens om je heen hoe jouw leven erbij staat. Scan je omgeving op wat er gaande is. Bekijk alles wat je wilt veranderen, en denk eens na over wat en hoe je nog wilt veranderen. Hoe zou jij dat willen in de toekomst? Ergens kunnen zich dingen laten voelen die nog niet juist zijn; kijk ernaar en bezie waar je verandering in mag brengen. Houd in gedachten dat deze periode tijdelijk is en zorg dat je de balans in jezelf behoudt. Je hebt de kracht hier doorheen te komen, zodat betere tijden zich kunnen aandienen. We zijn nog in het begin van de lente en zo ook in het begin van bepaalde ideeën en processen. Zet ze voorzichtig voort in jouw tempo. Alles heeft in de lente nog bescherming nodig, zo ook jouw ideeën. Zorg daarom dat je ideeën beschermd zijn en ook beschermd naar buiten mogen komen. Om echt aan iets nieuws te beginnen dien je eerst volledig los te komen van het oude, dat wat niet meer dient. Het is soms eng om los te laten, maar toch is dit juist wat ons tegenhoudt om verder te komen. Welke gedachten en/of denkwijze mag jij nog loslaten? Waar beperk jij jezelf? Laat die oude shit maar los. Het dient je op dit moment niet meer, en blokkeert je van verdere groei. Op het moment dat je het echt los kan laten, ligt er alleen nog maar succes en voorspoed op je te wachten. Richt je op, sta jezelf toe je plek volledig in te nemen en laat je zien. Je ware kern mag zich kenbaar en zichtbaar maken. Het is een wedergeboorte van jouw authentieke zelf. Alleen op die manier kan het fortuinlijk voor je worden. Laat je iets in de kast staan, dan zal het niet tot heel weinig zichtbaar zijn. Als je het midden op tafel zet, kun je er niet omheen. Kom maar uit die kast en ga op die tafel staan. Gooi die oude huid maar weg en laat je ware zelf stralen!
Kijk hier hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen. 


Engelenpoort_april_e3fjpg Engelenpoort april

Donderdag 04-04-2019 van 14:14 tot 17:17

Deze maand mogen we van de engelen werken aan onze zingeving en hoe daar een zinvolle betekenis aan te geven. Nodig Aartsengel Michaël en Sint Germain uit en vraag of ze jou willen helpen begrijpen, wat voor jou van betekenis is. Waar wil jij zingeving aan geven? Hoe kan je daar een begin mee maken? Of wat is er nodig om op de goede voet door te gaan met datgeen waar je mee bezig bent? Vraag welke stappen je op dit moment mag zetten? Vraag AE Michael en St Germain je daarbij te helpen. Vraag om ideeën en manifestatie.
Klik hier om te kijken hoe de engelen je kunnen bijstaan.

De engelenpoort is gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus


light-seedsjpg  Energieoefening - Zaadje planten

Om in de lente groei en bloei te bevorderen, kunnen we een zaadje(s) planten. Kies het zaadje uit dat jij wilt laten groeien. Zorg dat je even alleen bent en ga op je gemak rustig zitten, met het zaadje voor je. Steek een kaarsje aan, vraag AE Michael om bescherming en nodig je spirituele helpers uit.
Zorg eerst voor een goede gronding/aarding! Pak het zaadje in je hand(en), kijk ernaar en zie dat wat jij wilt laten groeien, in het klein in dat zaadje. Als je het beeld heel goed in je zaadje hebt geplant, maak dan vanuit het zaadje een zilveren koord naar beneden, tot in de kern van de aarde en een gouden koord van het zaadje naar boven, tot heel ver boven je, waar het licht is en het koord in opgaat. Zie dan de energie van het zaadje groeien in het zilveren en gouden licht, tot een enorme bal. Zoals die bal groeit, groeit ook jouw wens mee. Die wordt ook groter en groter, beschermd door het zilveren en gouden licht. Als de bal groot en helder is - met daarbinnen jouw heldere wens - mag je het gouden koord omhoog laten gaan, in het licht. Het zilveren koord mag dan naar beneden, tot in de kern van de aarde.
Je hebt nog steeds de bal met jouw wens, beschermd door het zilveren en gouden licht, in je hand(en). Plant nu het zaadje in de aarde en verzorg het. Dat kan je doen door het zaadje in een potje te stoppen en het dan binnen of buiten zetten. (afhankelijk welke plant of bloem je hebt). Of je zou het buiten in de natuur kunnen planten. Net wat jij en het zaadje het beste schikt.
Interesse in meer energieoefeningen of energiewerk? Kijk hier met welk consult ik je kan helpen.  

Wees vrij om je ervaringen te delen met mij.

Wens jullie een rijzende maand toe!
Angelhug, Frank